Бочко има специален подарък за теб! Защото всеки допир носи щастие 💚

• 2 641
  • 150
  •   3
Отговори
# 45
Крем бочко се ползва от бебе до баба в къщи, незаменим ни е.

# 46
  • София
Всички в къщи ползваме Бочко, от много години. Качеството, хипоалергенните формули и приятния аромат.. че е БГ марка ... са  само някои от причините, винаги да ни бъде наличен. Децата го предпочитат и ползват без проблем и уговорки, само защото е "Бочко".

# 47
Крем Бочко ползвам за себе си от край време, особено за деликатни зони след епилация. Освен него, набелязала съм и други продукти, които да взема, при подготовката за бебето.

# 48
Предстои ни появата на нов член в семейството и както за каката, така и за бебето ще заложа на Бочко. За мен най-важен е защитния ефект, който носи и поддържането на кожата без раздразнения. Simple Smile

# 49
Използваме продуктите на Бочко отдавна и постоянно. Предпочитам ги, защото помагат за бързо възстановяване на раздразнена кожа, предпазват кожата, лесно попиват и се почистват бързо.

# 50
Вкъщи  всички използваме крем Бочко не само за бебето,но и за нас.
Качеството, което го прави незаменим е, че помага много бързо за възстановяване на раздразнена кожа,просто е незаменим продукт!

# 51
Всичко изброено ме кара да избирам крема на Бочко за бебето ми. У дома той е номер едно в списъка със седмичните покупки.

# 52
  • някъде другаде
И у нас се ползва много Бочко , не само за внуците , но и за нас възрастните. Даже кучето къпем с бебешкия шампоан на Бочко.

# 53
  • София
Крем Бочко у дома не го заменяме за нищо на света!

# 54
Предпочитаме крем Бочко заради нежната му формула и изчистени съставки, които успокояват и защитават не само чувствителната бебешка кожа, а цялото семейство.

# 55
  • Там...
Естествените му съставки, предпазването от подсичане, всички вкъщи го ползваме Heart

# 56
Винаги вкъщи имам крем "Бочко", използва се при кожни раздразнения от всички.

# 57
Най-много в крема Бочко ми харесва нежността, въпреки съдържанието на по принцип изсушаващия цинков оксид. С него не се притеснявам че зачервяванията на детето ми ще се раздразнят повече от пресушаване

# 58
  • Варна
Всички у дома го използваме. Подпомага успокояването на чувствителната кожа..

# 59
За всички чувствителни места
Подходящ не само за зоната на пелените, а и за всички нежни кожни гънки.

Ето това качество го обожавам!

Общи условия

Активация на акаунт