Отговори
# 615
Хазар си е сладурана , дано наистина измислят нещо ...след  години - би било интересно 🙂

Забравих да напиша, освен талантлив Чаатай, явно и Асли не му отстъпва , страхотен фотограф е 🥳 изкарала го е в супер форма 😉

# 616
Много я харесвам Хазар, много истинска и откровена!
Веднъж я гледах в предаване на Гала, много хубаво впечатление ми направи, много приятно момиче.
О, дано!🙏
Всичките да ги видим отново- Чачо, Серенай, Мерт и всички останали. Много си харесвах лелята на Мира.

Снощи специалната вечеря е била:
* риба на скара и Винце (бяло, може и розе)😉

# 617
Здравейте! Искам да кажа нещо по повод на старите ви коментари за епизода. Интересно предположение е това със Сердар, за което аз изобщо не съм се сетила. Да, не стана категорично ясно, че букета е от Ешреф, но е и напълно възможно да не е от него. Всички помислихме, че е така, защото решихме, че той  просто е купил два букета- един за Нисан и един за Чийдем. Но колкото повече мисля, толкова повече ми се връзва да не е от него. Началника подозира Чийдем, едва ли е очаквал тя да му признае, когато я попита дали се вижда още с Ешреф.Той изпраща цветя и отива на място, за да проследи реакцията и. А тя беше повече от издайническа. След като получи букета, Чийдем се почувства като щастлива, ухажвана жена. Затова и стана по-фриволна, донесе вино, кокетничеше. А той, видя това, което искаше да види и затова си тръгна, като ударен с мокър парцал. Не защото го е развълнувал флирта на Чийдем, а защото разбра, че тя е уведомила Ешреф за акцията с контейнерите.
Да, това определено ми се връзва повече. А и Ешреф беше твърде студен с Чийдем по тебефона, обеща и услуга и толкова. Едва ли е искал да и дава напразни надежди, като и изпраща цветя с двузначно послание.
Хазар е много слънчева! Запазила е усмивката си от времето на Медджезир. Интересно би ми било да видя какво прави всеки един от тях в момента. А да направят продължение ще бъде прекрасна идея!

# 618
Тина, да, нещо такова ми се въртеше и на мен в главата тогава, но не се задълбочих чак толкова. Сега, като те чета, пак си мисля, че е напълно възможно.
Меджезир години по- късно, би било сбъдната мечта! Но се съмнявам, имайки предвид сложните отношения между Чаатай и Серенай. Neutral Face

Пожелания, вино и цветя за сватбата на Итир и Енгин от Netflix Türkiye

Скъпи Енгин и Итир, вдигаме чаша за вашата любов, смях и безкрайно щастие. Пожелаваме ви прекрасен живот заедно, изпълнен със здраве и щастие. Netflix Türkiye

# 619
За "Medcezir" и аз съм скиптична.
Не точно заради взаимоотношенията, предполагам, че са надмогнали тия неща, все пак 10 г. са минали, каквото е имало - имало, останало е в миналото.
Всеки си е хванал пътя и двамата си имат половинки вече.
Професионални актьори като Чаатай и Серенай да ги видя заедно ще "Върхът" - top of the best 👌,  дано някой ден отново да ги съберат на екрана.
Така не очаквам да ги видя

Ама така защо не, и да грабнат всички награди. И двамата го могат.

Всъщност аз влезнах в темата по друг повод да ви донеса ей тоя сладур.
Гледах, гледах една с друга снимките не си приличат. Никаква прилика. Абсурд да позная, че това в детска възраст  е Чаатай, ако не го знаех от преди. Аз без туй не умея да отгатвам🤭
Та около 2г сме тука

Тука около 7г-8г

Вече  около 33г

На 34-35

Няколко пъти успя да ме усмихне в тоя топъл слънчев следобед🙂

# 620
Малката Ада, която изигра детето Рюя, в Eşref Rüya е спечелила награда за най- добър детски актьор. Мисля, че това са награди, които е раздавала самата агенция, която е една от най- големите агенции за деца актьори в Турция.

Да и е честита! Да печели още много награди!
Това дете ме впечатли силно, с начина, по който успя да играе без думи!

A Чаатай спечели доверието и и  я предразположи да се чувства сигурна с него.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2026, 19:28 от NeZ_9

# 621
Ой, колко е сладка Simple Smile
Аби Чаатай е  супер добър с децата,
Меджезира след години наистина  ще е сбъдната мечта! 🥳🥳🥳
Оставете отношенията,  ако някой продуцент реши да има продължение, мисля , че миже и да стане!

# 622
Ей, много е сладка, малката Ада!
А, Чаатай с "Камък, ножица-Хартия" -"Taş, kâğıt, makas", страхотен подход към дете с игра!
Това момиче никога няма да забрави тази игра, кой му е показал.
Честита да е наградатА! Да е жива и здравина Ада и още много награди да получава!
Само дано не е пренавиват, че вече е голяма, обикновено така става, порастват без време. А, е хубаво на нейните години да има щастлово детство-с  безгрижни игри. А, не болни амбиции на родители.

Общи условия

Активация на акаунт