Отговори
# 150
Амаааан, Зендая Grinning Момичета, не свикнахте ли? Да се съсредоточим върху важните и приятни неща, които ни предстоят Hug Пера пее в сериала "boşverişim" - хич не ми дреме Grinning

# 151

Имате ли фаворит от новите дизита, момичета?

# 152
Привет

Ирина,не,нямам и желание да гледам,всичко се очертава като пълни бози.Ще изчакам да видя кои ще са партньорите на Мерт и ще реша и за неговия сериал,но и драма от 70-те години в която си подмятат двама братя,една жена,че и деца и правят,определено не е моето.
Бих гледала нещо модерно,свежо,комедия дори..но турски отживелици,не.

Чакам си Пера,аз,и като фен на Афра ще гледам сериал с нея,когато и да е Blush
и претенции към партьор и сюжет няма да имам.Просто ще се наслаждавам на играта и.

# 153
  • София
Не мога да се въздържа да не отговоря (чак сега го прочетох това):
Цитат
Докато плейбоите демонстративно показват връзки с различни красавици, той винаги е стоял твърдо зад позицията, че е необвързан. Без излишна суета, без коментари за личния си живот- с елегантна дистанция.
Видяхме я "елегантната дистанция" в Акяка, после и през една нощ с милата, изоставена от него ревяща по телефона "Ашкъм"...За предишните му "елегантни дистанции" не мисля да споменавам вкл. и на о-в Бали.

# 154
Цитат
Никой не може да отрече на Мерт, че е изключително амбициозен в изграждането на всеки свой образ. Ако погледнем най-големите – Даниел Дей-Люис, Джак Никълсън, Робърт Де Ниро, Хийт Леджър – всички те станаха легенди именно с това как се подготвят с месеци, как потъват в ролите си и не излизат от тях до последния кадър.

Мерт не просто играеше – той изживя Ферит. Всяка емоция, всяко чувство към Сейран беше истинско, както пред, така и зад камерите. Фенове, които са се срещали с тях, потвърждават абсолютно същото: Мерт беше 100% Ферит, докато Афра оставаше съвсем различна от Сейран. Ако изобщо е имало нещо между тях, Афра със сигурност е била наясно, че Мерт живее в образа си и рано или късно ще излезе от него.

И след като той многократно заяви, че е необвързан в личния си живот, какво повече има да обяснява? Длъжен ли е наистина да отговаря на чужди лъжи и фантазии?
Наред с имената, които сте изброила, бих добавила и името на Крисчън Бейл - истинският хамелеон на Холивуд. Разликата между всички тях и Мерт е, че те са различни във всяка своя роля, а Мерт влиза убедително само в определени еднотипни роли.
Напълно съм съгласна с вас, че Мерт изживя Ферит. Той изживя и Актан, при това успя да надгради, по един много убедителн начин, образа, но съгласете се, че Актан е просто една по- лоша версия на Ферит, така че на него не му се е налагало да излиза от образа на Ферит, за да влезе в образа на Актан. Обаче с Баран не беше така убедителен и някак си не изживя героя си, а се носеше на повърхността, както впрочем и самият сценарий на филма. Върху Юсуф нямам наблюдения, затова не мога да коментирам, но пък там самият сериал си беше едно голямо фиаско и за влизане в роля е много трудно да се говори.
Защо на Мерт не му вярват? Какво мислите? Ето, той многократно заявява, че не вярва в любовта, че е сам, но фантазиите продължават.

Последна редакция: чт, 27 авг 2026, 23:10 от Fi79

# 155
Аз пък имам един въпрос. Защо постоянно се противопоставят актьорските качества на двамата,успехите ,които всеки е постигнал в кариерата си,подходът им към работа и всичко, касаещо професионалният им живот.Те конкуренция ли са си,че не разбирам.За личният живот е друго.Но е смешно да се изтъкват качества професионални на единият ,за да се омаловажава другия. Нито Афра ще играе мъжка роля, нито Мерт женска.Нека е успешен Рамо, нека ни покаже какво още може.Нека Афра продължава да не се страхува да рискува с различното.И нека ББО и химията на Мирай и Мерт останат ненадминати......в жанра, в който е сериалът им.Пера е коренно различно нещо.И е видно,че интерес има,въпреки нечии желания за обратното.

# 156
Аз не съм съгласна с твърдението,че Мерт е изграждал образа на Ферит,Актан и другите образи в които е играл любовник..и да се прави сравнение с велики имена като Робърт Де Ниро,Хийт Леджър и т.н. е смешно.Много има да играе и да се учи за да се доближи мъничко до тях.
Написаното,че жени които са го срещали казват,че е Ферит,е по скоро,че няма разлика между Мерт и Ферит.Човека явно е свикнал да флиртува и да му се обръща внимание,но когато не е в ролята на любовник,става доста неубедителен.
Така,че хайде по полеко с овациите

Афра била различна от Сейран,ами каква да е,излиза от ролята,както правят всички,дори и големите имена.

# 157
Добре са си и Афра и Мерт. Всеки си живее живота така както иска. Само тук при нас  току влезе някой и се започва пак от същото , че и аз се включвам понякога. Ненадминати химии , супер партньори , супер  роли , има за всекиго по нещо и всеки си върви в неговия си коловоз. Няма база са сравнение . Винаги мъжете актьори имат повече фенки , готови да застанат на  амбразурата заради тях. Точно заради това подкрепям повече актрисите. И без това този свят си е мъжки . Само им вижте разликата в хонорарите !  
Що се отнася до новите дизита , аз съм се ориентирала към  "Солено кафе" , което започва тези дни. Очертава се да е  нещо леко и забавно.

