Парфюмни размисли и страсти - 304

• 40 967
  • 652
  •   2
Отговори
# 645
  • София
Vanilla Powder е чудовище, не знам влачи ли шлейф, но е безумно траен и се набива в носа. Един колега ми е казвал, че продължава да го усеща и след като си тръгне от офиса , а мъжа ми горчиво съжалява, че ми го е подарил. Joy
Аз много си го харесвам Heart

При счупен пулверизатор ,парфюма  може да се прелее в друго шише просто, не е задължително изхвърлянето Wink

# 646

При счупен пулверизатор ,парфюма  може да се прелее в друго шише просто, не е задължително изхвърлянето Wink

Как?

# 647
  • София

Как?
С клещи, права отверка и разни други инструменти се маха металната част. Трудно, но успях. Внимавай да не се нараниш.

# 648
Мерси.
То да не се налага, де.

# 649
  • София
Първо опитай със спирт да изчистиш пулверизатора, ако е  запушване от маслата.
Или замени спреъра, от някой друг парфюм. Малко занимавка, че те са различни размери.

# 650
  • София
При мен се наложи с Градстата кралица, много лесно се получи, само с клещи.

# 651
Vanilla Powder е чудовище, не знам влачи ли шлейф, но е безумно траен и се набива в носа. Един колега ми е казвал, че продължава да го усеща и след като си тръгне от офиса , а мъжа ми горчиво съжалява, че ми го е подарил. Joy
Аз много си го харесвам Heart

Съгласна съм, че е дълготраен, но проекцията ми идва слабичка, вие колко фъса слагате?

# 652
Цените на английските летища в момента. Ако летите от някое от тях и поръчате, използвайки услугата Reserve & Collect получавате 10% отстъпка. Не заплащате нищо предварително и можете да се откажете и да не си потърсите поръчката. Можете да използвате услугата на всяко летище в света в магазините на Аволта.
Скрит текст:
В магазините на летищата правят и отстъпки на място. Даже ако купиш повече от 1 шише /дори различни от различни щандове/ също правят допълнителна отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт