eSIM

• 216
  • 6
  •   1
Отговори
Някой може ли да ми даде инфомрация по казуса:
Преди 2 години ползвах eSIM от Airalo в САЩ.
Миналата година закупих пакет за Великобритания, но нещо не успях да го инсталирам и остана неизползван.
Сега планувам да закупя за Египет, пак то Airalo, но питането ми е - трябва нова eSIM ли да инсталирам? Защото някъде, по спомен, мога само 2 eSIM карти да инсталирам. Това вярно ли е или аз нещо не рабирам/не правя вярно

# 1
  • Melmak
Не се инсталира нова сим.

# 2
  • София
Какъв ви е телефона?

Купувате си карта за период, изтекла е.
Трябва нова. Въпросът е дали устройството ви поддържа е- сим.

# 3
След като ми изтече използваната е сим ( Airalo) активирам винаги нова.
С iPhone съм , ако има значение .
Правилно или не , за мен така е по удобно и нямам проблеми с включването към местен оператор .
Понякога ползвам по 2-3 месечно .
Airalo са ми любимци ), главно с натрупани бонуси от кодовете си купувам интернет ).

# 4
Телефона ми е Samsung A54. Поддържа eSIM. Както писах, използвам съм една за в САЩ, но поради някаква причина, нещо не успях да активирам същото във Великобритания. Т.е. когато закупя нова за Египет, например, ще трябва да добавя нова eSIM, така ли е правилното?

# 5
Както писах вече ), не знам как е правилно , а как при мен се случват нещата .
Всеки път с нова е сим , защото в противен случай имам понякога проблем с активирането на интернета .
Прилагам снимка как изглежда това ), трия старите , активирам нова .

Много важно е да не забравиш , че за да активираш трябва да имаш добър интернет задължително .
Аз активирам още от България например .

# 6
  • Мадрид / София
Както вече казаха eSIM карта за чужбина е с определен срок и като мине картата е вече невалидна. За новата дестинация се взима нова карта. Така че, си купи нова карта за Египет и я активирай предварително.

Общи условия

Активация на акаунт