Има ли желаещи?!? - 2 част

• 29 654
  • 603
  •   1
Отговори
# 285
Какво означава sofort&Neu Sofort Kaufen в ebay

По принцип в ebay се наддава за определени стоки и наддаването продължава един определен период от време. Същевременно има продавачи и фирми, които не предлагат стоките си за наддаване, а ги продават на фиксирана цена, като в магазин един вид. Sofort / Neu sofort kaufen означава "веднага и купуване на ново (нова стока) веднага". Не следя темата ви, попаднах случайно тук, но живея в Германия и ако някои има нужда от превод, пишете ми нa лични.

# 286
  • София-Красна поляна
Следващата поръчка смятам да е след около месец, месец и нещо. Но няма лошо ако се съберете повече желаещи - ще ви помогна с каквото мога. Тази въртележка я има в магазина на Марсел и беше 124 лв.

Искам по-бързо защото бебка ще порастне много и няма да има смисъл. Няма ли никой друг да иска да поръчва. Доколкото намерих въртележката струва 40 долара. Давам и 10 евро за доставката нищо че е 20+7 евро за 7 артикула. Наистина я искам. Моля ви! 

# 287
  • София
В Германия струва към 40 евро.  Ти гледаш явно цената за САЩ.

# 288
  • София-Красна поляна
А да се поръча от САЩ много ли е скъп превоза?

# 289
  • Sofia
А да се поръча от САЩ много ли е скъп превоза?
Аз поръчвам от Щатите чрез една БГ фирама, като условията са следните: Цената на продукта и доставката до Щатите(в почти всички случай е безплатна) + 25% от цената за комисионна + 4.5 щ.д. на килограм.  Незнам дали стана ясно, но ще ти гобясня с пример. Ако нещото струва 100 щ.д. и доставката е безплатна на територията на Щатите, при поръчката в офиса (това става пред теб и ти дават разпечатка на поръчката и разписка за парите) плащаш 100 щ.д. До 10-на дни идава стоката и тогава доплащаш  още 25 долара + 4.5 щ.д. на килограм. Ей, това е! Аз си поръчах зимата играчка от Tiny love, а сега едни ботушки за детенце. Доволна съм, и при мен ми излезе по-евтино, но всичко е въпрос на математика.

# 290
Страхотни сте! От няколко дни следя темата и страшно се запалих. Ако поръ4вате, 100 процента и аз ще се включа.

Eliona  - Ние вкъщи също сме почитатели на Tiny love - имаме 3-4 играчки, страхотни сме. Можеш ли да ми дадеш координати на тази фирма за доставки от САЩ и да обясниш процедурата по-подробно?

Vladkab - възхитена съм от стройната организация. Майка съм на бебче на 1 месец и затова не успях да се включа. Харесах му тази люлка http://www.mattelshopping.at/_plentyMarkets/Fisher-PriceMeeresfr … 81-15-22-346-0-0/
Какво сте ме посъветваш - откъде да я поръчам?

Лека нощ!

# 291
  • под шипковия храст
момичета, търся ето това или нещо подобно. http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6803431& … ue&ksource=-1 почти съм сигурна, че го гледах и във Фишър Прайс или в бг-интернет магазин, но накрая май ще си го поръчам от Редута. newsm78 помагайте...

# 292
  • София-Красна поляна
Eliona  - Ние вкъщи също сме почитатели на Tiny love - имаме 3-4 играчки, страхотни сме. Можеш ли да ми дадеш координати на тази фирма за доставки от САЩ и да обясниш процедурата по-подробно?

