Парфюмни размисли и страсти - 304

• 9 332
  • 187
  •   11
Отговори
# 180
Копирам от обучението ни на 24-ти, че е казано кратко и ясно.
Новият Guerlain L’Heure Bleue 2026 е елегантен, ефирен и изненадващо модерен. ✨ Свеж озонов старт, красив ирис и меко, кремообразно съчетание от ванилия и амброксан. Ухае чисто, пудрено и сияйно, с онзи характерен френски шик, който оставя нежна и запомняща се следа. 💙

Ако класическият L’Heure Bleue е вечерният здрач, новият е синият час, уловен в първите мигове на светлината.

# 181
  • Sofia
Старият син час харесвам , труден е за носене, но красив. Предполагам и новия ще пожелая.

# 182
Здравейте!
Много рядко пиша в темата, но обожавам да Ви чета, сутрин докато си пия кафето прочитам всичко, което сте изписали. Благодарение на Вас имам разкошна колекция, научих се подбирам ароматите за себе си и обожавам да откривам нови парфюмни бижута. Flowers Hibiscus
Запалихте ме да разуча  L’Heure BleueBlue Heart
Снощи в последните минути от работното време отидох до магазина на Морска гара Бургас.
Пръснах на блотер и на кожа.
Какво да кажа - уникален разкош, с едно пръсване след мен влачих шлейф, който беше отбелязан от приятелите, които ме придружаваха. Не откривам нищо ретро в аромата, но не познавам първообраза му. Много ми допадна, ирис и кремообразна ванилия, праволинеен аромат за мен, плътен, бих го носила и зиме и лете. Изключително траен. Снощи след душ носът ми беше заврян в китката. Тази сутрин след трнировка и душ още го усещах. ще се купува, ясна е работата. Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 183
Точно така е Мака, не грешиш, това е супер труден парфюм.Нямам търпение да дойде и моя Coco Mademoiselle Crush Absolu, изпратен е дано утре си го получа.Атенка, невероятно описание на Шанела, муц, благодаря за поредната ни хубава тема.Kiss
От къде го поръчахте ? И тересуват ме сайтове и магазини, от които могат да се купят оригинални парфюми.

# 184
  • Sofia
Точно така е Мака, не грешиш, това е супер труден парфюм.Нямам търпение да дойде и моя Coco Mademoiselle Crush Absolu, изпратен е дано утре си го получа.Атенка, невероятно описание на Шанела, муц, благодаря за поредната ни хубава тема.Kiss
От къде го поръчахте ? И тересуват ме сайтове и магазини, от които могат да се купят оригинални парфюми.

Ето това е вашата тема : https://m.bg-mamma.com/?topic=1892353.msg51479412#new

# 185
Да дам и аз моите пет стотинки за Кръш. За мен е разочарование, поне в горещините и въпреки климатика в стаята. Моят нос не открива нищо от първообраза на Мадмоазел, и въобще този аромат би трябвало да е със съвсем различно име. Мисля, че това трябваше да бъде съвсем друга линия. Да, името Мадмоазел със сигурност продава, но за феновете на първообраза това ще бъде безкрайно разочарование. В този аромат няма нищо от духа на Шанел. Разбирам допирните точки с Барения, но аз лично смятам, че Барениите са по-добрите аромати. Има една прашност в Кръш, която усещам и която ме побърква.

За разлика от него, то Barénia Pleine Fleur Hermès е разкош. За мен името му би трябвало да е Barenia Fraiche. Първообразът си личи и всъщност има приемственост между всички Барении, като за мен най-добрата е Интенз версията.

Последна редакция: чт, 27 авг 2026, 15:47 от лорелай

# 186
  • Бургас
Да, няма нищо от Мадмоазелите у Кръш вече писах, че и това е моето възприятие точно затова го обожавам, защото е смел, различен от тях аромат.Поръчах си проби на Jean Paul Gaultier La Favorite, Atkinsons Rose In Wonderland, Valentino Vendetta Donna, HERMÈS Barénia Pleine Fleur Eau de Parfum и нямам търпение да дойдат и да ги разуча.Ина , от Прити шоп  поръчах моя Кръш.Никак не харесвам Барения Интенз, за мен е ужасен.

Последна редакция: чт, 27 авг 2026, 15:00 от Bright Crystal

# 187
Vendeta e слепващо сладка, шишето е много красиво.

Общи условия

Активация на акаунт