Време за ИКЕА - тема 45

• 4 192
  • 59
  •   1
Отговори
# 45
Дървения декинг намаляват ли го и кога?

# 46
  • Майничка
Някой успя ли да види в реала тази възглавница? Ако да, добре натъпкана ли е?

# 47
Две поръчки имам я последните 2-3 седмици и не са ми пращали ваучер.

# 48
Има нова акция на Икея- получаваш ваучер 15% от сумата, за която пазаруваш.
В последния месец оставих около 2000 евро в Икея, без никаква отстъпка. Joy Как да не ме е яд. Останаха много малко неща за купуване, които на фона на тази сума, са на символична стойност.Joy

# 49
Да похваля едни икейски дреболийки декоративни. Бях скептична, а и не обичам малогабаритни ситни декорации. Но тези се оказаха с горе-долу по-нормални размери. Не че знам какво ще сложа в тях. Изкуших се просто. Може би са за бонбонки, не знам и аз.

# 50
  • София
Мда, бонбонки, дребни сладки, бисквитки...
Сладки са гледах ги на сайта, въпреки че като цяло не съм фен на такива сезонни декорации, които после цяла година да се чудя къде да държа

# 51
Здравейте, нахлувам в темата, понеже спешно трябва да купя спалня. Искам да е икейска и стабилна, по възможност с чекмеджета отдолу. Размер 160/200. Можете ли да препоръчате нещо?

# 52
  • софия
Доста години имаме brimnes. Нямам оплаквания.

# 53
И матрак ли от ИКЕА сте взели. Искам с мемори пяна, там скъпи ми се струват.

# 54
  • София
Idanas-ние сме с тапицирания вариант, супер е. Ние сме с магнифлекс, на икеа са ми тънки меморитата. Синът ми спи на техен и е доволен, но ние държим на безпрожинен висок матрак. На юск са им средни цените но така и не харесахме там матрак

# 55
  • In transit
Дървения декинг намаляват ли го и кога?
Пролетно време, малко преди летния сезон забелязах, че го намаляват.

Което ми напомни, че от пролетта бях обещала да пиша как се почиства отдолу. Joy Мм откачи 1/3 от декинга (на цяло парче), много лесно щракна и се извади. Минахме отдолу с прахосмукачката и с мокър парцал. Изместихме го за да почистим и останалата част и готово. За 20-тина минути цялата тераса беше почистена. След това го измих и минах с импрегнант за дърво, което не е задължителна стъпка, но исках да го освежа и стана, като нов.

# 56
  • София
Имате ли наблюдения кога се освобождава капацитет за поръчки до магазина в София? От няколко дни искам да поръчам едно шкафче и винаги капацитетът е запълнен. За Перник също- сигурно и на други им писва да чакат и поръчват до там. Половината части на шкафа са налични онлайн, другата половина в магазина 🙄

# 57
С уговорката, че поръчвам само в Пловдив-обикновено капацитетът им е за 24ч и след полунощ се нулира.

# 58
  • София
Нулира се, но трябва да им започне работния ден, за да може да поръчаш. За един ваучер дебнах веднъж, и след полунощ не успях, а чак на сутринта.

# 59
  • София
Поръчах сутринта към 8, имаше капацитет за всички локации. Явно сутрин трябва.
Останалата част от шкафа я купих днес в магазина.

Общи условия

Активация на акаунт