Все още на 17/Daha 17, Kanal D

• 3 624
  • 245
  •   3
Отговори
# 180
Както съм казвала и преди, много бързо ориентираха Теоман към Дениз, и то като вземем пример, че години наред са били в един клас! Докато при Арлей нещата ми изглеждат по-логически откъм влюбване, виждат се за пръв път и тн. И затова всяка една сцена на ТеоДен е криндж! Никога не съм твърдяла, че някоя от двойките води сериала. Но съм коментирала, че на тяхната възраст е нормално да има любов.

# 181
За теб да за други - Не щото и менемен епизода и защо нараняваш приятелката ми бяха смехотворни
Момчето спи на улицата живота му се срутил ще се седне да мисли затова ли наистина?

Страхотен влог. Направи ми впечатление караваните как са направени да седнат вътре.

# 182
Специално пък сцената на Езги с Арас не беше смехотворна, а много на място, да не би всеки нормален човек когато види, че приятелката и страда няма да го каже на причината? 🙂 А менемен-специално пък с теб доста съм се шегувала относно това, смешно беше, признавам... но разбирам и какво са опитвали да покажат, просто начина не беше този...

# 183
Умирам от смях с влога на Бера като мога ще си го изгледам на спокойствие.

Успеха е само техен.

Тени ти като зрител като знаеш причината няма как да не те нерви такъв въпрос. Да не коментирам колко вяло я пишеха само да тича и подскача след Арас направо ми идеше ту МЪЧ. Този персонаж нали трябва да има някаква мисия? Брат ми припаднал с кървища от носът си сутринта отивам при Арас да му кажа как ме гледа с омраза като не преди... Уж съм загрижена. Нейсе както казах и двете ме нервят щото и това взе да става банално с ругатните и клетвите... Но това винаги се прави героинята после да си изяде големите думи а ти крийндж двойка ако искаш да гледаш веднага ми кажи сещам се за такава от раз.То двойка няма на мегдана още тук понеже...
За сега общия враг на всички ни е моделчето с повдигането на веждаци.

Хелин като палечка до всички. ;д

# 184
Каква е мисията на Лейля? Ще припомня само в началото кой кого заплаши и Арас остана у Бодрум или сега като се разбере истината ще бъде тампона между двамата братя, че нали не си представяте от раз да се прегърнат 😃

# 185
От влога на Бера разбрах ,че ще има волейболна сцена с всички.

Тени на ясно сме ама АрТео/Дем >>>>>

Отново тича след Дениз:

https://x.com/M_REGF/status/2094012161701851520?s=20

Поне 1 месец няма се мие ръката сигур... Grinning

Последна редакция: нд, 30 авг 2026, 19:40 от x BlackRose x the guardian team :)

# 186
# 187
Казват ,че сцената е 15 еп. Арас и Теоман се блъскат един друг защото Тео се ядосвал ,че Арас се меси в семейните им работи най - вероятно е свързано с Доукан нещо защото говореха ,че нападал Лейля и Дениз и помагала. Та Дениз води Теоман да му прави превръзка. Вече какво е станало и кой кого е бил в 15 еп.
https://x.com/disouiauparadis/status/2094104800275132589?s=20

Чаан носи тортата на Ата.
Ето това беше Heart

https://x.com/lunalev_/status/2094111944064090304?s=20

# 188
# 189
Обаче маските ги имаше и на таблото на Съла което гледаше и на снимката от сегашния епизод на Тео и Арас баш зад него като символ... Добре ,че Съла не се гъчи с шоколади и не е болемичка като Мелис в Слънцата но точно героинята и е нейния типаж ,но Езги Далгъч се справя много добре от Ямур. И не съм си правила труда да споменая колко харесвам Бабадаа и когато всички примираха по Джимбом / Еда Едже в Седморката че даже и тогава ми е харесвала. Страхотна жена!

# 190
Момичета, благодаря ви за линковете с озвучка.
Приятно гледане!

# 191
Приятно гледане на всички пък всеки си държи братята поне в това сме единни. ;д

# 192
Казват, че някой неочакван ще разбере истината за братята 🙂 Залагам на Беширката

# 193
Залагам на Беширката
Баръш ли имаш предвид?

# 194
Залагам на Беширката
Баръш ли имаш предвид?
Не, съжалявам, в старата тема обяснявах и затова не се обосновах тук. За Кутай става въпрос, заради приликата с Бешир от Забранения плод (скришно влюбен в щерката на Аднан, научи всички тайни, надроби ги едни и накрая умря), тук поне 2 от нещата се припокриват с Кутай🙂

Общи условия

Активация на акаунт