Опитните цветарки 8

• 39 741
  • 523
  •   1
Отговори
# 90
Кой иска декоративен слънчоглед? Така пишеше на пликчето със смената. Имам около 20-30 покълнали. На вилата са. Миналата седмица бяха 10 см. Мисля, че вече, ще са готови за посаждане.

Извън темата. Сложих си лепенка на колата " Mamica is online. bg-mamma.com" Моя вика, че сега със сигурност, ще ми счупят стъклото. хихихихи
Оня ден на бул. България в задръстването знаете ли как се обръщат някакви мацки да ме оглеждат.

не го знам този слънчоглед, а и аз да кажа че всяко момиче с дете което видя ми се струв аче е от форума Joy

# 91
Ей това растение си засадих в алпинеума. Пише, че цъфти от април до октомври. Ега си благодарното цвете. Обезателно, ще събера семена за догодина.
Страшна красота е.

# 92
А тук открих сайт с наименованията на всички растения май.юДоста е интересен. Стига човек да иома търпение да намери цветето на което незнае името.
http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.rz.uni-karlsruh … official%26sa%3DG

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 12:12 от Mamica

# 93
няма ли как да покаже само снимките Rolling Eyes

# 94
няма ли как да покаже само снимките Rolling Eyes
Амчи не видях Simple Smile #2gunfire

# 95

Фен съм ти ,да знаеш........

Утре май съм в Сф за снимки на предаването Жените на Марта Вачкова по Канал 1......

# 96

Фен съм ти ,да знаеш........

Утре май съм в Сф за снимки на предаването Жените на Марта Вачкова по Канал 1......

ти май го удряш на ТВ звезда а? Joy да ви кажа че преговарям за антуриума, стискайте палци  Joy

# 97
Ей това растение си засадих в алпинеума. Пише, че цъфти от април до октомври. Ега си благодарното цвете. Обезателно, ще събера семена за догодина.
Страшна красота е.

Мамица, това е многогодишно. Като захладнее наесен го подрязваш до пръстта и напролет пак ще излезе Peace

# 98
Страшна красота е.

Мамица, това е многогодишно. Като захладнее наесен го подрязваш до пръстта и напролет пак ще излезе Peace
Цъ мила. Едногодишно е. Виж.http://www.zeleno.bg/?action=view&docid=54&catid=74

# 99
  • Sf
На Кроасания отговарям: аз гледам такива нолинки от 3-4 години, растат, растат, но мнооого бавно. Бяха 3 грудки в саксия (6-9 лв.), разделих ги. По-късно може да ги снимам.

Много благодаря, Прасчо, търпение имаме Simple Smile Ще се радвам да видя после снимките Simple Smile

Аз да се похваля със страхотна малка кросандра http://www.tuinclub.be/tuinartikels/kamerp2.jpg - не съм си правила албум на цветята, затова ви подавам линк от интернет Simple Smile

Преди имах такова цвете и при местенето се погуби някъде. Мина повече от година, докато го видя отново на пазара Simple Smile Много е приятно, листата му са лъскави масленозелени /като на кафето/ и цъфти почти целогодишно - срещала съм досега у нас само с оранжеви цветчета Simple Smile Расте бързо, пресажда се напролет, аз умишлено го държах в по-малка саксийка, та да ми расте на листа и цветчета Simple Smile

А иначе от няколко месеца - още като че ли от зимата се боря с едни семенца на циганче/импатиенс, които поникнаха, но са толкова хилави и тънички, че ще станат на кукуво лято, май ми се струва... А пък току се наканя да ида в някой цветарски магазин, където продават от едрите циганета с големи и по-твърди тъмни листа, и те взели, че ги свършили... Пък по 5 лв. едно такова цигане... Ама това ми е едно от любимите цъфтящи цветя... Направо последните си пари бих дала, ако видя някъде...

Mamica, страхотен надпис на колата! Няма да ти строшат нищо, пу-пу! Аз, ако я видя твоята кола, бих ти оставила цвете на капака Simple Smile

П.П. Страшно се радвам, че ви запалихме по авокадото  Wink

# 100
Вижте к`во, спрете се вече да ме зарибявате с нови китки, защото без пари останах вече...детето гладно ходи, за 5 лв. работа не съм свършила днес...само вися в цветарския и чета и си мисля от къде да мина на връщане, за да си взема поредното цвете Mr. Green Crazy
Мъжо като си купи сега профешънъл апарат, ще направя и аз снимки да се фукам Laughing Mr. Green

Кроасания, казвай бързо от къде е и колко струва кросандрата Hug

# 101
на мен като ми е забранено вече да си купувам, само на кражби и на подаръци ще карам Joy

# 102
  • Sf
Кроасания, казвай бързо от къде е и колко струва кросандрата Hug

Във всички цветарски магазини ги срещам кросандрите Simple Smile Моята си я взех от едно малко цветарско магазинче до светофарите на Пирогов Simple Smile Зад "човека" с кашоните с книгите има една малка уличка и цветарката е точно до ТОТО пункта Simple Smile Струва 8 лв.

Иначе да ви споделя моята тайна - аз си купувам цветята от БИЛЛА, особено като я заредят с нови китки Simple Smile С поне по 3 до 5 лв. са по-евтини от цветарските магазини Simple Smile

И нали понеже сме опитни цветарки, познаваме кое цвете наистина е хубаво и здраво, така че - смело, другарки-цветарки към БИЛЛА Simple Smile

Така си взех цикас /вярно малък - с 4 листа/ за 7 лв., замиокулас /доста голям и от 1 месец е вкъщи, а му поникнаха три стебла/ за 6 лв. и още много и много Simple Smile

Наскоро видях в нашата БИЛЛА хибискуси от тези с лъскавите листа - жълти, розови и червени - по 12-15 лв.

# 103
  • София
Наскоро видях в нашата БИЛЛА хибискуси от тези с лъскавите листа - жълти, розови и червени - по 12-15 лв.

newsm51 аз тъкмо се прибрах, ама пак ще яхна количката...за хибискуси и по-далече ще стигна  bouquet

# 104
Мамица, комшийката има такива, тя ми каза, че така се процедира. Даже ми е обещала един корен. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт