Все още на 17/Daha 17, Kanal D

• 4 576
  • 338
  •   3
Отговори
# 285
# 286
Заради внучето мълчи стареца🤦‍♀️🤦‍♀️

# 287
НАЙ- НАКРАЯ И КАЗА ЧЕ ТЪРСИ БРАТ СИ ОТИВАМ ДА СИ СИПА ЕДНА ЧАША ВИНЦОК!

# 288
Ако е червено-сипи и на мен 🤦‍♀️

Сега ако няма прегръдка...

# 289
На шардоне съм тия дни.
Абито е голям бос Ердал голяма осанка удари. Плъховете трябва да бъдат убити.
Арас не искал нито тя нито семейството на Лейля да правят нещо за него. Абе Гюлсьо!

# 290
Черпя виииииии 💃💃💃💃💃💃

# 291
Надявах се абито да е на правилната страна, а не да замита след Хакан и Шебнем. Head Band

# 292
МАЙКООО!

# 293
Лейля определено ме дразни. Бърка се там, където не трябва, а и Арас не ѝ казва защо не трябва Аккая да се бъркат.
Двамата все не успяват да се разберат.

# 294
Надявах се абито да е на правилната страна, а не да замита след Хакан и Шебнем. Head Band
О, то беше ясно, че някой е изчистил стабилно след убийството... ама в даден момент ще им стане враг, може би това с парите ще е първата стъпка

# 295
Тия са манипулатори за златен орден брате. Шебнемица умира от страх че Теоман ще си спомни.
Абе възможно ли е Метин да работи за Аби?
Хакан:Ако Арас го няма и Теоман няма да си спомни така няма да има никакъв проблем на мегдана...

# 296
ТеоЛей сцените 🥰

И какво ще работи за Абито? Целта? Абито, ако знаеше за опасността Арас, досега да е в дъното на морето

# 297
Ще ти ги огифя сьоз.

Дениз пита Али Тео и Арас дали си приличат единия бил Батман другия Жокер. Ясно към Али се допитва думите от фрагмана.

# 298
Ох, кога пък Лейля го направи на нищо (говоря за изброените от него неща) и как така Хакан не научи 🙄 супер ненормална подредба

# 299
Дениз няма да каже нищо докато не се увери вече съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт