Има ли желаещи?!? - 2 част

• 29 698
  • 603
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Абе месец и половина почти  ooooh! Shocked
Дано на мамите, които поръчват сега коледни подаръци, да им дойде по-бързо поръчката  Laughing

msbilt май е тази люлката : http://www.preissturz.at/babygear-Kat366/fisher_price_babygear_m … chau-Art3855.html
79.99 евро
 Peace

# 466
Много благодаря, точно това търсех  Peace Е, за следв. поръчка сериозно ще се замисля дали да не я взема за новото попълнение Heart Eyes от този сайт с Ваша помощ.  bouquet

# 467
А има ли вариат да са пристигнали на митницата но от там да не са се обадили а да чакат да ги потърсим?  newsm78

# 468
  • София
А има ли вариат да са пристигнали на митницата но от там да не са се обадили а да чакат да ги потърсим?  newsm78
Не! Днес бях на митницата. Моля ви, знам че нямате търпение, но освен да се чака друго няма какво да се направи. Вече писах, че дойдат ли нещата веднага ще пиша  Peace

# 469
Не! Днес бях на митницата. Моля ви, знам че нямате търпение, но освен да се чака друго няма какво да се направи. Вече писах, че дойдат ли нещата веднага ще пиша  Peace
Няма проблем ще си ги чакаме, ти нямаш никаква вина в случая то нокой няма:) Те ще дойдат все някога няма къде да отидат  Hug

# 470
  • София
Цитат
Те ще дойдат все някога няма къде да отидат   Hug
Peace

# 471
  • София
Момичета, играчките пристигнаха. Утре ще ги взема от митницата и ще сметна сумите. Честито! Laughing

# 472
Урааааа  newsm44!

# 473
  • гр.Варна
Честито,хайде сега и нашите да дойдат...

# 474
супееееер, владка- мерси  Hug

# 475
  • в центъра
Ураааа, вече бях изгубила надежда newsm44
Благодариме ти, Влади newsm20

# 476
# 477
# 478
Урааа гърнето ни е тук (то цяла тоалетна Joy)
  bouquet Hug newsm44 Hug

# 479

Общи условия

Активация на акаунт