Парфюмни размисли и страсти - 304

• 31 507
  • 523
  •   4
Отговори
# 510
Не съм ви чела отдавна, успях да върна само няколко страници. Някой надуши ли новата вентеда на валентино и дали ви напомня на друг парфюм?
Има и нова барения.

# 511
  • София
Видях 2 дъна от началото на този месец - L’ interdit и Just Cavalli и си позволих Crush Absolu. Grinning не очаквах да го харесам , но е много различен от класическия КМ и много ми хареса.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2026, 10:12 от ~Étoile~

# 512
Денси, харесваш ли Twilly EDP? Simple Smile
Много, невероятно много!
Разкошен е.
Имам всички излезли на пазара, но първият ми е най- любим.

# 513
  • София
И аз, като densi, много го харесвам Туили. Първият. Носих го вчера на първият учебен ден. И си го усещах на двора на училището без вятър с леко слънце. Разви се супер. Специфичен е. Джинджифила не е по всеки вкус. И е различен. Околко мен долавях сладкотии и араби и то хмм неприятни. И тази сутрин още е с мен. Animal Dove

# 514
Вчера имах възможност да се запозная с Irresistible Nectar, бяха ми пратили мостра към поръчка. Не е моето. Може би просто при мен не се развива добре, но го усетих някак странен, едновременно сладникав и остър аромат.
Допълвам. Базата ми хареса. Смесен аромат на пудра и на ядки. Все пак не съм склонна да чакам около половин ден, за да се стигне дотам.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2026, 11:14 от bell_87

# 515
Аз съм готова с есенния гардероб, достатъчно разнообразен за все още топлия септември, дъждовния октомври, и първите дни на ноември. До Св.Мартин - 11.11. ще съм с тези любимци:

Представена е всяка носена от мен категория, нищо няма да липсва.
Подсетихте ме да извадя Жулиетите и специално Lady Vengeance за Вси Светии. 🍃🍂🎃
Аромат за деня: Mon Guerlain Intense. 💜
Бях забравила колко е вкусен.

# 516
  • The Evergreen State
Аз се оказа че разполагам с някакво намаление в Мейсис заради предишни покупки до определен дата и за да не го изпусна побързах и се снабдих с новата Мис Диор ЕДП, макар че не планирах тази покупка. Близък е много до този от 2021, но ми харесва малко повече.

# 517
  • София
Денси, харесваш ли Twilly EDP? Simple Smile
Много, невероятно много!
Разкошен е.
Имам всички излезли на пазара, но първият ми е най- любим.
Тенкс! Питам, защото от доста време го обмислям и не знам дали ще го изтрая.. Има една нотка, която се появява в последствие и леко ме дразни. Забелязала съм, че имаме коренно различен вкус и затова попитах Simple Smile
Ще взема едно мини за проба.
Не че човек не си променя вкуса.. Аз, дето не понасях LVEB, цяло лято го спуках от носене (EDP първата версия). Така че вече никога не казвам никога Simple Smile

# 518
  • Шоплука
Според мен Twilly е за хора, които обичат сладките нотки. Аз лично не го понасям, но аз обичам да има горчива нотка, кожена нотка, цитрусува нотка, жасминова нотка.
Единствената сладка нотка ми хареса в новият Жадор, но там типичната горчива нотка балансира.
Шоколади вземи отливка, разноси и реши.
Аз бях така с Шанел 19 - първо отливка взех, носих, влюбих се и купих Simple Smile

# 519
Джинждифиловото Туили много ми харесва, особено флаконът. Понякога развива дразнеща нотка върху мен и само това ме възпира от покупка.

Третата ми проба на Crush в хладно и облачно време протече доста интересно и ме хвърли в размисъл.

# 520
Някои от вас може би помнят, че в предишната тема бях в търсене на нов белоцветен парфюм. Menerva предложи L'Interdit Narcisse Blanc. Бях впечатлена от състава и в крайна сметка го взех на сляпо. Изобщо не съжалявам. Определям го като добро попадение. Красив белоцветен букет със съвсем лека свежест, с намек за зеленина. Това някак го отличава от множеството подобни на него аромати и не му позволява да стане твърде тежък. Много съм доволна.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2026, 14:55 от bell_87

# 521
  • на терасата
Подкрепям мненията, че Twilly-тата оставят някаква нотка в базата, която и мен ме дразни. Но пък началото им е WOW, жизнерадостни и закачливи. Не купих нито един от серията, изпръсках малките отливки.
Скрит текст:
Добре, че има откъде да се взимат отливки за разносване и тестване. Така спестявам разочарования от импулсивни покупки или такива на сляпо, които после се чудя какво да ги правя. Вече няма размени, а с продажби нямам време да се занимавам.

# 522
Elie Saab - Le Parfum

Скрит текст:

# 523
  • София
Да, ще взема един семпъл да го поразнося малко. Вече така правя, защото на китката понякога доста подлъгва. Джиндифиловото не ми хареса, както и Тути ли е, Фрути ли Grinning
Напоследък нищо не ми харесва, от новите пък съвсем. Карам си със старите съкровища, макар че и тях осакатиха.
Много ми се носи сега черната Алая и ще взема пак да я потърся. Имам едно мини и си го кътам за спешъл случаи, но гледам, че е на привършване Sad Що го спряха тоз разкош?

Общи условия

Активация на акаунт