Опитните цветарки 8

• 38 060
  • 523
  •   1
Отговори
# 405
момичета, искам да ви покажа моята тераса-мечта! това е едно крайпътно заведение, на което винаги се дивя, минавайки покрай него..... искам скоро и моята тераса да стане такава  Blush хайде цък и пак цък и отново цък

# 406
# 407
Мама Цоцоланка, добър уружай са дали изборите  Joy горкото училище  hahaha според мен второто и четвъртото със сигурност трябва да ги сложиш във вода, за останалите, нека се включат по-компетентните  Blush

момичета, благодаря ви за съветите за теменужките! особено на теб, гертруда    bouquet откъснах им преди време старите листа (това не го знаех преди и може би затова не са цъфтели), и понеже преди малко се ядосах и ги обвиних, че са "ялови", одеве ги разгледах почти под лупа и май - май ще цъфтят  Mr. Green ама да не бързам да се хваля  Joy

за гинкото - знам, че Прасчо ни пусна мухата, ама като ми е много далече БАН! ако някой идва до търново, нека ми купи  Praynig Praynig Praynig ще почерпя   bouquet

# 408
Дано да се захване ама аз мисля ,че няма .
Не можа ли с корен да го итръгнеш Flutter

Това мисля,че във вода ще пусне корен Peace

Опитни цветарки....Имам нужда от вашият опит...Да ми кажете следните неща:

И това как да го прихвана, корен във вода пуска ли?
Ама дано си го отчекнала добре.Може и да пусне.
Сложи го във вода и изчакай.

Ако е само листо...няма да  се хване ...трябва поне и част от стеблото да има ама как го обясних Crazy

Ако греша момичета поправяйте ме да не подведа случайно с грешна информация Мама Цоцоланка

# 409
Първото ми прилича на спатифилум- съмнявам се да стане;
Второто и третото- бегония и стаен клен- слагаш във вода- пускат коренчета, засаждаш; лесно се хващат;
четвъртото май пак е бегония, би трябвало да става и от листо.

Полвайте противозачатъчни вие, пък после се чудете що няма банани и кокосови орехи да ручате! Joy
schneee, ама аз не съм ходила до БАН, а на тая изложба Флора- при вас на идва ли? В Сф два пъти годишно я спретват. Обаче съм сигурна, че почти всички разсадници го продават вече туй чудо.
Охххх, мами, замислям ви поредното изкушение Mr. Green Joy

# 410
Първото ми прилича на спатифилум- съмнявам се да стане;
Ако е Спатифилу ...няма да стане. Peace
Аз го оприличих на Аспидистра (Семейно щастие)

# 411
Училището бе пълно с цветя, за първи път виждам толкова много цветя в училище.....Няма страшно, не го оставих без цветя....

Та...първото е семейно щастие....За съжаление бе само на 1 етаж,а там имаше много хора постоянно и само това успях да свърша.... EmbarassedАз бях на 2 етаж,а там, също и на 3-я нямаше от него....А на 1 етаж имаше много саксии с него, ама имаше и чичко полицай!

Листото съм го сложила във вода, бегонията също, а това стаен клен за първи път го чувам.....

Благодаря ви от сърце!

# 412
Прасчо ми не идват  #Cussing out #2gunfire! ама нека минат почивните дни и ще хвана мъжа ми да ходим по разсадниците! преди месец обстойно обходихме един, като разгледахме на воля всичко, но билоба нямаше! сега обаче ще питам  Peace щом ми е влязла мухата....  Rolling Eyes

# 413
Мама Цоцоланка семейното щастие няма да се хване така (другия път направо с половината корен Laughing) За бегониите мисля че ще се хванат (за първата съм сигурна във вода бързо ще пусне корен). А за стайния клен знам, че се размножава с резници на пролет или есента, затова пробвай. Peace
Момичета имате ли предположение какво е това че никаде на съм го срещала, а и аз като вас си го откраднах от едно голямо дърво.

# 414
хей, я бързо да си признае вторият декоративен грах кой е  newsm78

# 415
  • БГ
хей, я бързо да си признае вторият декоративен грах кой е  newsm78
30.01. Peace

# 416
ок! защото много дълго бях единственият и за малко да си помисля, че и така ще си остана  Mr. Green сега си имам другарче вече  Joy

момичета, имам процедурно предложение: понеже се побърках да ровя старите теми, исках да намеря една анкета (е, намерих я де  Mr. Green), та не иска ли някой да направи линк и да събере всичките анкети на едно и после само да прибавя и останалите! по-пригледно ще е според мен  Rolling Eyes

# 417
  • Варна
Mamice, открили името на онази рошавата палма?

# 418
А за стайния клен знам, че се размножава с резници на пролет или есента, затова пробвай. Peace

Как с резници, какво представлява това?

# 419
и аз искам да разбера каква е тази рошава палма, ама няма Crossing Arms, Снежна блгодаря за информацията, ще видите вие като си взема една хубава нолина Blush

Общи условия

Активация на акаунт