Има ли желаещи?!? - 2 част

• 29 692
  • 603
  •   1
Отговори
# 480
  Grinning Благодаря Влади bouquet

# 481
  • София
Оказа се, че нещата които са дошли са от следващата поръчка. Сега изпратих мъжа ми на митницата да се разправя - явно нещо се е затрило. Съжалявам, че ви разочаровам - дано да ги открият, че направо не ми се мисли. Ще го изчакам да ми се обади от митницата и ако не ги открият ще пиша до Прайсщуц

# 482
не се притеснявай-дано всичко е ок Simple Smile

# 483
  • Русе
Оказа се, че нещата които са дошли са от следващата поръчка. Сега изпратих мъжа ми на митницата да се разправя - явно нещо се е затрило. Съжалявам, че ви разочаровам - дано да ги открият, че направо не ми се мисли. Ще го изчакам да ми се обади от митницата и ако не ги открият ще пиша до Прайсщуц

Следващата поръчка имаш предвид тази, която чакахме другия месец да пристигне ли?  newsm78

# 484
Няма проблеми случват се такива неща.  Аз мисля че ще се оправят нещата. До колкото разбрах това са нещата от 2-рата поръчка които чакаме  да дойдат на 13.11 ли?

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 15:52 от Mish

# 485
# 486
Значи коледните играчки Simple Smile А за другите сигурно са на митницата и са забравили да се обадят Simple Smile

# 487
  • София
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!! 
 rotfImao smile3511 smile3512
Е, ще почакаме,дано скоро дойдат!  Praynig
Ама ако вината е в тези от митницата.......... големи са малоумници Sick
Сега в друга тема четох как на едно момиче доставката е пристигнала още средата на миналия месец и чак сега са и донесли известие  newsm78 #Crazy
 Peace

# 488
  Егати търтелите.... дано скоро стане ясно всичко и да се окаже, че митниците са се замотали, а не че нещо е загубено.....
Чакаме новини

# 489
  • София
Новините не са добри - на митницата няма нищо за мен. Накарах една позната да пише на Праищуц и да ги пита. Щом имам новини ще пиша.

# 490
  • София
vladkab ,
изобщо има ли нещо, което е дошло на митница, от която и де е поръчка?

# 491
# 492
  • София
Да, дошла е част от следващата поръчка

# 493
е, как се разбира кое е дошло всъщност

# 494
  • София
По играчките. Сега дойдоха играчки, които ги няма във вашата поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт