Казват, че на 46 един мъж трябва да е подредил абсолютно всичко в живота си. При мен истината е по- различна: имам опита, стабилността и яснотата какво искам, но вътрешният ми свят и ежедневието са един творчески хаос. И осъзнах нещо важно – това е хаос, който не искам да подреждам сам. Нужен ми е правилният човек, за да подредим пъзела заедно.
​Търся партньорка за „дълъг път“ — жена на 30–40 г., която носи естествен чар, грижи се за себе си, има естетически усет и стои здраво на земята. Жена с динамичен дух, остър ум и собствен живот, която търси равен на себе си, а не спасител или спонсор.
​Търся онази взаимност, в която от сутрешното кафе и ироничните спорове се ражда най-важният проект: истински дом и дете (независимо дали това ще е първо за теб, или още едно към тези, които вече отглеждаш).
​Ако си подредена, визуално и личностно зряла жена, която знае стойността си, не се страхува от думата „семейство“ и иска да съгради нещо красиво — кутията ми за съобщения е отворена.
​(Снимката е за визуална ориентация, а текстът е за тези, които четат между редовете.)