Тед Ласо (Ted Lasso) Сезони 1 - 4

• 1 647
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
  • Berlin
Не знаех, че актьорът, който играе Рупърт е починал.

Точно накрая на епизода Лесли пристигна в офиса и съобщи, че е Рупърт. Откъдето може би директно трябва да си направим извода, че не е той, защото Лесли понякога избързва с нещата.Laughing Не, че Мей не можеше да каже направо кой е, но нали трябва да има изненада. Обаче да, ако е Зелда Кръпката, ужас, този образ ми е като изпаднал от някой друг сериал. Нещо ми липсва футболът като че ли този сезон, не знам или може би Алис не ми е толкова забавна като Нейт, друг е нейният образ.

# 31
  • UK
Да се включа и аз тук. Първите и трети сезон май са ми фаворити, не знам защо решиха да направят още един, трябваше  да приключат с предишния. Успоредно с новия сезон гледаме и старите епизоди, ми скучни са ми.
 И аз не знаех, че актьорът играещ Рупърт е починал.
 Според мен Лесли  разбра, че е Зелда,  нарочно пред нея каза че е Рупърт. Не ми харесва Зелда, много ми е нечистоплътна.
 И за Бога, какво беше облякла Кийли за официалната вечеря на Челси, аз ахнах като я видях.

Прочетох една статия, преди старта на сезона, че Дани Рохас ( Кристо Фернандес) е подписал договор с професионален клуб в Тексас и няма да участва в последния сезон.  Мниго харесвам неговия образ.

# 32
  • София
Много хубав девети епизод, но и с шокиращ край... 😮😰
Дано не е най-лошото, НО...
Но защо по дяволите? Кому беше нужно и ей така от нищото...

Иначе имаше доста футбол в този епизод, ама.... 😑

п.п. Да, Дона, позна. 😊

# 33
  • Berlin
Да няма още една изненада там… Мей също има дял в клуба и не го е продала.🤔 Ама много детективско става. Аз не видях точно какво дадоха в тази сцена.
Какъв е мотивът на Зелда? Май за пръв път я видяхме на онова събитие, на което отидоха Кийли и Ребека и Кийли много я хареса.

# 34
Дяволче, най-лошото е, четох снощи интетвю с актрисата. Не исках да пиша веднага, че да не ви оспойля. На мен ми стана тъпо, защото харесвам Мей, ама…доколкото разбирам, е продуцентско решение (на Судекис), не е тя да иска да си тръгне. И аз не разбирам защо им трябеаше. В следващия епизод щяло също да има нещо, свързано с нея.
Иначе и аз си мисля, че може точно дяловете на Мей или онзи един дял на тримата фенове да се окаже решаващ, нещо такова.
Като изключим това, много мил епизод, много любов към футбола, Кийли и Рой вече няма да мърдат като двойка и да правят глупости Wink
Кефя се и че в този сезон използват реални лица, които играят себе си - сега едната жена - коментатор (ох не й знам името, ама реално коментира мачове от Висшата лига, бивш футболист е), както Гуардиола преди (колкото и да не понасям Сити хаха).
Хареса ми финала с посвещаването на епизода на Антъни Хед.

# 35
  • Berlin
Еее, значи наистина я няма. Аз съм ок и без това не ми беше интересен образ.
Заподозрях аз, че едната от коментиращите е истински играч. Тази с много философските коментари, нали? Джил Скот. Много добре й се получава. В предните сезони май Тиери Анри пускаше лафове, забравила съм.

# 36
  • София
А да, хех
След този меко казано неочакван край забравих да напише, че Кийли и Рой ще си имат бебе. Simple Smile
Между тях има страхотна химия, а начинът по който той и преразказваше мача беше един път. Grinning

# 37
Изгледах последните два епизода.
Обаче толкова лошо гледах, че после трябваше да ми доразказват.
И мен ме дразни тази Зелда от самото начало. Ще потъне, то е ясно, но ще трябва да я търпим още малко.
Много се радвам за Кийли и Рой! 👶
Явно смъртта на Антъни Хед са решили да я отбележат със смърт на персонаж. Много жалко.

Общи условия

Активация на акаунт