Скрит текст:
На тези ,които харесват криминални драми , препоръчвам MobLand. Токущо го  изгледах и си струва. Невероятна актьорска игра - Том Харди , Пиърс Броснан , Хелън Мирън. Един сезон , но след около 20 дни излиза и втория. Има го  в  playtube с името "Мафиотска земя" и бг суб.

# 158
Гюнайдън, къзлар Kissing Heart

Аз съм съгласна с Миленка. Мерт не е убедителен в роли, извън тези на любовник Grinning Видяхме какво стана в Деликанлъ, според мен не можа изобщо да влезе в ролята. Стоеше му някак изкуствено. В Метрука така и не усетих голямата му драма.
Нейсе, чакам да видя как ще влезе като потенциал селянин на къра Grinning

От новите сериали май аз ще съм в Кападокия този сезон.

# 159
Добро утро, момичета! Hug
Така като чета... май само аз възприех Мерт в "Изоставеният мъж". Wink
Цитат
Защо на Мерт не му вярват? Какво мислите? Ето, той многократно заявява, че не вярва в любовта, че е сам, но фантазиите продължават.
За мен най-съществен е въпросът, защо не вярва в любовта. Трябва да има някаква причина все пак. Не е известно да е имал злощастен опит с девойки в реалния живот. А и семейството му го обича и цени. Любовта е по-широко понятие от тази между мъж и жена. Дали е само заради мистериозния ПР образ или ПР образът се съобразява с душевното състояние и поведението на актьора извън ролите му? Афра ми е ясна и в грешките си, и в успехите си. Мерт ми е неопределен. А животът все пак е човешка определеност... Иначе, засмукан от потока преживявания, се губиш като личност...

# 160
  • София
Честно казано, на мен вече изобщо не ми е интересно да разсъждавам върху поведението на нашия патрон. Видях го на живо и очаквах поне малко срещата да ме развълнува, но... yok öyle bir şey. 😊 Излъчването му за мен е доста семпло. За други може да е върхът – всеки със собствените си усещания.

Що се отнася до таланта му като актьор – и аз мисля като Миленка. А и фенките му сякаш доста го превъзнасят. Все пак наистина ще ми бъде интересно да видя как ще се превъплъти в Осман или Хасан – образи, които нямат нищо общо с досега изградения публичен имидж на Мерт.

# 161
Привет Sunglasses

Мерт има вече избрана нова партньорка.За мен е непознато име.Лизге Джьомерт./не знам дали правилна е фамилията/Успех и на двамата .

Последна редакция: пт, 28 авг 2026, 16:53 от Sikorski

# 162
За мен начинът, по който ги противопоставяте, е напълно излишен – това да харесваш Мерт въобще не означава, че не харесваш Афра.
 Паралелът със световните имена не беше за сравнение в нивата, а за самата методология на играта. Афра има невероятна техника, изключителен потенциал. Вярвам, че тепърва ще избира силни сценарии и ще ни даде разгърнати, независими и незабравими женски образи.

Колкото до тази  „елегантна дистанция“ на Мерт– тя е насочена изцяло към медиите и публиката. Това да пазиш личния си свят  е личен избор, който заслужава само уважение, а онези уж „случайно снимани “ флиртове по медиите бяха просто чист PR

Афра и Мерт просто хванаха заедно една голяма вълна на успеха. Каквото и да е имало между тях зад кадър, то никога не е било дълбока романтика или обещание за бъдеще. А цялото това недоверие към Мерт идва от разминаването с масовите илюзии за „вечната любов“. При него всичко е толкова леко, динамично и преходно – влюбва се лесно, продължава още по-лесно. И аз му вярвам. Вярвам, че в момента просто му е интересно да открива различни хора, а всяко сериозно обвързване смята по-скоро за пречка пред професията си. Всичко е въпрос на зрялост, свобода и личен ритъм.

# 163
Цитат
За мен начинът, по който ги противопоставяте, е напълно излишен – това да харесваш Мерт въобще не означава, че не харесваш Афра.
А това какво е? Единият се е вживял в ролята си, другият - не.
Цитат
Мерт не просто играеше – той изживя Ферит. Всяка емоция, всяко чувство към Сейран беше истинско, както пред, така и зад камерите. Фенове, които са се срещали с тях, потвърждават абсолютно същото: Мерт беше 100% Ферит, докато Афра оставаше съвсем различна от Сейран.
Как се връзват тези две мисли, ако не си противоречат?
Човек, който харесва и двамата не изтъква непрекъснато положителни качества на единия и отрицателни на другия. Не е ли ясно това?
В тази тема ясно се прави разлика между артистичните качества на двамата и човешките, доколкото се прави анализ на изреченото от тях и видяното. Така че няма нужда от обобщения, има  си правила на логиката за това.
ПП Да попитам следящите информацията за турските дизита, чува ли се нещо за "Шапкарките", че много ме заинтригува идеята.

Последна редакция: пт, 28 авг 2026, 18:11 от Katya_I

# 164
Кате, ти гледа ли в "Сърцебиене" новата екранна партньорка на Мерт или се бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт