Отговори
# 165
Аз май Петя я видях пред табло на някакъв канал, който не беше нашия. Затова ми се струва, че от нея не можем да очакваме много.
Единствената ми надежда е да са го заснели още по време на снимки да казва приятно гледане. Но щяха да са го показали вече. Утре очаквам да го представят и него. Искрено се надявам да не е написан Чагатай. Можем да залагаме. Всъщност неговото представяне не е минало нали?

Нинче, моето е алфа. Жензитата в офиса не са по лесни, но мисля, че тези алфи съвсем ще ги надминат.

# 166
Гери,
Най-вероятно, то всяко следващо поколение е още по трудно!
Моето Джензи е...страшно работа  🙂

И аз мисля, че Петя Дикова ще представя актьорите за конкретен сериал, но не Ешреф Руя

# 167
Страхотна снимка, Нина. Сега ме амбицира да си намеря и аз някоя стара и непопулярна снимка.

# 168
Ехааа,
Каква телепатия,
Айсун и Илияз отново на сватба днес ....
Всяка седмица са.  ... чакаме.  

Открийте разликите 😀 за Айсун и Илияз говоря 😀😀😀

# 169
Много са сладки Илияз и Айсун, харесвам ги като семейство!

Нани, разликата е във времето.
Преди 10 години времената бяха други сякаш...Времето променя всичко - хората, приоритетите и т.н, но хубавото е в спомените. Като гледам Чаатай на снимката е бил в период на "Дивия мед", тогава беше с такава  прическа 2015-2016.

Лично аз намирам Айсун по-хубава сега, тя като цяло е хубава - слаба и висока, Илияз е шегаджия и купунджия по мойте преценки. Симпатична двойка са!

Гери, и на мен ми идват скоростнни субтитрите на "Йъшилчам" и то съм в английска среда имам "skills" за четене и писане. (Руската версия не е достъпна за Англия😏, добре, че изгледах "UYKUCU" докато бях в България).
Но, самите герои говорят много бързо,  аз също спирам да ги изчета и така губя повече време в гледане,  пък като се има впредвид се оглеждам в облекла и всичко останало.
Отивам да си пусна следващата серия на "Йъшилчам", аз съм на 4-та😉. Но, пак казвам, гледам си го с голям кеф тоя сериал, наистина много ми харесва.
Приятно гледане на гледащите!

Последна редакция: сб, 29 авг 2026, 23:04 от eliet

# 170
Ели,
Така е Simple Smile
Аз се пошегувах, защото Гери ме изненада с тази снимка Simple Smile ❤️
Аз, носех в темата новата сватба 😀
Прекрасно семейство са Илияз и Айсун - прекрасна дъщеря и много споделено щастие с нас! Дано!

Последна редакция: сб, 29 авг 2026, 23:38 от nanni_123

Общи условия

Активация на акаунт