Отговори
# 585
Привет, момичета Hug

# 586
  • София
Добро утро, дами,

Ама разбира се, че Афра е на крака и нищо негативно няма да засегне нито настоящето, нито бъдещето й,
нека си хейтят и пишат..."бана не?"

# 587

Върбанова, трябва да има някаква спирачка и за хейта, че стават за смях вече.

# 588
Добро утро!
 Тече ли още разследване за местонахождението на Пойраз или вече преминахме към броенето на феновете, останали верни на Афра? По последни данни на осведомените май сме около 10 и все в нашата тема, в съседната сами се самоизключиха, а в Х всички са отвратени от тая лъжкиня. Grinning
 Еве, какви сега ги говориш за подкрепа на тоя и оня?! Важно е да следиш денонощно процесите в Х и да видиш как вече са спрели да я харесват и малкото хора, верни й допреди "аферата Париж".
 Нинка, в Х знаят абсолютно цялата програма на Афра по дати, часове и минути. Знаят за целта на всяко нейно пътуване в страната и зад граница. Нясно са колко дни трябва да продължи престоят й в Париж и кога ще се прибере на родна земя. Сега, оказа се, че работният й ангажимент е приключил, ама тя не бърза да си изчисти името, а се развява още из парижките сокаци. Отвратена съм значи!!! Grinning Правилно ли се ориентирам в ситуацията или нещо пропускам? Да не би да има още нещо, от което да нарасне отвращението ми?

Последна редакция: нд, 20 сеп 2026, 10:28 от Fi79

# 589
Фи, приблизително правилно си ориентирана Stuck Out Tongue Winking Eye
Значи, направих си труда да проверя, Ханде се е върнала на 27 март, заповедта е от 25. Серенай се е прибрала от почивката си в Италия на 25 май, заповедта е от 21. И те не са скочили в първия самолет, доколкото разбирам. Освен това, събота и неделя правозащитната система в Турция вероятно почива, нали? Лаборатории, институти фалан. Някои хора нямат търпение Афра да стои 3 дена в ареста, за да си направи тестовете в понеделник, нали правилно съм се ориентирала? А може междувременно да си е направила в Париж като Сефо тестове и в независима лаборатория, за всеки случай Stuck Out Tongue Winking Eye Амааан, Зендая Grinning

# 590
Еве, не знам защо, при тази загриженост от страна на "фенките" за името на Афра, не са се размърдали да проверят как всъщност се процедира.
 "Адвокатите действат първи: Най-важната стъпка в момента се прави от нейния правен екип в Истанбул. Те влизат в контакт с прокуратурата, за да уточнят точния ден и час на нейното явяване. Това се прави с цел, когато тя кацне на летището, да не бъде показно закопчана пред камерите, а да отиде директно в съдебното изслушване с подготвена защита."
Цитат
Някои хора нямат търпение Афра да стои 3 дена в ареста, за да си направи тестовете в понеделник, нали правилно съм се ориентирала?
По- добре в ареста, отколкото с Пойраз, примерно. Wink

Последна редакция: нд, 20 сеп 2026, 11:03 от Fi79

# 591
Фи, какви адвокати? Виждаш, че все още говорим за пиар екипа й, голяма веселба значи  Grinning Пойраз е мръсна дума, по-добре в ареста Stuck Out Tongue Winking Eye

# 592
А само си представете, че Огуз беше последвал вчера Мерт. Какъв полет на фантазията щеше да има, какво умиление от героичната постъпка на Мерт, да е до Афра в този момент (примерно) Grinning

# 593
Цитат
Фи, какви адвокати? Виждаш, че все още говорим за пиар екипа й, голяма веселба значи.
Ох, забравих за всезнаещия и всеможещия ПР екип на Афра, който мисли за всичко! Grinning Пардон!

# 594
  • София
Дами,

Наистина е впечатляващо колко подробно някои хора следят всяка стъпка на Афра. 😏 Май вече знаят графика ѝ по-добре от самата нея. А за всичко останало — нека първо видим фактите, после да правим изводи.

Цитат
По- добре в ареста, отколкото с Пойраз, примерно. Wink

Фи, много ме развесели с това изречение, велико е, браво!

Цитат
Фи, какви адвокати? Виждаш, че все още говорим за пиар екипа й, голяма веселба значи  Grinning Пойраз е мръсна дума, по-добре в ареста Stuck Out Tongue Winking Eye

Еве, какво да се прави - милата Афра, как ще се справи като ПР екипа й не е в час:wink:

Цитат
А само си представете, че Огуз беше последвал вчера Мерт. Какъв полет на фантазията щеше да има, какво умиление от героичната постъпка на Мерт, да е до Афра в този момент (примерно) Grinning

Ирина, фантазията ми е бедна, честно...

Последна редакция: нд, 20 сеп 2026, 11:26 от jvarbanova

# 595
Дали е за Афито Heart Eyes

# 596
Е как бе, Ире, трябваше вече да е приключила и да спре да се излага в Париж хахаха. Джерен е приятелка на Огуз, а Али отдавна отсвири и се отдели от трио Спешен случай Grinning

# 597
  • София
Да, бе, какво се мотае това момиче в Париж и се развлича с гаджето си, навирайки ни го в очите цяло лято? Тюф, тази Афра! Ние тук се тревожим за нея, а тя… 😏

# 598
Само лъже и маже значи, пфууу Stuck Out Tongue Winking Eye

Модна икона Sunglasses

📱InStyle Türkiye

'Тренчкотите, незаменима част от есенния гардероб, се открояват този сезон с обновените си кройки, различни цветове и силни силуети…🤍

📱InStyle Turkey

Панталоните от изкуствена кожа се завръщат с есента. Тази дреха, която сякаш е заимствана от гардероба на рок звезда, представлява по-твърдата и по-напориста страна на сезона…🔥

Джерен снима друго Grinning

Последна редакция: нд, 20 сеп 2026, 17:45 от Irina Kiryakova

# 599
Дами, знаете, че тази вечер ми започва Грозничето, затова ще помоля, ако попаднете на превод, да споделите линк. Същото се отнася за "Султана".
Благодаря! Heart

Общи условия

Активация на акаунт