Отговори
# 210
  • София
Добро утро, дами,

Цитат
Билал и сие продължават да плюят Афра и да възнасят Мерт. Личи си кой им плаща Grinning

Оффф толкова са жалки и семпли духовно, че дори не си заслужава да си загубя времето и да ги гледам...
Да им плащат, тези, които им плащат и те са същите...

Снощи започнах да гледам „Öngörü“ - хммм много интересен...довечера ще го догледам.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2026, 10:23 от jvarbanova

# 211
Пера, която не успяла да постигне някакви въображаеми успехи на ББО, достигна 2 милиона с една снимка Heart Eyes Останете на линия Sunglasses

# 212
Да, искрено ме разсмя сравнението с невижданите резултати на ббо-то Grinning

Афи, мама и леля Heart Eyes

# 213
# 214
Кажете какви са тези невиждани резултати на ББО,че ми стана интересно.Каквито и да са резултатите сериалът е излъчен и се въртя 5 месеца с неспирна реклама. Но това не е важно, важното е Афра да сбъдне баре желанията за провал, като не осъществи други желания.Очертава се и там греда,ама нейсе.

# 215
Сикo, ималo някакви, не разбрах тoчнo какви Grinning Иначе гредата е пoстoянна величина там Grinning
Между другoтo, мнoгo дoбри резултати зa Öngörü Heart Eyes

# 216
Без тенис - толкова Stuck Out Tongue Winking Eye

# 217
https://www.instagram.com/reel/DcwcpMWt6R2/?igsi=MXkxNzlicGFhcmMyaw==
Съвсем нов сериал...няма Махи,семейство,Бехрам,банда.
Воала,Карадайъ..Blush
Махир и Фериде,нова версия..
Успех на АБИ и дано качат рейтинга,но мен ме загубиха.

# 218
Гюнайдън, къзлар Kissing Heart

Миленка, нов сериал, но не им стигна куража да му сложат ново име Stuck Out Tongue Winking Eye
Нейсе, тук се сбогувам с Чаала и АБИ Heart

Снощи гледах няколко клипчета със Солено кафе, бая се смях, довечера дано имам време да изгледам серията Heart Eyes

# 219
Привет, момичета Hug

Всичко върви по реда си, единствено ме притеснява, че Афра и Пойраз напоследък много слабо пиарят сериала, що така Stuck Out Tongue Winking Eye
Крайно време е да се заемат сериозно за работа, Пойраз и заплата му се начислява, да си я заработи в края на краищата Grinning

# 220
Зейнеп Бастък и Серкай Тютюнджу се женят днес в Чешме:heart_eyes:

Дoри се oжениха Heart Eyes Да имат дълъг и щастлив живoт заеднo Heart

https://x.com/birsenaltuntas1/status/2095187910911775170

# 221
Привет

И аз идвам с тази новина Heart Eyes

Да остареят заедно и много любов и дечица Heart

Хайде да видим кой ще е на сватбата..
Надявам се Афра да не е там,няма нужда от плюене.

# 222
Честито на младоженците!
Еве, разбрах, че Афра трябвало да присъства/Т по работа, там ли е? Имало да стават някакви циркове, с глас се смея Grinning

# 223
Не знам откъде изобщо се взе казуса със сватбата. Предполагам, че шипърките сами не си вярват вече, но поддържат имидж Grinning

Това беше топ Grinning

# 224
Цитат
Еве, разбрах, че Афра трябвало да присъства/Т по работа, там ли е? Имало да стават някакви циркове, с глас се смея
Ааа, те цирковете си вървят и без появата на Афра на сватба. Достатъчно е споменаването на Пойраз. То действа като звънеца на Павлов при опита му с кучетата, веднага задейства слюноотделяне. Глааад за интрига... Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт