Опитните цветарки 8

• 38 431
  • 523
  •   2
Отговори
# 150
  • Sf

Ех, как ме запали по тази кросандра, Кроасания. Ще си купя и ще си мисля за теб докато я гледам   bouquet.

То и името й е почти като моето форумско  Mr. Green Марг, сега и аз така ще гледам на моята - с усмивка и с мисъл за теб  Heart Eyes

# 151
ама вие още малко и в любов ще се обясните  Heart Eyes hahaha

шегата настрани, но аз също смятам, че цветята се нуждаят от мноооого любов и положителни мисли! и тогава и те се отплащат с красота Blush

# 152
Ами да, аз кроасания си я обичам и кросандрата ще се чувства много добре в моя дом и мои ръце  Hug. Много любов им трябва на цветята, така е  Simple Smile.

# 153
  • Sf
ама вие още малко и в любов ще се обясните  Heart Eyes hahaha

шегата настрани, но аз също смятам, че цветята се нуждаят от мноооого любов и положителни мисли! и тогава и те се отплащат с красота Blush

Ние се познаваме Simple Smile Понякога се лаская, като си мисля, че по някои неща дори си приличам с Марг. Дори и външно  Wink Това е щото я обичам, Маргарита!!!

П.П. Превари ме в отговора  Heart Eyes

# 154
хей, ама вие като ученички се заобяснявахте  Heart Eyes  hahaha смятам, че няма нищо лошо в това, да свързваш положителни мисли с даден човек или цвете   bouquet!

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 21:38 от schneee

# 155
Кроасания,листата на кросандрата,наподобяват ли ня розата?на мен ми подариха и се чудя дали е същото,но още е много малко  newsm78
теди,питах майка ми за бенджити и ми каза,че е съвсем нормалко,да ми паднат всичките листа,дори да изглежда напълно умряло.остави го във вода и според нея ще прокара коренчета  Wink
много съжалявам,че не успх да се видя с мама цоцоланка  Cry
тук се изсипа страхотен дъжд с огром капки.много от цветовете на петуниите ми отидоха,ама нали съм си бавна и докато ги прибера  ooooh!
после ще ходя за висящи саксии и да си окрася балкона,както подобава   Heart Eyes

# 156
Кроасания,листата на кросандрата,наподобяват ли ня розата?на мен ми подариха и се чудя дали е същото,но още е много малко  newsm78
теди,питах майка ми за бенджити и ми каза,че е съвсем нормалко,да ми паднат всичките листа,дори да изглежда напълно умряло.остави го във вода и според нея ще прокара коренчета  Wink
много съжалявам,че не успх да се видя с мама цоцоланка  Cry
тук се изсипа страхотен дъжд с огром капки.много от цветовете на петуниите ми отидоха,ама нали съм си бавна и докато ги прибера  ooooh!
после ще ходя за висящи саксии и да си окрася балкона,както подобава   Heart Eyes

незнаеш каква надежда ми вдъхна Hug чакам чакам Hug

# 157
а,забравих да честитя рд на ДИМИ  ooooh! пожелавам ти здраве и всичко най-хубаво.
една позната си взема амарилис от Кирков за 4 лв. листата са дълги около 50 см и е напъпило.искам и аз,но ме е страх да ходя на този пазар сама  Embarassed ще търся подкрепата на мъжо.той много рядко се навива да ходиме там,а приятелките не искат да ми одисват на акъла  Close
та според мен 4лв е много евтинко.последният път като ходих ги видях,но защо не си купих.

# 158
Благодаря  lamita

Какво стана с твоето кафе .
Скоро не съм те питала. Thinking
Адаптира ли се вече у вас?

# 159
а,забравих да честитя рд на ДИМИ  ooooh! пожелавам ти здраве и всичко най-хубаво.
една позната си взема амарилис от Кирков за 4 лв. листата са дълги около 50 см и е напъпило.искам и аз,но ме е страх да ходя на този пазар сама  Embarassed ще търся подкрепата на мъжо.той много рядко се навива да ходиме там,а приятелките не искат да ми одисват на акъла  Close
та според мен 4лв е много евтинко.последният път като ходих ги видях,но защо не си купих.

аз не съм в час с вашите пазари, ама толкова ли е страшно, няма ли наистина кой да дойде, грехота е да оставиш там амарилиса, вярвай ми Laughing

# 160
Момичета ...този цветен хороскоп ...нещо не ми се вързва Thinking

# 161
дими,адаптира се и дръпна на височина  Simple Smile много съм щастлива,но листата са много бледи и му прозират жилките  Thinking после ще го щракна,че моя тел не прави хубави снимки
мисля си,че от светлината,може така да прозират.мъжо вика да го сложа в някой ъгъл.ама пък нали обича слънцето  Close

# 162

защо Дими?

# 163
дими,адаптира се и дръпна на височина  Simple Smile много съм щастлива,но листата са много бледи и му прозират жилките  Thinking после ще го щракна,че моя тел не прави хубави снимки
мисля си,че от светлината,може така да прозират.мъжо вика да го сложа в някой ъгъл.ама пък нали обича слънцето  Close
Не е лошо като идея да му смениш мястото.
П.п.А това ,че акъл ти е дал мъжО ...се застраховаш...ако му стане нещо ...той ти купува ново Кафе Mr. Green

# 164

защо Дими?

Отваря ми се сайт за пазаруване Thinking

Общи условия

Активация на акаунт