Отговори
# 255
  • София
Дами,

Не мога да не споделя с вас:

Попадна ми една анкета за „знаменитостите, от които хората най-много се дразнят“. И... представяте ли си – нашият патрон е трети! Ооо, ужас... с тази харизма... направо не мога да повярвам! 😂

Цитат
Иначе и аз искам Пойраз да присъства на премиерата, ако има такава. Няма нужда да се реди на red carpet, но едно тихо и ненатрапчиво присъствие бих аплодирала. Хем да се заяви като мъжът до Афра, хем да се затворят някои фантазии, хем да се образува нова поток слюноотделяне Grinning

И аз съм ЗА:smiley:

Ааа за да не съм голословна, ето:

https://x.com/genctg/status/2094082672343625734

# 256
# 257
# 258
Охааа, страхотна, страхотна Heart Eyes

# 259
Повтарям я Heart Eyes

Пращи от красота и сексапил това момиче. Пойраз е щастлив мъж. Heart

Последна редакция: пт, 04 сеп 2026, 20:54 от Sikorski

# 260
Дoбре запoчваме месеца, дoвoлна съм Heart Eyes

Неверoятнo красива Heart

Afra ✖️”Serpenti”collection 🖤🔥

# 261
Вече се повтарям , ама какво друго да кажеш за Афра освен че е  красавица  с присъствие , страхотна и неповторима.  Бижутата  отлично ѝ пасват. И да няма скоро дизи , рекламите в които участва ми стигат, на първо време. Пойраз нещо се покри. Надявам се да се радва на успехите на момичето си и да си го пази , защото......изненадите дебнат на всеки ъгъл.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2026, 19:44 от Kami_J

# 262
Уникална красота Heart Eyes

Аз за Пойраз грам не се притеснявам. Сигурна съм, че е точно където трябва. Момчето не е глупаво Grinning

# 263
Мерт и Афра изградиха толкова брилянтна химия — както пред, така и зад камерата, — че магията от екрана буквално преля в реалността. Феновете не просто повярваха на Сейран и Ферит; те се влюбиха безпаметно в тях и бързо пренесоха тази мечта върху самите актьори. А продуцентите и пиарите само това и чакаха — веднага осребриха фенските копнежи. Именно този изкусно режисиран пиар "АфраМ" удържа  и продаде два цели сезона, въпреки лошия сценарий и падащия рейтинг.

Някои фенове дотолкова се оплетоха в илюзията, че отказаха да чуят официалните думи на самите актьори. Но истината е, че Афра далеч не е някакво наивно момиче, което лесно ще бъде "прелъстено". Тя е твърде амбициозна, прагматична и опитна, за да си позволи да обърка професионализма с личните си емоции към колега, с когото вече са работили заедно.

Двамата с Мерт са достатъчно обиграни, за да знаят как перфектно да крият истинския си  личен живот. Всичко, което пускаха за публиката  — и което ще продължат да показват — е чисто и просто контролиран пиар образ. Афра е необикновена и животът ѝ далеч не следва клишетата от представите на фенките в социалните мрежи, където някои пишат така, сякаш самите те са прелъстени и изоставени от Мерт.

Едва ли Афра ще покаже истинския мъж до себе си, преди наистина да е решила да направи крачка към брак. Що се отнася до Пойраз —  за мен той е просто приятел, който стриктно изпълнява изискванията на нейния пиар екип. Роля, която нито едно истинско гадже не би приело да играе.

# 264
Да, Пойраз е приятел по пиар линията, така ще си мислим Stuck Out Tongue Winking Eye
Щях да питам кой точно пиар обслужва, но всъщност няма значение Sunglasses

Да бъдеш посланик на известна бижутерска къща носи уникален престиж. Афра Сарачоглу и Bvlgari… Това е самата дефиниция за класа. 💎✨

Понякога гледам публикуваните негативни коментари, гледам хората, които ги пишат, и след това гледам Афра – нейните снимки, нейната осанка и нейната класа… Просто се усмихвам на себе си. 😅

И сега не просто чакаме поредната кампания; ние очакваме нов емблематичен момент. 👑💎
#AfraSaraçoğlu #Bvlgari

# 265
Еванджелин !!! Joy Joy Joy
Аз съм загледала в снимките от рекламата на бижутата на Булгари. Чудя се... една простичка като модел рокля, при това в един не особено впечатляващ цвят, а ... хваща окото и не само него.

Общи условия

Активация на акаунт