Парфюмни размисли и страсти - 304

• 44 731
  • 708
  •   10
Отговори
# 690
А какво ще кажете за Wood sage& Sea salt. Много ми допада, поръчах отливка, но ми се струва, че трае буквално половин час? Кой друг парфюм на Jo Malone бихте препоръчали?

# 691
Mariposa333, Wood Saje & Sea Salt ми е любимец, но е по-скоро за лятото. На моята кожа е с добра трайност. Аз съм силно пристрастна към ароматите на Jo Malone. Харесвам ги, но съвсем не всички. Не се наемам да препоръчвам, трябва да се тестват лично. Всеобщия любимец English Pear & Fresia, на мен не ми допада никак, примерно. Да, с отливки е добър вариант. Poppy & Barley, ах този аромат! 🤍 Нося го целогодишно. Тъмната серия са за хладно време и са с много добра трайност. Любимците ми са Scarlet Poppy, Mirrh & Tonka и Vetiver & Golden Vanila. По-новите, не харесвам толкова. Ако харесвах рози в парфюми, щях да се влюбя в Rose & Wood. Red Hibiscus е интересен, но има нещо, което не ми допада. Но е въпрос на личен вкус и усещане.

Последна редакция: пт, 02 окт 2026, 07:49 от Magda Dimitrova

# 692
А какво ще кажете за Wood sage& Sea salt. Много ми допада, поръчах отливка, но ми се струва, че трае буквално половин час? Кой друг парфюм на Jo Malone бихте препоръчали?
Един от най- хубавите им летни морски аромати, но да нетраен е.
Трайни са в черните бутилки всичките. Някои накъртващо трайни.

# 693
Myrrh&tonka ми е любимия аромат на марката. Даже и сега съм го извадила да го сефтосам за тази есен😁

Пробвах и English oak hazelnut, но доста мъжко стои върху мен.

# 694
Харесвам English Oak & Hazelnut, но да, наистина мъжкарее. И аз съм си приготвила Mirrh & Tonka. Днес...
https://www.fragrantica.com/perfume/Jo-Malone-London/Scarlet-Pop … ntense-79435.html

# 695
Момичета, искам да си взема един от двата парфюма - Libre Le parfum или Libre Vanille Couture, като ванилията не съм я тествала.. имам intense и platinum и много си ги харесвам.. кой от двата според вас си заслужава повече?

# 696
Според мен, Libre Le Parfum, много го харесвам. Дълбок, красив, интересен, елегантен...Но пробвайте и другия, защото е по-важно, на ВАС, кой Ви хареса.
Той ще си заслужава повече. 🙂

Последна редакция: пт, 02 окт 2026, 10:37 от Magda Dimitrova

# 697
Здравейте,ще купувам мъжки парфюм за подарък.Мъжът няма големи претенции,освен да има шлейф.Тъй като аз за себе си купувам предимно дизайнерски,погледнах класацията на Франгратика за 2025 и се спрях на Boss bottle absolu и Dior homme intense .Последно му взех Gucci guilty love  edition 2025  и се хареса.Та въпроса ми е кой от двата или да се насоча към нещо друго?

# 698
За мен един от най-прекрасните мъжки аромати, до степен такава, че аз да искам да го нося е Armani Code.

# 699
За мен един от най-прекрасните мъжки аромати, до степен такава, че аз да искам да го нося е Armani Code.

А за мен Bleu de Chanel Parfum и Sauvage (Dior).

# 700
И аз много харесвам мъжката и дамската версия,но много ги осакатиха след реформулацията.Станаха, като бледо копие.Моя го продадох,а ми беше голяма любов.За Диора се пише същото,но няма да тръгна да издирвам версията от 2011.

# 701
  • The Evergreen State
Аз нещо се сетих тези дни за Hermes L'ambre Des Merveilles, не съм го слагала сигурно от миналата есен или зима. Харесвам да го нося като захладнее, леко напръскан стои близо до кожата и се чувства като мека завивка. Намирам изгодно и Eau Des Merveilles EDT, харесвам го и него и се чудя дали да не го взема. Там портокала е по - отчетлив и е по - въздушен, докато L'ambre е по-омекотен в базата с малко ванилия. Ще помисля още малко.

# 702
Здравейте,ще купувам мъжки парфюм за подарък.Мъжът няма големи претенции,освен да има шлейф.Тъй като аз за себе си купувам предимно дизайнерски,погледнах класацията на Франгратика за 2025 и се спрях на Boss bottle absolu и Dior homme intense .Последно му взех Gucci guilty love  edition 2025  и се хареса.Та въпроса ми е кой от двата или да се насоча към нещо друго?

Issey Miyake Le Sel d’Issey EDT и Kenzo Homme EDP

# 703
Здравейте,ще купувам мъжки парфюм за подарък.Мъжът няма големи претенции,освен да има шлейф.Тъй като аз за себе си купувам предимно дизайнерски,погледнах класацията на Франгратика за 2025 и се спрях на Boss bottle absolu и Dior homme intense.
Та въпроса ми е кой от двата или да се насоча към нещо друго?
От тези двата твърдо с 2 ръце и 2 крака съм за Prada L'Homme Intense Simple Smile
А вчера бях с Aura Perfume A.E.O.M. и останах очарован. Обаче на още по-студено време ще се разгърне повече и ще действа, като наркотик. А, каква трайност има само с 3-4 "спусъка" не е истина... За който не познава аромата, има допирни точки с Masque Milano Tango, но е доста по-завършен и изпипан парфюм, а алкохолът в Аура го прави много уютен в драйдауна!

# 704
Dior homme intense е изключителен парфюм.
Твърдо за него съм. И аз трябва да купя нов на мъжа ми.

Общи условия

Активация на акаунт