Парфюмни размисли и страсти - 304

• 43 360
  • 685
  •   5
Отговори
# 675
  • София
Аз слагам също по навик. След душ и преди лягане винаги задължително слагам парфюм. Никога не прекалявам обаче - три фъса макс. Че съм виждала приятелки в какви облаци се къпят Grinning За мен лично е проява на лош вкус, ама..

# 676
Аз преди сън обикновено се къпя с душ- гел и после слагам лосион за тяло към любими аромати. Половинката задължително си слага парфюм, не зная по колко “фъс”, може би едно- стои деликатно и ненатрапчиво.

# 677
Вкусът е свързан с обонянието - ако нямаш такова, храната става много безвкусна.

Спонтанно поръчах English pear & Sweet pea 🫛

# 678
  • Чукарландия
По-скоро бих забравила да се облека, отколкото да не се парфюмирам! Гола - да, без парфюм - не! 🤣

# 679
BbeLLa, това се казва истински парфюман! ❤️
Признавам си, на мен ми се случва да забравя когато много бързам, но за такива случаи си имам "помощници" - отливки в чантата. Честит ви първи ден от октомври! Бъдете здрави и си носете парфюмните "облекла" с радост и удоволствие!
Парфюм за днес:
https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Barenia-Pleine-Fleur-135912.html
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 окт 2026, 09:47 от Magda Dimitrova

# 680
  • Шоплука
Latte di cherry New notes - с този ме заинтересува Джулия - днес пак ще ходя до Нотино да прибирам пратки, та ще го тествам.
Много ми се иска нещо по-различно за зимата, точно за дълбоки череши ми се иска.

# 681
Оглеждам се и аз за попълване нещо есенно- зимно, някой може ли да каже нещо за Black Opium over red/ YSL .По описание звучи много близко до това което търся - наситен, гурме,ванилов,черешов , без уд, тютюн. Днес няма да мога да отскоча до някой мол да го пробвам, а умирам от любопитство Grinning

# 682
  • Варна
Какво съвпадение, че вчера отворихте темата всеки ден ли се парфюмираме, а аз точно вчера за първи път от години тръгнах на работа ...без парфюм. В последния момент събирах аромати за тест за колежка и... Но на бюрото имам едно мини Мон Герлен, та спасих положението и не останах "гола".
Иначе когато съм си в къщи по цял ден може и да не се парфюмирам.
Хареса ми новата Барения. Като ми свърши първата, може да си я купя.

# 683
Оглеждам се и аз за попълване нещо есенно- зимно, някой може ли да каже нещо за Black Opium over red/ YSL .По описание звучи много близко до това което търся - наситен, гурме,ванилов,черешов , без уд, тютюн. Днес няма да мога да отскоча до някой мол да го пробвам, а умирам от любопитство Grinning
На мен лично ми дойде прекалено сладък и недостатъчно череша. Хубав аромат да го помириша на друг, но аз да го нося ми дойде в повече.

# 684
По-скоро бих забравила да се облека, отколкото да не се парфюмирам! Гола - да, без парфюм - не! 🤣
Това все едно ми го взе от устата Heart

# 685
  • Виена
Момичета,в Дъглас във Виена има 25% на всичко,включително новият Кръш абсолю! Ако някой е наоколо...

Общи условия

Активация на акаунт