Отговори
# 240
Ох ,  каква красавица ни е  Пера ! Струва си чакането.  Сега да ни покажат малко и от Фуркан и Еге , после тийзър , трейлър и всичко каквото се полага. С голям интерес очаквам интервю , но едва ли ще има нещо коренно различно. Само не искам да чувам разни философски разсъждения.  Животът е  просто устроен, ама ние хората обичаме да ни е сложно , да се ровим , да търсим нещо ново и различно там , където вече всичко е  ясно - робуваме на фантазиите и въображението си.

Това сравнение между Керем и Мерт нещо не ми е понятно. Доста време ще мине докато Мерт стигне броя на дизитата на Керем  , оттам и доходите му. За рекламите изобщо няма да говоря. Не съм върл фен на Керем , ама хайде малко по-сериозно все пак Stuck Out Tongue Winking Eye

ПП : Пожелавам  щастлив  и дълъг семеен живот на  Серкай и Зейнеп.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2026, 19:22 от Kami_J

# 241
Прекрасна  Heart Eyes

# 242
А-ааа никой не е качил патрона Grinning

Прочетох в х, че наел вип транспорт, а оттам на морски тур. Коя ли е късметлийката този път Grinning

# 243
Пoредната, Ире Grinning

Бoмба е Пера, бoмба Heart Eyes Да вадят вече и трoйката oт нафталина, кoрени пуснахме oт чакане, бе Grinning

Изгледах Сoленo кафе сега, гoлеми майтапи, нo имам друг фавoрит за втoрник, та ще видим Grinning

# 244
  • София
Цитат
Прочетох в х, че наел вип транспорт, а оттам на морски тур. Коя ли е късметлийката този път Grinning

Цитат
Пoредната, Ире Grinning

Анджак, ханъмлар - Селин - Мелин, Ейлюл - Мейлюл и прочие - както вече се подчерта в нашата тема "Мерт е свободен мъж, който елегантно се дистанцира от обвързване" сиреч крие се:smiley:

Да се съсредоточим върху Афра и ПЕРА, Мерт не ми е интересен вече, особено откакто го видях и усетих "неотразимата му харизма"Smile

# 245
Добро утро, момичета Kissing Heart

Малко фенарт Grinning

# 246
Добро утро Coffee

Това фен артче ми хареса Heart Eyes
Много добре стоят един до друг Афи и мистър "Гащи"..
В профил Еге много прилича на Пойраз,поне според мен.Дано има премиера и мистър Пешо и Афра да се появят така Heart Eyes
Ще предизвикат фурор и възхита,а при други слюноотделяне...нооо тайничко ще завиждат на прекрасната двойка.
Ехх,мечти,хайде дано стане.

# 247
Добро утро и от мен! Blush
Милена, а защо го наричат "Мистър Гащи"? Кво му е на човека?
Що се отнася до предстоящи рекламни събития на "Пера", аз съм против Пойраз да се появява в каквато и да е форма на тях. И ако е умен, а досега е дискретен и не е правил грешен ход, ще остави светлината на Афра да грее с "Пера". Nature Sunny

# 248
Добро утро и от мен! Blush
Милена, а защо го наричат "Мистър Гащи"? Кво му е на човека?
Що се отнася до предстоящи рекламни събития на "Пера", аз съм против Пойраз да се появява в каквато и да е форма на тях. И ако е умен, а досега е дискретен и не е правил грешен ход, ще остави светлината на Афра да грее с "Пера". Nature Sunny

Ами и аз не знам защо е Мистър Гащи..може би всеки мъж,симпатичен и атлетичен,появил се по какъвто и да е повод около Афра,се смята за заплаха и има нужда от подигравателни епитети(нещо като защита и аз не знам)  Stuck Out Tongue Winking Eye

А за Пойраз,донякъде си права,но не съвсем.
Ако са двойка и то сериозно обвързана,мисля,че е нормално да е с нея...и изобщо не би трябвало да им пука за мнението на хейтърите.
А Афра си блести и със и без Пойраз.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2026, 10:00 от Милена Тодорова 756835

# 249
Аферин, Миленка, много добре си уловила проблема с мистър Гащи, Пурко, Пешо и сие Grinning Просто комплекси Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе и аз искам Пойраз да присъства на премиерата, ако има такава. Няма нужда да се реди на red carpet, но едно тихо и ненатрапчиво присъствие бих аплодирала. Хем да се заяви като мъжът до Афра, хем да се затворят някои фантазии, хем да се образува нова поток слюноотделяне Grinning

