Отговори
# 435

Афра е лайкнала Ант Hug

# 436
Айййй, Миленка, мнoгo накипрени тези сушавите бе GrinningGrinning

Да пием пo еднo кафе, пак се развеселих Grinning

# 437
Още малко и ще си кажем всичко Grinning

И изгряващата звезда на тениса Grinning

# 438
Момичета, впечатлена съм от това изказване в една от темите в този форум.
Цитат
Ако някой не е съгласен с мен, нека спори с написаното, а не с присъствието ми.
Hands Clap
Веднага се съгласявам и мисля, че това е смисълът на форума.

# 439
Кате, изглежда не всички мислят така, защoтo изчезна Grinning Язък, бяхме си дoшли на думата Grinning Иначе си oправяме вкуса с Афра веднага Joy

Ма тo каквo ли другo да пишем, я! С един гoл тенис и класацията на Адба за никъде не сме Smirk

# 440
Момичета, впечатлена съм от това изказване в една от темите в този форум.
Цитат
Ако някой не е съгласен с мен, нека спори с написаното, а не с присъствието ми.
Hands Clap
Веднага се съгласявам и мисля, че това е смисълът на форума.
И вместо спор следва... оплакване, а нещото, което трябваше да мине за спор, се превърна в огромен оксиморон. Grinning
Имам нов кумир в този форум, а стар умря!
Дами, отдавна се каня да ви питам за вашия любим злодей в киното/телевизията, но все не уцелвах момента до днес. Е, кой е?

# 441
Фи, ще се пoвтoря, нo Емир Кoзджуoлу - Kara Sevda, няма такъв oбраз Heart EyesHeart Eyes

Oксимoрoна дъ бест Grinning

# 442
Цитат
Имам нов кумир в този форум, а стар умря!
Дами, отдавна се каня да ви питам за вашия любим злодей в киното/телевизията, но все не уцелвах момента до днес. Е, кой е?
1. Опасно нещо са кумирите, Fi Wink
В тази връзка се сещам за прословутото Ницшево "философстване с чук". И веднага уточнявам неговият "чук" не троши, а е като камертон, с който чука по кумирите, за да провери дали са плътни, или кухи. ("Залезът на боговете", в по-старо издание - "Залезът на кумирите").
2. По втория ти въпрос за любим филмов злодей - нямам бе! Всеки път се шашкам колко е изобретателно злото. После започвам да търся какво е това, което го е превърнало в чудовище, накрая... накрая си казвам, че без силен злодей няма развитие на сюжета. Но да го заобичам - Тцъ! „Добрият злодей ни кара да се съмняваме в собствените си ценности.“  (Стивън Кинг)

# 443
Фи, Муфаса ми е любимият злодей, от Цар Лъв. Иначе злодеи под път и над път.

# 444
Афито е харесала и коментирала пост на Буче и на момиче от екипа на Аби Heart Eyes

И спомени от 13 септември 2025

Афи в Манхатън със семейството

Мерт в Амстердам на Текирдагска ракия

Чък Бас Heart Eyes

# 445
Грозничето идва на 20-и септеври!!! А днес гледах и трейлъра на "Султана", която идва на 17-и септември. Бях си казала, че ще си взема почивка от турските сериали и филми до "Пера", ама...

Кате, опасно е създаването на кумири, ако не можеш да ги събаряш, а аз и това правя. Wink

Общи условия

Активация на акаунт