ПОВЕЧЕ БАЛОНИ - ПОВЕЧЕ ДЕТСКИ УСМИВКИ

• 11 577
  • 219
  •   1
Отговори
# 45
За синхронна ТРЯБВА ДА ГО ИМА  какво като е 8 важен е резултата.
Аз ще накупя много балони  А ИМАМ И ПОМПИЧКА ЗА БАЛОНИ  smile3508ще стане по бързо надуването иначе много болят после ушите. smile3535

# 46
и аз се включа за Пловдив newsm10

# 47
браво evro добре дошла в отбора Hug

# 48
ЕВРО ДАБРЕ ДОШЛА СЪКРОВИЩЕ ЦЕЛУВАМ ТЕ  love001  love001  love001 bg

# 49
  • София
Супер идея...Бройте ме и мен за Пловдив!!! Grinning Ще помагам с каквото мога...Инициативата е страхотна...Трябва да организираме по-често такива шествия, та да ги подсещаме някои хора, че се налага да помислят за нас и много други като нас!!!

# 50
Шествието е от 8, протеста е от 9-  ето програмата

# 51
Балоните ще се изпратят от Зачатие на организатора за съответния град, с щампа с логото на Зачатие и името от едната страна. Вие трябва осигурите няколко маркери, за да си надпишете желания от другата страна.
Добре е протестите във Варна, Бругас и Пловдив да бъдат в един общ час. За София е ранен, защото предстои Деня на Репродуктивното Здраве - пресконференции, доклади, консултации.
Можете да си изберете например или от 10 часа или от 14 часа, според програмата.

10:00 ч.   Пресконференция на сдружение "Зачатие" Начало 10.00 ч. в зала 8 на НДК - етаж 5, влизане вх. А /централен/;
14:00 ч.  Официално откриване на Деня на репродуктивното здраве 2007 в зала 8 на НДК;

Разбира се може и друг час.
Организатори засега са:
за Пловдив - Таня /Верити/
за Варна  - Жужка
за Бургас - Голди.

# 52
evro, Катето благодаря че увеличихте численноста ни Simple Smile

Аз мисля, че в 10 е добре Simple Smile

# 53
  • Бургас
И аз съм за 10 Peace В Бургас е мъртвило сутрин, еле пък в събота; 10 е нормален час и ще има повече хора Peace

# 54
Значи се разбираме за 10 часа. Тъкмо на пресконференцията ще обявим, че в момента има паралелни протести в Пловдив, Варна и Бургас. Laughing

# 55
НАПРАВО МИ СЕ ПЪЛНИ СЪРЦЕТО Heart Eyes Hugзащото толкова различни хора се събираме в една обща идея.много се радвам дано на тези главоци отгоре които ни управляват им трепне нещо Confused
Таничка казваш и с каквото мога ще помагам Hug

# 56
Балоните трябва да са надути преди 10 часа, може би малко по-рано трябва да се съберете, тези, които ще надувате. Ще ви трябват и връвчици.
В 10 часа да сте готови да ги раздавате на желаещите да ги надписват.

# 57
  • Бургас
ОК! Ще трябва да си взема помпичка за надуване и връвчици от тези за букетите стават ли newsm78

# 58
Едно кълбо с някаква прежда също става.
Goldie, ако имаш време пиши по няколко думи и в Дира - Бъдещи и настоящи майки, в темата, за да се  види, че има активност. Както и в  Клюкарника. Вярно, че това повторение е досадно, но е необходимо.
Момичета, вече е време да се обяви часа - разбрахме се да е 10 часа, за да може да се обяви на пресконференцията в НДК, че в момента вървят паралелни протести, както и мястото на провеждане на протеста за самия град.

# 59
  • Враца
Goldie, пиши и тук в отчетната тема на бургаските мами, предполагам ще се присъединят

Общи условия

Активация на акаунт