Парфюмни размисли и страсти - 304

• 24 609
  • 411
  •   10
Отговори
# 405
Започнах с Maison Margiela replica - Never-ending summer.
Това ако е безкрайно лято, просто веднага започвам да мечтая лятото да свърши. Нищо лятно не ми навява ароматът. Съвсем лек портокал в началото и яко ветивер и пачули после. Може би за 1 минута мога да приема, че съм в някаква лятна иглолистна гора. Оттам нататък направо бърка в синусите и води до главобол.
Малко ми напомня за Eau de Gaga, на Лейди Гага. Но онзи ми беше някак по премерен. Определено за мен е мъжки аромат. Точно на мъж, изкъпан и полят с автършейв ми мирише.

# 406
Ink_Whisper -  ще може ли отзив за Chasing sunsets, защото много харесвам парфюми с манго и се изкушавам от този.

# 407
Аз много търсих парфюм с манго и съвсем случайно се оказа, че в този има. Но си го пазя за почивката - дето се вика наистина по залез да съм някъде навън с него, да видим ще се допълни ли картинката. Непременно ще споделя Simple Smile

# 408
Elie Saab - Le Parfum
парфюмна вода за жени

Сутринта хващам мострата и пръскам на китките и лакътните сгъвки. Насочвам се да пръсна зад ушите и ... мострата се строши в плочките. За първи път троша нещо парфюмно.
Оказа се страхотен за мен аромат и ще го имам. Нежен, женствен, елегантен. Че и трайност притежава. Цял ден душих китките. Определям го за дневен аромат за пролетно и есенно време.
Носът зад този аромат е на Francis Kurkdjian. За мен това е топ изпълнение и ми е чудно защо е на такава ниска цена.

Скрит текст:
глава - портокалов цвят
сърце - жасмин, пачули
база - кедър, мед
вид аромат - цветен, дървесен

# 409
  • Шоплука
Elie Saab - Le Parfum
парфюмна вода за жени

Сутринта хващам мострата и пръскам на китките и лакътните сгъвки. Насочвам се да пръсна зад ушите и ... мострата се строши в плочките. За първи път троша нещо парфюмно.
Оказа се страхотен за мен аромат и ще го имам. Нежен, женствен, елегантен. Че и трайност притежава. Цял ден душих китките. Определям го за дневен аромат за пролетно и есенно време.
Носът зад този аромат е на Francis Kurkdjian. За мен това е топ изпълнение и ми е чудно защо е на такава ниска цена.

Скрит текст:
глава - портокалов цвят
сърце - жасмин, пачули
база - кедър, мед
вид аромат - цветен, дървесен

Това е един от любимите ми парфюми! Той ме отвори към бранда

# 410
  • София
Аз много харесвам Le Parfum in white, както и май почти всичко на марката. Много различни, женствени и супер трайни. Доста подценени според мен, но и по-добре, за да не са толкова масови Stuck Out Tongue

# 411
Много харесвам и двата коментирани парфюма на Ели Сааб. 😍
А лятото с удоволствие посягам към Le Parfum Resort Collection.

Общи условия

Активация на акаунт