Опитните цветарки 8

• 38 302
  • 523
  •   2
Отговори
# 240
Мамо Цоцоланке, тук има доста идеи как да запазим цветята от пресушаване докато ни няма в къщи за по-продължително време. Малко по-надолу на страницата е.

Ауууу, любопитни неща има......Благодаря!

Моля, моля Simple Smile, но тя, цялата книжка, е много добра Hug
Ето я:
http://www.maxima.bg/bg/library/zadoma/savetibalkoni/main.htm

Verdad, няма проблем, че е прецъфтяло. В нашата градина самО си се размножава - от храста излизат едни дъъълги и тънки клончета, които като се допрат до земята вадят нови издънки. Страшна работа е докато се махнат, така че е добре да се поддържат само няколко клона, за да не стане огромно. Напоследък гледам, че го използват и като жив плет - много красиво стои.

schneee, ще трябва да им направиш някакъв навес, или чадър да сложиш Thinking

# 241
Моля, моля Simple Smile, но тя, цялата книжка, е много добра Hug
Ето я:
http://www.maxima.bg/bg/library/zadoma/savetibalkoni/main.htm

Значи така , а? С какво сме заслужили на час по лъжичка....Сега да не кажеш,че книжката е от някаква поредица?

# 242
това от снимката се казва БУГЕНВИЛЕА МИКС .много е хубаво,но не знам дали така ще цъфти  newsm78 сега ще се разровя за инфо
ето,намерих http://www.zadoma.com/index.php?APP_ACTION=FLOWERS_INFO&FLOWER_ID=168
мисля да си го купя и да го засадя пред входа,напук на малините(ще ги изкорена до дупка)  Mr. Green

# 243
ти още ли не си ги махнала тези малини?

# 244
това от снимката се казва БУГЕНВИЛЕА МИКС .много е хубаво,но не знам дали така ще цъфти  newsm78 сега ще се разровя за инфо
ето,намерих http://www.zadoma.com/index.php?APP_ACTION=FLOWERS_INFO&FLOWER_ID=168
мисля да си го купя и да го засадя пред входа,напук на малините(ще ги изкорена до дупка)  Mr. Green
Не съм сигурна, че бугенвилията е подходяща за българския климат.
В Калифорния вирее, та пушек се вдига, но там рядко падат температурите под нулата.

# 245
ти още ли не си ги махнала тези малини?
жената,която ги е насадила,я няма.чакам я да се върне,за да я питам.грубо е така,без предупрецдение да ги махна.ще и кажа и готово.ако не е съгласна,ще я помоля,поне 1/3 от двора да ми освободи.все пак кооперацята не е нейна
вечерница,надявам се да се хване.ще попитам в някой градински център подробно за условията му

# 246
в Стрелиция ми казаха да търся многогодишните на раздел Корени, казаха ми и къде да видя калата, ама пак не разбрах дали е многогодишно Joy

# 247
в Стрелиция ми казаха да търся многогодишните на раздел Корени, казаха ми и къде да видя калата, ама пак не разбрах дали е многогодишно Joy

аз пък в раздел корени,не намерих кала  newsm78

# 248
именно, а аз ги питах комнкретно, в крахна сметка ми дадоха само линк към калата и ми обяснниха къде да търся многогодишните и аз пак питах, да уточня де Blush

# 249
би ли ми пуснала линка?  Blush

# 250
# 251
За калата - в съседство има парник. Мога да попитам.
Отглеждат кали и едни други много интересни, на които не знам името. От там си купувам за вкъщи по 0,30 лв. едната Simple Smile

# 252
  • София
момичета, казвайте как да си хербаризирам един невероятен стрък бледолилава роза с листенцата  Praynig много цветя гледам, но това не съм правила.

откъснаха ми различни рози от една селска градина, влюбих се, а как ухае тази лилавата..... да я провеся надоу с главата съм чувала , така ли да направя или в книга да я сложа, но пък ще я смачкам Sad(( искам после да си я сложа в рамка, като гоблен, виждала съм, много красиво стои.

# 253
според мен трябва да я втвърдиш с нещо докато е свежа, защото после ще се сбръчкат листатаа, но с какво и как, незнам Rolling Eyes

# 254
да ви се похваля до сега оплевих и прекопах градината пред входа много съм щастлива.одеве докато писах,видях една жена да плеви.това ми и трябваше.веднага слезнах и се запознах.та двете бая работа свършихме.махнахме малините.цялата се нажълих в копривата и естествено сега съм на пъпки.бях с къси панталонки и потник,мале,да не ви разправям как пари
та се ще се прехвърля в градинарската тема да искам идеи какви растения да садя там.
имам няколко перуники в сандък и около 20 корена слънчоглед-утре ще ги засадиме.мисля да посядя и невен,но имам само 3-4 коренчета  Thinking искаше ми се лехичка да направя

теди,този линк,който са ти дали е от едногодишни луковични-демек тези,който и ние гледахме одеве
вердад,би ли попитала  Blush а къде е този парник?

Общи условия

Активация на акаунт