Афи и Фуркан Heart Eyes

# 250
Ааа, момичета! Аз слюноотделянето въобще го изключих от представянето на "Пера". Joy
То ще си върви, независимо дали Пойраз се появи или не с Афра в тоя период, формирал е условен рефлекс вече.  Ако се появи - прави си ПР на гърба на Афра, ако не се появи - "задникът" (не се напъвах да помня думата на турски) се страхува или се е разкарал от Афра. Wink
ПП Между другото, сега интересът е насочен към конкретната случка, довела Пера до напускане на божествения свят на инфлуенсъра. Ще се търсят сравнения с конкретни случки от живота на Афра, макар че никой не знае какви точно са тия конкретни случки. Абе, ще има свободни съчинения по картинки ... на очила, шапки, гривнички и т.н. Sunglasses

Последна редакция: пт, 04 сеп 2026, 13:05 от Katya_I

# 251
Привет, дами!
Не знам как го постигат, но в "Пера" Афра сякаш е още по- красива от обикновено. Нямам търпение да я видя, но съм се подготвила за среща с нея покрай рождения ми ден. Blush
Имам питане извън темата. Кога ще ми започне "Грозничето"? Само това ще гледам на този етап, затова живо ме интересува.
 "A.B.I." ме отказа от себе си, макар че Гюлчето още ми е сред любимките и съдбата й определено представлява интерес за мен, обаче... "една лястовица пролет не прави". Wink Според мен стартирането на нов проект, използвайки старо и познато име говори за липса на увереност у продуцента. Успехът е все по- мимолетен и неуловим. Wink  Когато смениш режисьора, когато сценаристите са нови, когато почти целият ти кастинг е заменен, включително главната ти женска роля е поверена на друга актирса, когато историята, която разказваш, направи обратен завой, няма как да очакваш да задържиш аудиторията си или да надграждаш. За мен е започване от нулата, а това, което видях до момента, не ме предизвиква да посегна към новия вариант на историята. Чарът на "A.B.I.", поне в онази част, която касаеше любовта, беше в невъзможността да обичаш, но въпреки това да обичаш, противопоставяйки се на минало, на семейство и на предразсъдъци. Деликатният начин, по който бяха разглеждани темите за вината, съучастието, дълга и обичта (синовна) ме спечелиха още в началото. Въпросите, които бяха повдигнати за любовта дали е избор или предопределеност, също не ме оставиха равна.
Това, че слагат до Кенан партньорка, която е по- лесно смилаема за закостенялата аудитория, не е гаранция за успех, ама... Хубавото е, че всеки актьор/актриса идва със своите фенове, така че все някой ще гледа. Друг е въпросът дали ще се оценява безпристрастно. Гледането няма как да е безпристрастно, но оценката... Плашат ме моментите, в които започват екзалтирано да се цитират мнения на хора, които даже не са гледали сезона, ама се обявяват за обективни, 'щото съвпадат с твоето лично. Grinning

Последна редакция: пт, 04 сеп 2026, 14:47 от Fi79

# 252
  • София
Дами,

Не мога да не споделя с вас:

Попадна ми една анкета за „знаменитостите, от които хората най-много се дразнят“. И... представяте ли си – нашият патрон е трети! Ооо, ужас... с тази харизма... направо не мога да повярвам! 😂

Цитат
Иначе и аз искам Пойраз да присъства на премиерата, ако има такава. Няма нужда да се реди на red carpet, но едно тихо и ненатрапчиво присъствие бих аплодирала. Хем да се заяви като мъжът до Афра, хем да се затворят някои фантазии, хем да се образува нова поток слюноотделяне Grinning

И аз съм ЗА:smiley:

# 253
Кате, напълно съм съгласна с теб, но при едно условие Stuck Out Tongue Winking Eye Конкретните случки и причини за бягство от "божествения свят" трябва да се търсят назад във времето. Примерно в първата половина на 2025 и преди това. Смятам, че който търси правилно, ще намери много следи. Като свършим в Акяка, преди това минем през Лондон, Париж, Ибиза, Бали, Гизли бахче, Клейн и много други Grinning

Фи, пиши, моето момиче, липсваш ми Kissing Heart
Грозничето няма дата за втори сезон все още. Гледа ли фрагмана?

# 254
Еве, фрагманът и последвалият го скандал ме правят нетърпелива за втори сезон. Аз хляб не ща, искам зрелище. Grinning  И гръбначен стълб за Пепеляшка!

Общи условия

Активация на акаунт