Термин септември 2026 - 4

• 8 532
  • 312
  •   2
Отговори
# 240
Честита радост! Да е жива и здрава Адрияна! Бързо възстановяване и на двете!🩷

# 241
Честита дъщеричка, Tay.G! 💝 И колко красиво име сте ѝ избрали! Да е жива и здрава, да расте обичана, свободна и щастлива! Поздравления за теб и бързо възстановяване!
И колко позитивно описание на твоето секцио,  от думите ти струи истинско щастие. Възхищавам ти се на нагласата - от мен неща като “наслаждавам се” и “позитивно раждане”  не може да се чуят и вероятно там ми е проблемът 🙄
Бъдете все така щастливи като днес! 🧚♀🍀

# 242
Честито бебче, Тай.Г! Heart Eyes Heart

Днес влизам в 39г.с. и от вчера най-после започнах да си стягам багажа за болницата -  утре ни предстои пътуване на 140км, да закараме каката малко да я погледа баба ѝ и реших, че е разумно за всеки случай да си нося багажа, ако бебето реши да се роди в моя роден град хаха. С първата бременност с вълнение приготвях всичко. Сега усещам една досада… да приготвя това и онова, всичко да е стерилно, сякаш задачите не свършват…. Дрехи за изписването, трябва да си намеря любимото червило, нямам представа къде е - все го мушкам по малките джобчета на чантите, а с каката все прехвърлям ту в дамската, ту в детската чантичка мои лични вещи.

Хем искам да раждам вече, хем ми трябват 3-4 дни без ангажимента към каката, за да довърша някои неща вкъщи, хем имаме и друг член на родата в средата на Септември и ми се искаше да имат поне 6-7 дни разлика, за да не се застъпват празненствата по повод рожден ден, което в идеалния вариант значи или да родя на 8-ми, 9-ти или на термин 18-ти и пренасяне на 19-ти, 20-ти Joy А най-забавно ми е как си правя аз някакви планове без кръчмаря Joy

# 243
Честито първо септемврийче в септемврийската група 😁Да бъде много щастлива и много здрава Адрияна, а мама бързо да се възстанови! 🌷

# 244
Честито на всички мами! Бебоците да са много здравички, а на вас бързо възстановяване ♥

Чакаме и останалите да минете по реда си 😃

# 245
Момичета имаме ли нова група за вече родилите?

# 246
Здравейте момичета, минавам да споделя, че в последните минути на 05.09 се появи нашата малка принцеса 🥰 с 3 пъти увита пъпна връв около врата 🙄, които се установиха в последствие, но не е имало повод за притеснение по време на раждането. Успях да се справя без упойка, но беше най-трудното нещо, което съм правила.

# 247
Честито, наниси!!! Да сте живи и здрави и бързо да се прибирате вкъщи! Heart Има ли нещо по-особено при такова раждане? Докато се придвижва по родовия канал реално за израждащия има ли разлика такава увита връв? Чак като се роди ли се разбра?

# 248
Честита радост, nanisi! Да ти е жива и здрава, а на теб бързо възстановяване! Разкажи как мина, какво стана, ако имаш време и желание Simple Smile
Аз тъкмо си мислех, че бебоците също са излезли почивка за дългия уикенд, понеже всички се умълчахте 😂
Успех на тези, които още чакаме 🍀

# 249
Благодаря ви, момичета ❤ скоро да се напълни темата само с хубави новини 🥹

shishar4e, на прегледите се виждаше 2 пъти увита пъпна връв и единственото е, че се наблюдават тоновете по време и след контракция да видят дали няма някакъв стрес от страна на бебето.

Brida, аз от няколко дена преди това имах спорадични контракции и бях прочела, че може така да си изкарам и 2 седмици без никакъв резултат и се бях сдухала, но в събота сутринта към 04:00 почнаха да стават по-регулярни, но на 10-15мин и си поспивах между тях и гледах да не им обръщам внимание. Разбрахме се да отида на преглед с лекаря, когато бяха на между 7-8мин. Отидох - 1см разкритие и на тоновете се видя само една контракция за 20мин 😂, нещо се бяха уплашили. Съответно си ме пратиха вкъщи. С прибирането ме почнаха на 3-4минути, но аз нямах намерение да ходя пак до болницата и реших да ги игнорирам и така няколко часа докато не можех вече да ги игнорирам, пак до болницата - 3см разкритие с контракции на 3мин и решиха да ме приемат около 17:00. Около 20:00 на една сериозна психическа криза, че нямам сили и не знам как ще стане бях на 6см, в 22:30 акушерката ме чула как обяснявам на ММ, че не мога повече и ме преместиха в родилна зала и пукнаха мехура, бях на 9см. Много ми е мътна тази част, спомнях си, че вървяха залози на коя дата ще е, защото преди напъните беше около 23:30. С 3-4 контракции се роди малката все пак на 5-ти и спечели залога на баща си 😂

Малко дълго стана, надявам се на някого да му е полезно.

# 250
Супер разказ и голям екшън изглежда е било Simple Smile Браво на теб! Значи и таткото е присъствал, браво и на него! 🤘 В коя болница роди, доволна ли си? Колко е голяма девойката и как се казва? 🧚♀

# 251
Честито, nanisi, мама герой! Живо и здраво да е бебчето, а на теб бързо възстановяване! 🌼

Аз имам чувството, че ще родя последна в групата с моя термин последния ден от месеца 😅

# 252
нещо подобно беше първото ми раждане, от болки не помня почти нищо. Joy Някакви откъсни неща. Така като слушам за 20 часа долу горе от зачестилите контракции се е появило малкото вързопче. Revolving HeartsRevolving Hearts
Честита радост!

# 253
Честита радост! Да е живо и здраво бебенцето! Към мамите, които са родили или раждали секцио - предложиха ли ви гел против сраствания след операцията? Моята АГ не е споменала нищо, но съм чела по групите и се чудя дали е добро и си струва?

# 254
Ау, в десетилетието, в което мен ме оперираха, нямаше такива работи. Но сега в документацията, която моят доктор ми е дал, го пише като опция, ти ме подсети. Пише, че трябва изрично да се заяви предварително. Не сме го обсъждали досега, но ако натам тръгнат нещата и аз ще се поинтересувам. Не ти помогнах…

Общи условия

Активация на акаунт