Eliona и мен ме устройва прекрасно с такава фирма. Може ли повече информация. Моля   Praynig

# 293
  • София
момичета, търся ето това или нещо подобно. http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6803431& … ue&ksource=-1 почти съм сигурна, че го гледах и във Фишър Прайс или в бг-интернет магазин, но накрая май ще си го поръчам от Редута. newsm78 помагайте...
Има и на Фишера и са малко по-ефтини. Сега ще ти изровя....
http://www.preissturz.at/babyshop-Kat96/baby_lauflernwagen_und_s … r_m-Art12433.html
http://www.preissturz.at/babyshop-Kat96/molto_baby_lauflernwagen … spie-Art2181.html

Последна редакция: нд, 23 сеп 2007, 09:53 от vladkab

# 294
  • София
Да, доставят. Нали точно това писах по-горе. Simple Smile
Здравей, аз също смятам да си поръчам столче на Фишер прайс. Можеш ли да пуснеш линк на столчето, което си поръчала и ако не те затруднява пиши ми като получиш доставката - всичко ок ли е, до вратата ли доставят и т.н. И още нещо - само през  ebay.de ли може да се поръчва? В amazon.de има също на Fisher price. Ще следя темата с интерес, защото скоро мисля да си поръчвам разни неща. Мерси предварително  bouquet Simple Smile
Сега видях, че са получили пак столчето в preissturz.  Sad Само дето се набутах 20 евро за транспорта на Мател. Дано поне наистина ми дойде поръчката по-бързо. Ето и линка за столчето http://www.preissturz.at/babyshop-Kat96.html?cpg=1
Като гледам се събрахте доста желаещи. Защо не си пуснете една обща поръчка от www.preissturz.at. Така ще ви излезне най-изгодно.

# 295
  • Sofia

Tiny love  са направо уникални, а играчката за легло е супер! Ти какви други имаш? Ако искаш пиши ми на ЛС да не разводяваме темата.

Фирмата се намира на бул. Пенчо Славейков 19А тел. 02 - 951 53 42. Това е като вървиш от петте кьошето по Прага и на светофара с П. Славейков завимаш на дясно и на 20 м. ще видиш стълбички и пише Ломбард, американски авточасти или нещо подобно. Влизаш и казваш, че искаш да поръчаш стока от Щатите. Сядаш на компютъра, намираш я и те от тук нататък я поръчват, дават ти разпечатка, плащаш цената на стоката и чакаш. Като пристигне в БГ отваш да си я вземеш, доплащаш комисионната 25% плюс транспорт и готово!
Поръчвала съм 2 пъти и съм доволна. Сега пак чакам пратка.

# 296
  • в центъра
Принципно от сайта на Мател доставката излиза по-скъпо, защото е 20 евро за първия артикул + 1евро за всеки следващ, но не може да е за повече от 7 артикула.

Искам само да поясня, че ако ти излиза съобщение, което гласи:

Die Versandkosten betragen für die ersten 7 Artikel :
... innerhalb Österreichs EUR 5,00
... innerhalb Deutschlands EURO 8,00
... in der restlichen EU-Zone EUR 20,00
SOWIE für jeden weiteren Artikel EUR +1,00/Stück

това означава, че за първите 7 артикула цената за доставка до БГ е 20 Евро, а за всеки следващ +1 Евро

# 297
  • София
Eто какво са ми писали
Sehr geehrte(r) Vladislava Boneva,

Sie haben am 18.09.2007 unter der OrderID 39359 bei uns eine Bestellung
 aufgegeben.

Damit sie Versandkosten sparen kцnnen, bieten wir Ihnen an, die
 Bestellung zu erweitern,
OHNE daЯ dabei neuerliche zusдtzliche Versandkosten anfallen !!
 (gьltig bis zu 7 Tagen ab Bestellbeginn)
Dies gilt fьr max. 7 Artikel, ab dem 8.Artikel wird je Artikel +1,00
 EUR dazugerechnet!

# 298
Предлагат ти да добавяШ оЩе артикули zа да се спестяват тр. раzходи (7 арт. 20?, след това zа всеки артикул плюс 1 ?). Таzи оферта важи до 7 дни след датата на поръ4ката (демек, до 25.9.....утре)

# 299
колко артикула събра ?

Общи условия

Активация на акаунт