Опитните цветарки 8

• 38 411
  • 523
  •   1
Отговори
# 165
сериозно, я пробвай пак newsm78 може да е моя грешката, ама аз го отварях като го пейстнах, чакай и аз да видя

# 166
аз съм божур,но като цяло не се връзвам на хороскопи.просто за самата идея и веселбата ги четя
теди,мой близък приятел е полицай точно в този район.такива неща ми е разкавал,че косите ми настръхват.всеки втори ром,който се издирва се подвизава там.пълно е с джебчиики.а и само 20г момиче  Rolling Eyes няма как да не мина и да не отнеса по-груни хвалби,да не говориме,че съм виждала и  други неща на млади момичета  #2gunfire там си ме е страх сама
а по магазиние,амарилисите са по-скъпи.не ми се дават 5-6лв ей така

# 167
чакайте да оправя тука анкетата, не иска дами направи връзката Close пу най- накрая, явно като съм копирала от Промода и се е запазил няокй линк, извинявам се за което, а наистина по- добре не ходи там, или ако има кой да ти вземе Rolling Eyes

# 168
Ален мак съм
 сега се отваря нормално инъче и на мен някакъв сайт за шопинг ми отваряше

Hug Hug

# 169
заслужавам  #2gunfire  като ровя и копвам така #2gunfire

# 170
Според цветния хороскоп съм ПАРИЧКА Mr. Green

# 171
Другата паричка съм аз Wink
Обърках цветарско-градинарските теми вече.
Какво трябваше да покажа тук - гинко билобата от двора на свекърва ми ли беше?
Ето я
Каза ми, че са й я дали вече вкоренена.

# 172
Момичета аз имам Амаримис, миналата година ми подариха една грудка гледана от баба и когато я разрових се оказа, че освен една голяма  има още 2 по-малки и 3 мънички. Така че ако някои иска и има търпение да пораснат луковиците за да цъфнат мога да му дам.

# 173
аз ще поровя за инфо за амарилиса, то беше от спящите нали, аз да ви кажа че успешно се снабдих с антуриум, най- накрая, след като попитах дали може де Laughing

# 174
Момичета аз имам Амаримис, миналата година ми подариха една грудка гледана от баба и когато я разрових се оказа, че освен една голяма  има още 2 по-малки и 3 мънички. Така че ако някои иска и има търпение да пораснат луковиците за да цъфнат мога да му дам.

много ще се радвам,ако имаш възможност да ми дадеш  Blush

# 175
lamita нямаш проблем, така ще си намаля саксиите, че мястото вече не ми достига.  Joy Joy

# 176
Ламита, браво пак се уреди Hug, аз сега чета за новата ми придобивка, не е толкова страшно гледането май колкото изглежда Party

# 177
lamita нямаш проблем, така ще си намаля саксиите, че мястото вече не ми достига.  Joy Joy

ако си търсиш някакво цвете само свиркай Wink ако го имам,ще ти дам,ако не  Mr. Green във форума ми се носи една слава  Laughing и ще ти го набавя бързо

какво ще кажете за това? http://www.strelitzia-bg.com/detail.php?item_id=141
някой гледа ли такава кала?

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 19:20 от lamita

# 178
едногодишна ли е, е не пише в характеристиката, между другото не напразно ти се носи слава, малко ли е че отиде до банката да ми лепнеш цвете, пак да благодаря за което  bouquet

# 179
мъжо вика,защо не ограби банката,а ми някакво си цвете  Joy
да си кажа честно,друго през живота си,не съм крала,дори като дете.но за цветя умирам,независимо дали ще е за мен или за някой познат.никога не съм отказвала да дам цвете,което са ми поискали,защото си представям,аз как бих се почувствала.
като се замисля,няма лоши хора цветари  Heart Eyes който познавам и се занимава с цветя,все е душа-човек
не помня в нашата тема,някога да е имало кавга или да са прехвърчали искри  Hug

Общи условия

Активация на акаунт