Отговори
# 600
Фи, акo засека нещo, ще дам линк Kissing Heart

# 601
# 602
Дoбрo утрo и честита нoва седмица, мoмичета Kissing Heart Нека мине успешнo и с дoбри нoвини Nature Sparkles

# 603
Привет, момичета Hug

Хаят Heart Eyes

Тугче, Мерт Д и Топрак Heart Eyes

# 604
  • София
Гюнайдън, ханъмлар,

Със сигурност новините ще са добри:relaxed:

# 605
Добро утро ☕️☕️☕️
Патрона, за разнообразие, който вече е в неизвестност.
Запванах новия сериал, който се развива в Кападокия. Интересна история започна, ама тая актриса много рошава. Напомня ми на Бездомните ли беше сериала от по-миналата година? Но главна мъжка роля, чудесен актьор, тип Кенан, хубав мъж. Simple Smile Извинявайте за спама, ама нали няма никакви новини.

# 606
Нали, Нинка Heart Eyes Аз съм фен на Мурат от времето на Чукурова, а малката сладурка направо ми разтапя сърцето Heart
Сезин Бозаджъ участва, мама Есме, не е спам Stuck Out Tongue Winking Eye

Афо, колеги и приятели Heart Eyes

Фи, Грозничето много лошо стартирало Head Band

# 607
Фи, Грозничето много лошо стартирало Head Band
Еве, не съм гледала рейтинги, но пилотната серия на първи сезон също беше зле, а после се оправиха нещата. Ще гледам, докато го дават. Simple Smile Вече имам богат опит с преждевременно спиране на сериали.
Кате, благодаря за линка, но не ми тръгва, поради понятни прични. Sad

# 608
Задържали са Афито на летището Head Band
Така и предполагахме, че ще е днес. Айде да минава бързо Heart

# 609
Ооо, Еве, Есме (Сезин) е супер ниво в сериала! Личи си много нива е над повечето от актьорите, направо е огън, и ролята много й ходи! А коя е актрисата, която играе голямата сестра на ГГ, не мога да запомня имената още? Много ми е позната, но не знам от кой сериал? Момичета, Любовта ти е огън, ако ви се догледа, има превод. Аз съм била в Кападокия, и имам сантимент към района, и с очите си видях там подобна сцена, как мъж наби жена си на пътя, и никой не се намеси, нито минувач, нито от колите, никой... Та, филмът си е с много актуални казуси, ако някой си мисли, че са преувеличени. Не са.

# 610
  • София
Задържали са Афито на летището Head Band
Така и предполагахме, че ще е днес. Айде да минава бързо Heart

Бързо да минава!
Чакаме да я освободят!

# 611
Нинка, Гьокче Еюбоглу. Гледала съм я във Всичко за брака и Моят чудесен живот.

На Афито гечмиш олсун Heart

Общи условия

Активация на акаунт