Отговори
# 705
Дали ще има друг, който да се казва само Руя?

# 706
Момичета,
Енгин бей,

# 707

Аз друго се чудя - щом ще е скоро по Amazon Prime, означава ли, че вече е снимано?
За да се разказва началото на Ешреф, той трябва да изглежда по начина, по който Ешреф е изглеждал като млад.
Много въпроси имам?

# 708

Според мен е заснето, или сега се заснема....

# 709

"Повече от просто име, Ешреф Тек. Новият му сериал скоро ще бъде достъпен в Prime"
Няма лъжа, няма измама!
Ешреф Тек се завръща.
(някои неща ще си дойдат на мястото)

Последна редакция: ср, 30 сеп 2026, 15:17 от NeZ_9

# 710
Няма лъжа, няма измама Simple Smile
То направо си е бомба новината!
Ето сега на всички, които Ешреф им липсва, лошия финал  ги е разочаровал има уникалният шанс да се наслаждават на играта на Чаатай като Ешреф Тек!
Само, че  Руя - къде ли ще е..

# 711
Аз лично нямам нищо против да видя историята на Ешреф преди да срещне отново Рюя в лицето на Нисан.
От Deniz Tural
Prime Video’da ekrana gelecek “Eşref Tek” dizisinde Çağatay Ulusoy ve Görkem Sevindik birlikte rol alacak.
Çağatay Ulusoy и Görkem Sevindik ще участват заедно в сериала "Eşref Tek", който ще бъде излъчен по Prime Video.

Надявам се, че ще можем да видим и всичко това

Нещо, което остана неразкрито досега.
Виждам, че феновете на Демет не приемат добре новината. Но в крайна сметка, това от самото начало беше историята на Ешреф Тек. Може би сега ще ни разкажат неща, които хода на Eşref Rüya са били променени по една или друга причина.

# 712
Нашият любим Чаатай също се разписа. Явно си знае паролата на инстаграма.

# 713
И Илияс публикува,

# 714
Дизайнерката и мениджърската компания.

# 715
Момичетаая,
Само като видях публикацията веднага дойдох ❤️ много ще се радвам ако направят сериал Ешреф Тек Simple Smile
Всеки ден като гледам епизодите си мисля, кал толкова хубав сериал завърши по този начин. Ще е хубаво да видим Ешреф Тек и всички останали герои преди Нисан Simple Smile

# 716
Имах аз предчувствие по-рано през деня, че Чачко ще се включи

Една зодия сме имаме сходни честоти.

Момичета браво на вас, страхотни новини носите!🤗

# 717
Оле, като видях, че сте изписали толкова много днес, знаех, че е истина.
От първата публикация, която видях сутринта, не исках да се радвам прекалено много, за да не се окаже повторение на сериала.

Стискам палци Чачо да участва. Не, че имам против младите актьори, ама друго си е. Ешреф, изигран от Чаатай, е по-любим Ешреф.

# 718
Споделено е и от малкия Ешреф. Може той да участва в началото. После един юноша Ешреф и вече Чаатай. Той и без това ни изглеждаше доста подмладен на сватбата.

# 719
Ох много се вълнувам за Ешреф Тек.❤️❤️❤️

Много хубав отговор от продукцията към всички фанатизирани фенове на Демет.

Много ще се радвам ако всички актьори вземат участие. А дали ще е сериал или ще си е филм?

Общи условия

Активация на акаунт