Все още на 17/Daha 17, Kanal D

• 4 817
  • 356
  •   1
Отговори
# 345
Ей, никой по-висше стоящ не е зад гърба на това дете /Арас/. И сам воинът е воин.

# 346
# 347
Започнах серията. Аби-то накара Хакан да убие Серхат, за да не се сети Арас, че са били съдружници с баща му. Така ли е?
Аз пък разбрах, че е самоинициатива на Аккая, тъй като този проходи и няма как да залъгват всички постоянно, особено като знаят, че Арас души наоколо. А и те още в болницата, без Абито да се е намесил, щяха да го сготвят, сега просто забързаха действието. Отделно това, което им каза Абито в последствие, но той ги предупреди заради това, което става в полицията и пресата, че дърпат внимание към бизнеса и това не е добре.

Ново сътрудничество

Отделно с Чаан имали предложение за ново списание, мениджърките мислели. Но има потвърдена предстояща реклама заедно в скоро време.

# 348
Какъв му е проблема на този Аби? Каква е историята? Аз нищо не разбрах. Какво го свързва с Аккая и Арас? Тези младите в рейса Аккая ли бяха?

# 349
Какъв му е проблема на този Аби? Каква е историята? Аз нищо не разбрах. Какво го свързва с Аккая и Арас? Тези младите в рейса Аккая ли бяха?
Да, избягали са заедно и са били около 16годишни май, точната година не си спомням. Но там не казаха имената си. Обещаха си да спечелят пари. Може би Абито е бил някакъв враг на семейство Озтюрк, след убийството разследва и разбира истината, чрез заплашване започват работа заедно-пране на пари.

# 350
Абито като разказваше къде са пораснали доматите и Тео като искаше италианско кафе ми се искаше да се окаже дядо на децата ,но нещо друго ще има.

Спойлерджииите викат ,че няма да има скок.

# 351
Според мен доматите ги разказа заради израстването на Аккая... един вид им даде да разбере, че той ръководи нещата

# 352
Според мен доматите ги разказа заради израстването на Аккая... един вид им даде да разбере, че той ръководи нещата
Напротив ти чу ли къде са израснали тез домати? Нищо общо с Фатошн и Доан нямат до пътя им за Аккая.

И един коментар от Х.

„Докато Тео отваря вратата, бутилката е в другата му ръка. Дори когато държи Серхат, тя пак е там. После изведнъж виждаме, че бутилката вече е попаднала в ръката му, на която носи часовника. Казах го и вчера — най-вероятно убиецът е помислил Тео за Арас и в суматохата е взел падналия предмет и го е сложил в ръката на Тео, който е бил в шок, така че да изглежда сякаш Тео го е пробол, и да припише убийството на него, мислейки, че е Арас.

Но всичко остана върху Тео. Какво ще направят Аккая и как ще докажат невинността му? А какво ще разкаже Тео, когато дойде на себе си? Дори не мога да предположа.“

# 353
Безводие има в голяма част от Анадола, от където са тръгнали двамцата. Това, че са израснали в тези условия ги е направило сурови, но чувствата вътре в тях.... Един вид, за да удариш такъв човек трябва да целиш чувствата им. И двамата имат по един любимец, за който биха дали живота си, Шебо-Тео, Хакан-Лейля. Достатъчно съобщение беше, че ако не слушат следва нещо 😉 Блеки, все още слушам внимателно, въпреки че от време на време се изкушавам да не!

# 354
Бащата на Съла идвал айде дано изберат някой кадърен.
Аз пък го свързах с италианската мафия Тени на второ гледане ще се задълбоча отново.

# 355
Хах, само италианци ни трябват 🤣, че сериала се пръска от неразвити герои!

Бащата на Дениз с парите: купувам лахмаджун
Майката: купуваме магазин
Ясно е защо не са прокопсали с парите!

# 356
Замислих се колко отива този цвят на Ата и защо го обличат само в черно две серий.

Това което ми прави впечатление ,че Ата беше казал ,че мимиките му издават при Енис и не може да ги крие и владее и от там лесно се разбира какво мислил и тн от поста му тази седмица ми направи впечатление ,че му е тъпо за напускането на Чаадаш и не е доволен от това не знам колко е вярно но двамата с Чаан основно се движеха цялата седмица от видяното. Но наистина се издаде че не му е приятно това напускане... ако историята тръгва в друга сфера разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт