Опитните цветарки 8

• 38 227
  • 523
  •   1
Отговори
# 285
ЦЪК

ЦЪК

ЦЪК

Дано да ви хареса.
Жалко ,че не сме на близо да си разменяме Sunglasses

# 286
ей такова е моето, беше с 3 листа, сега покара 4то, и на всичкото тогоре има издънка и само преди седмица две го взех, много ме радва Hug

# 287
ей такова е моето, беше с 3 листа, сега покара 4то, и на всичкото тогоре има издънка и само преди седмица две го взех, много ме радва Hug
Да ,на истина много бързо му избиват издънки от долу.
Маранта ,нали така се казваше.

# 288
Преди по-малко от час минах покрай цветарницата, която е по диагонал на Първа Градска Б-ца. Видях, че има 3 или 4 саксийки...
Благодаря, дано са останали до понеделник, че сега ще тичам към къщи.

# 289
аз разбрах първо че е калатея, после каланхое и тн, марантата май е по- друг вид Rolling Eyes после ще снимам и моето да сравмин, на моето са му червени отдолу листата

# 290
хъни,наистина е много хубаво,но няма от къде да си взема  newsm78

# 291
Дими, аз пък това хич не го харесвам, може би заради жената, която ми го подари и нарочно го уморих  Mr. Green сега имам едно друго на подобен хал, но днес нещо го погледнах с други очи и реших да си се грижа повече за него Heart Eyes и го сложих на по-видно място  Blush

# 292
Ламита, моята миналата година направи 4-5 издънки, които обаче раздадох.
Очаквам тази година пак да има, дори съм обещала вече 1 коренче. Ако се появят повечко - ще свиркам.
Тя е същата като на снимките, които ти показах.
Четох, че имало също така бяла и жълта - някой да има за подаряване/продаване? Praynig

# 293
Дими, аз пък това хич не го харесвам, може би заради жената, която ми го подари и нарочно го уморих  Mr. Green сега имам едно друго на подобен хал, но днес нещо го погледнах с други очи и реших да си се грижа повече за него Heart Eyes и го сложих на по-видно място  Blush

да ти кажа и на мен не ми харесваше, ама като си го донесох, то като си почна да расте, сега знаеш ли как си го обичкам Laughing

# 294
tedy_e, дали и това да не го сложиш отпред?
http://www.green-flora.com/bolvred.html

# 295
От начало когато ми го дадоха...беше едно рахитично горкото..там в страни ако видяхте едно изгризано листенце...на с него започнах .. Wink
Ама сега ...я вижте как се е наперило Flutter

# 296
tedy_e, дали и това да не го сложиш отпред?
http://www.green-flora.com/bolvred.html
[/quote

дайте да видим кой ще пуска другата тема, и си помнете да сложите тези линкове, защото немога да редактирам вече мнението, Дими аз като го видях моето, мамчето го беше нагласила мислех да го уморя умишлено, но сега направо си ми е сред любимците, имам и една папрат, ама тези вече немога май да ги заобичам и ще видя какво ще правя Mr. Green

# 297
  • гр.Добрич
Дими, това според мен е Калатея Зебрина, а Спатифилума ти е страхотен. Тая китка ми я подариха преди години, но хич не оцеля при мен и повече не съм повтаряла.

Калите са многогодишни, защото са луковични, просто като всички такива, зимата почиват. Аз ги извадих от саксиите предната зима  и ги завих в една салфетка на хладно. Ако останат в саксията пак трябва да са на хладно.
Пак сте писали много и си забравих вече мисълта.

# 298
Пак сте писали много...

Заради луната ще да е: "Енергетиката на този ден изисква активност. Пасивността е противопоказана и дори опасна." Laughing

http://www.astrohoroscope.info/lunenhoroskop.php

# 299
Дими, това според мен е Калатея Зебрина, а Спатифилума ти е страхотен. Тая китка ми я подариха преди години, но хич не оцеля при мен и повече не съм повтаряла.

Благодаря ти.

Между другого моето спатефило е малко по различено.
Имах и още еди,него го подарих на свеки по някакъв повод.Беше някак си по друг. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт