Астрология - 28 тема

• 7 005
  • 210
  •   1
Отговори
# 195
Много е кофти така в тая ретроградна Венера като ти дойде нов мъж и си имаш едно наум. Аз малко не я зачитам, гледам я и като Меркурий, но дали наистина новите връзки, започнали по това време са обречени на провал? Имате ли опит личен?

# 196
В какъв зодиакален знак се намира рождената Ви Венера ?

# 197
Много е кофти така в тая ретроградна Венера като ти дойде нов мъж и си имаш едно наум. Аз малко не я зачитам, гледам я и като Меркурий, но дали наистина новите връзки, започнали по това време са обречени на провал? Имате ли опит личен?

Еми явно има нужда от такъв тип връзка. Нищо не е провал. Може да е връзка, която да ти помогне изконно да пренаредиш ценностната си система и най-вече какво ти е важно във връзките.
Аз имам започнала връзка на ретроградна венера (по-скоро запознанството). Е, не в скорпион де. Сега от перспектива на години след приключването ѝ, знам, че неща, които тогава съм си мислела, че много ми харесват, всъщност са били мега токсични. След тая връзка определено си пренаредих и внимавам много в какви връзки и дали изобщо се вкарвам. НО в тази връзка обичах безусловно и безгранично както никога. Така че кое е провал е много относително.

Със сигурност тоя нов мъж не е съвсем нов, а си имате уговорка да се появи.

Натална Венера не ми е ретро.
Интересно ще ми е да прочета мнения от хора с Ретро -Венера за връзките Animal Heart Eyes Cat

# 198
Моята рождена Венера е в Стрелец, 12 дом ... почти до слънцето, в опозиция на луната ми ....
То пък щото като не е ретроградна и са мното успешни връзките Simple Smile))) Така е да, няма провали, само уроци в този живот !

# 199
  • в 1001-та нощ

Не са обречени на провал. Но е възможно да претърпят промяна, след като Венера тръгне напред. "Една я мислихме, друга стана...". Могат да започнат, като интимни и да прераснат в приятелски или да има някаква трансформация - особено около квадратите към диспозиторите - Марс и Плутон. Разбира се - трансформациите по Плутон и да се усещат болезнени, доброзорни, със съпротивление.

Разбира се - за хубаво Simple Smile

Възможно е и хора от миналото да се завърнат, за оправим каша, която е останала неоправена, възможност за рестарт и обновление по нов начин, защото и ние следва да сме пораснали от предходния епизод по темата. Тук визирам и новолунието във Везни.

Двете лунации този месец са управлявани от Венера, която е ... ретро, невидима и пред изгаряне сега. Пълнолунието в Телец ще е тъкмо след изгарянето и смяната на фазата - предстои да изгрява сутрин преди Слънцето, като Зорница / Атина Палада.

# 200
Моята рождена Венера е в Стрелец, 12 дом ... почти до слънцето, в опозиция на луната ми ....
То пък щото като не е ретроградна и са мното успешни връзките Simple Smile))) Така е да, няма провали, само уроци в този живот !

Ох, 12 дом, говори ми Innocent

Виж и другите неща, прогресии, транзити и пр. Моята любовна история продължи години, доста повече от някаква си ретроградност. Прогресивна Венера ми беше на натално слънце в 12-ти Purple Heart

# 201
Междудругото когато прогресивното слънце мина върху наталната ми ретроградна Венера в 7-ми дом, тогава срещнах моят съпруг. Точно до месец мисля

# 202
  • София
Моята натална Венера е в Рак, в 11-ти дом.

# 203
Ходихме на доста сватби през годините по време на ретрота, нищо им няма, наблюдавам ги 😄 . Аз като сключвах брак се консултирах с три астроложки 😄

# 204
Ходихме на доста сватби през годините по време на ретрота, нищо им няма, наблюдавам ги 😄 . Аз като сключвах брак се консултирах с три астроложки 😄

Аз пък сключих на ретрограден Меркурий. Знаех, и аз се бях консултирала. Но това не попречи Dizzy Face.

На мен сега Венера ми е на Слънцето в слънчевите дирекции.

Libraing, а в прогресията тръгва ли ти директно?

# 205
На мен ми се струва, че по-големият дерт е невидимата Венера.

# 206
Моята Венера е в 12 дом, бях ви казала, че отношенията с мъжа са много зле, ами Венера като с външебна пръчица дойде, изведнъж се оправиха нещата и даже си взехме билети за Мароко, мъжа има рожден ден на 5ти октомври. Дано не се влошат пак нещата като тръгне Венерка директна...

# 207
  • в 1001-та нощ
Е, не следва да се влошат, когато Венера стане директна 👌

По-скоро на ретроградната Венера се е поправило нищо счупено 😊

# 208
Е, не следва да се влошат, когато Венера стане директна 👌
По-скоро на ретроградната Венера се е поправило нищо счупено 😊
Дано си остане така, мислех си, че нещата наистина приключват, 2м и половина си говорихме само като се караме... Сега стана цветя и рози 😀 И на двама ни Венера е ретро в 5ти дом сега.

# 209

Аз пък сключих на ретрограден Меркурий. Знаех, и аз се бях консултирала. Но това не попречи Dizzy Face.

На мен сега Венера ми е на Слънцето в слънчевите дирекции.

Libraing, а в прогресията тръгва ли ти директно?

Да. През 2030 вече ще е директна.
Стана ми сега смешно, защото осъзнах, че това вече не е толкова далече. Времето лети. 😀

Имам наблюдения за два случая с Венера в 12-ти дом, при това директни и в добри за нея знаци. Ми, хич не им върви в любовта.

Общи условия

Активация на акаунт