Парфюмни размисли и страсти - 304

• 32 933
  • 544
  •   4
Отговори
# 525
О да, с каква дреха си е много важно.
Примерно Малката черна рокля я обичам с кожено яке/сако  🖤🖤🖤

Туилитата имат прекрасно начало, но после не ги изтрайвам.

# 526
  • София
Мдаа, точно после -то ме притеснява. Обожавам кожени якета и имам десетки. С тях най-добре ми се мачват TF Ombre Leather и Noir Pour Femme (RIP за последния). Coco Noir и Alaia също.

# 527
  • Чукарландия
Alaïa Alaia Paris отдавна е спряна, а и другите Алаи ги няма вече никъде. Освен в Ибей на нереални цени...

# 528
  • София
Туили за мен е буквално бяла акация. Като излезе първият, изпръсках една бутилка, но май повече не искам.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2026, 10:35 от Rockstar

# 529
Twilly (оригиналът) е доста приятен и фин парфюм, който може да се определи като "тубероза за тези, които не харесват тубероза". Познавам също така версията с джинджифил (не ми хареса, подразни ме, а по принцип обичам джинджифил; напомня ми захаросан джинджифил, който не ми е по вкуса) и Tutti (по-свеж от оригинала и ми хареса първоначално, но бързо ми омръзна, малко е остър според мен).

# 530
  • БГ
Здравейте,
наскоро разбрах, че са променили бутилката на мой любим стар парфюм - BOSS - Deep Red. Някой вземал ли е с новото шише ? Дали е реформулиран?

# 531
Момичета, помирисах Bois Imperial и много ми допадна. Видях, че е унисекс, става ли за жени според вас, че викам да стрелям направо на 100 мл.?

# 532
За мен е чисто мъжки, но аз не го харесвам. Около мен го носят само мъже и ми мъжкарее, като го усетя върху жена.

# 533
  • BG-DE
И за мен Bois Imperial си е чисто мъжки, бях взела едни 10мл да го пробвам, защото не го познавах, а много хубави отзиви четох за него но в крайна сметка ММ го изпръска.

# 534
Здравейте,
наскоро разбрах, че са променили бутилката на мой любим стар парфюм - BOSS - Deep Red. Някой вземал ли е с новото шише ? Дали е реформулиран?

Много, много любим мой аромат също. Heart
Сравнително наскоро ми попадна буквално за без пари на едно летище и разбира се, го закупих.
Не знаех, че са пипали шишето.

При мен вече са по,ойни дъждове, заnладня чувствително и тези дни съм с Origins For Her Barbour.

Радвам се, че вече може да се намери инфо във Фрагрантика. Като започнах да купувам парфюми на Barbour, такава нямаше.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2026, 12:58 от TuЛи

# 535
  • София
Densi, благодаря за темата. Two Hearts
Реформулиран е, и още как. Много разводнен и нетраен, по-скоро е тоалетна вода, отколкото парфюм, поредният съсипан хубав парфюм. Секси плътната пикантна ванилия сега е по-плодова и синтетична, няма вече плътност и характер. И как можаха да сменят така грубо бутилката, та тя отразяваше неговата идентичност.
С тези регулации и икономии на съставки новите парфюми са ми като "кисело мляко, ама без мляко".
Чета коментарите за Мадмоазел Кръш Абсолю и си спомних, когато излезе Мон Герлен Интенз първоначално ми се струваше унисекс и не го харесах, а след това пламна любов и си купих стотица.
Парфюм за деня и лятно настроение с Perroy Mahoganysun. Nature Sunny Tropical Drink

# 536
Днес най - накрая минах през Pretty Shop и пробвах Crush Absolu. Намирам го за великолепен. Чувствам се толкова женствена и елегантна, носейки го. Ако със Синия час имах съмнения дали да взема пълноразмерен флакон, то тук изобщо ги няма. Отново сгреших в преценката си, мислейки, че няма да ми хареса. ❤️

# 537
Скъсвам го от носене. Чиста женственост е. Много го харесвам.

# 538
Момичета, помирисах Bois Imperial и много ми допадна. Видях, че е унисекс, става ли за жени според вас, че викам да стрелям направо на 100 мл.?

О, за мен е прекрасен, изпръскала съм почти една стотица, получавам много комплименти, когато го нося 😊

# 539
  • Бургас
Скъсвам го от носене. Чиста женственост е. Много го харесвам.
И аз моя Кръш го скъсвам, реших да си взема и Синия час, харесва ми.Нямам нищо подобно на него, малко разнообразие.Пък и Герлен са моята слабост.И една десятка ме чака да я започна от Angel Stellar.Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт