Англйска тема-8

• 18 513
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ти Алиса!
Няма нужда от превод! Simple Smile
Интересувах се,защото гледам прогнозата за времено в България на един англ.сайт.
Та на този сайт ,когато става дума за дъжд и ми изпише този израз:   Rainfall around a quarter of an inch, аз се чудех колко е количеството .
Сега вече зная.
Още веднъж благодаря  bouquet

# 106
  • Bristol
MamaChrisi, нищо не намерих по въпроса  Thinking Как е формулирано на английски newsm78
Иначе това за над 3 годишните го знам, а сега даже се доосведомих, че "This can start the term after the child's third birthday". Аз си мислех, че влиза в сила чак септември, след като е навършило 3 годинки  Wink

# 107
  • Манчестър
MamaChrisi, нищо не намерих по въпроса  Thinking Как е формулирано на английски newsm78
Иначе това за над 3 годишните го знам, а сега даже се доосведомих, че "This can start the term after the child's third birthday". Аз си мислех, че влиза в сила чак септември, след като е навършило 3 годинки  Wink

Точно така,както си го мислела.......първия търм започва септември и ако детето е навършило 3 г преди 01 Септември ще започне тогава.....ако е след 1 Септ ще започне от Януари (следващия търм)

Погледнах линка на MamaChrisi,но това са тези 2.5 часа на ден или 12.5 /седмица...и които започват след 3 г в съответния търм.

Ако ходи на нурсери - ще намалят цената

Ако е на нуресри скул - 2.5 часа безплатни + ако искаш повече часове ( до 15.30 маи беше) си плащаш допълнително.

# 108
  Съпругут ми се занимава с имигрантски проблеми и от  общината са му изпратили инфо за програмата. И аз не намерих подробносто в инернет. Забравих  да го питам вчера. Довечера ще ви дам подробности.
  Супер разсеяна съм. Не съм си виждала детенцето от месец и в петък отивам да си го взема от България. Всички мисли са ми там Sad

# 109
  • На село (близо до Лондон)
Много хубава среща беше Sunglasses. Хайде пак скоро в парк и аз като елито преди 12 ^ли да я направим. Филип много беше очарован че видя "истински" бебета, а не само това в корема ми което му го рекламирам за бебе Wink.

Алиса нека плачат...аз моите в работата тази седмица (в петак) ще ги информирам че чакам второ бебе и съвсем ще се стресират...
Мишолина нали знаеш, аз съм на опашката за едно такова сладко, палаво момиченце Laughing

# 110
току що се прибирам от battersea park  и вижте какво разбрах:
Parks Police Dog Show
Sunday 24th June 2007

Boules Area, Battersea Park
Enter via Albert Gate

10.30am-5pm
Entries 10.30am
Judging 12.30pm

мисля че е добър повод за среща. миналата година имаше пак и беше много забавно. правят изложбата на голямата поляна и е чудесно за пикник.аз най вероятно сам ще сам там, който иска да заповяда. Hug Peace

# 111
елито ,аз се записвам за 24ти отсега,стига да не ни мине котка/командировка път  Mr. Green.
Срещата мин.седмица беше много хубава,но с много от вас не успяхме да си поговорим като хората.Дано е по-ползотворна следващата  Simple Smile

# 112
  • На село (близо до Лондон)
елито и аз ще дойда с Филипко. дано само да е хубаво времето Confused

# 113
Здравейте, пиша във Вашата тема, защото спешно ми трябва помощ - търся човек, който да превежда от английски на български  на интервю в TONI&GUY в Лондон на 22 юни срещу заплащане. Става дума за 2 или 3 часа най много. Ако някой има интерес или познати които биха могли да превеждат, моля пишете ми. Благодаря.

# 114
аз да попитам някой който е давал АМ  Аптамил. кога трябва да мина на номер 2 защото и на двете кутии пише от 0-12  newsm78 и може ли да прескоча и да ида направо на номер 3 след 6 -тия месец  Thinking благодаря предварително!!!

# 115
Ели, аз след като приключих кърменето и на двете давах Аптамил. Това беше след 7-ия им месец; твоето момченце май е на 3 месеца, нали (малко се обърках от лентичката), ако е така, аз не бих прескачала към по-плътна формула.

Ако искаш, поразгледай сайта на Аптамил
http://www.milupa-aptamil.co.uk/en/article.asp?chco_id=5252

Можеш да питаш health-visitor-а ти.

Сигурна съм, че ще получиш съвети и в под-форума за хранене с формула/захранване.

# 116
Алиса, Митко  е на 5 месеца( днес ги навършва) и се притеснявам да не пропусна кога да давам номер 2 . благодаря все пак, на сайта има телефон и ще се обадя да питам.

# 117
ellito, Томи беше на Аптимил 2 от 4 ти месец. Много трудно му намерихме мляко,което да хареса и тогава питах педиатъра дали става да мина на 2.Не се сещам ,точно какво ми каза,но е било Ок щом съм давала. Има по-гладни деца ,на които 1 не им е достатъчно. Ако си е щастлив с 1 си го дръж на 1 до 12 мес. Ако след хранене е гладен и плаче за още питай health-visitor-а. Според мен недей да питаш  тук в подфорума за захранване ,защото сухото мляко в Бг и тук няма нищо общо и ще се объркаш (поне за Аптимил съм сигурна -имам(лош) опит  Mr. Green )

# 118
  • Манчестър
аз да попитам някой който е давал АМ  Аптамил. кога трябва да мина на номер 2 защото и на двете кутии пише от 0-12  newsm78 и може ли да прескоча и да ида направо на номер 3 след 6 -тия месец  Thinking благодаря предварително!!!

Както Алиса маи каза по долу Аптамил 2 е по -гъста формула и по приницип дори се дава направо на новородени,ако номер 1 не ги дохранва. По принцип можеш да минеш от 1 на 3,но не си спомням кога ги смених. Всъщност почнах троиката ,от възрастта,за която е допустимо. Преди това исках да мина от 1 на 2,обаче ХВ ми каза,че ако сина ми си е хапи и задоволен с 1 ,няма смисъл да минавам на 2,защото може да не понесе на стомаха(напр. да получи запек и тн)

# 119
благодаря на всички за съветите, мисля 4е ще си останем на номер 1 до 6 месеца, защото си е ок пак после ще видим дали 6те хареса 3 или ще си стои на 1 до края. сега да лягам 4е утре сме на урок по бебешки масаж от 10 . за първи ден е и ще ми е много интересно дали малчо ще му хареса.лека нощ 4е сутринта 6те гледам като зомби  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт