Все още на 17/Daha 17, Kanal D

• 996
  • 121
  •   2
Отговори
# 90

Хакан като скарида да се пържиш иншаллах шерефсиз!

# 91
Ей, и фраг няма да имаме, а онзи да разправя как щял паралелно да снима още нещо....

# 92
https://x.com/KoreSevenBiri/status/2091592957467975856?s=20

Преди катастрофата Арас е взел Демир при себе си махнал е колана защото му е било лошо на стомахчето.
Впрочем тези буквално си дадоха спойлер че ще напишат заболяване на Теоман в сцената на Теоман и Дениз...

# 93
Ей, и фраг няма да имаме, а онзи да разправя как щял паралелно да снима още нещо....
Не ни остана нищо друго освен да чакаме утре "присъдата" от турските домакини. Аз съм доста скептична, че можем да качим рейтинга.

# 94
И аз не очаквам вдигане. Честно казано това с Джафер ми се стори запълване на време, има къде къде по-важни неща за писане. Конят какво правеше последната сцена пак в училище и защо пак Дениз изникваше при Арлей двойката. Щял епизод ни залъгваха с глупости. Да ни закриват най-добре, поне няма да пи пишат глупости! И най-важното, не може цял сезон да гледаме Арас в борба и сега загубил парите да седи и да реве, трябваше той да е на мястото на Дениз!

# 95
https://x.com/viaonzayyo/status/2091635548905464017

Ако не нещо Туана отново е направила любимите ми дози с Теоман на песента на Кенан Доулу. ;д

Много ме дразни че продължават с платониката на Дениз направо тенджера ми се приготвя.

А това все едно аз съм го писала:„През целия епизод гледах Теоман с такова свито сърце, точно като Шебнем. Как се прегръща и радва, а в същото време Хакан не може да понесе дори да докосне гърба му с ръка. 😔 Дано дори земята не те приеме, Хакан.“

https://x.com/klausiswife/status/2091634526610923564?s=20

Не се отделя от Арас тегли го и това е.

Не ни остана нищо друго освен да чакаме утре "присъдата" от турските домакини. Аз съм доста скептична, че можем да качим рейтинга.

# 96
За първи път съм доста разочарована от епизода. Не зная дали това се дължи на факта, че дълго време гледах картинки, без да разбирам за какво иде реч, или наистина в този епизод имаше много пълнеж и това ме разконцентрираше.
Историята около Джафер наистина много се проточи и вместо да предизвика съчувствие, нагнети обстановката.
Теоман пък днес тотално ме разочарова. Една прегръдка и малко отношение от Хакан и буквално се разтече от гордост, че е Аккая. Този младеж изглежда собствено мнение няма, люшка се като обрулен лист от едната крайност до другата.
Ще чакам превод, дано тогава поизбистря мислите си.

# 97
Драмата на Джафер не ме грабна въобще сигурно аз съм вече бетонясала не знам. Колкото до Теоман години наред е мечтал затова и не е нещо ново за мен тази реакция това се написа за да се срути и доверието му към Шебнем напълно. Това дете копнееше за баща пак казвам защото Демир помни ,че е обичан. Време да стане Демир демек....
Епизода беше слаб но ключов и за мен може би на второ гледане ще кажа повече... Както предполагах и винаги е ставало преди да стане научаване на истината главния герой се сближава с баща си и тук го имаме вече не е сефте не гледам тийн дизи за първи път в живота си и вече знам накъде завиват нещата но детайла с шкафа беше много добър / лъжовният свят на Теоман в момента.Ту мъч ми идат сцените на Доукан не понасям това ,че Батухан / Кутай е похарчен заради този който си надига веждата единствено. Та в другите сериали научиха единия че баща му е затрил семейството на приятеля му другия ,че изнасилвач и не роден син не цитирам сериалите ,че героите са епични за мъка и двамата тръгнаха да се трепят слава на бог без успех. Точно и спойлера е в постера нокаутиращ човек без глава. Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 авг 2026, 02:01 от x BlackRose x the guardian team :)

# 98
📈 Ratings: #Daha17 on Kanal D!

Не очаквах зелени стрелкички, но се радвам, защото въпреки забележките, искам сериалът да разгърне цялата си мощ и да бъдем свидетели на силна и незабравима история.
Младежите го заслужават, а ние искаме динамика и неочаквани обрати.

# 99
Досието на Тео.

РАМКА НА КОНСУЛТАЦИЯТА

По време на срещите при детето се открояват чувство на самота, склонност към затваряне в себе си, затруднение да изразява открито емоционалната си чувствителност, както и тревожни асоциации, свързани с преживения в миналото пожар.

Понякога се забелязва тенденция да поема върху себе си отговорността за случилото се.

В същото време се наблюдава, че детето е запазило способността си да изгражда доверителни отношения и нуждата си от близост и емоционална свързаност.

ОСНОВНИ ТЕМИ

Самота и трудности с усещането за принадлежност
Скрита ранимост
Способност за изграждане на емоционална връзка
Чувство за самотност / липса на близки хора
Травматични асоциации и спомени
Емоционална тежест, свързана с пожара
Самообвиняващи се мисли

ПЪРВИ НАБЛЮДЕНИЯ

По време на срещата се наблюдава предпазливост при говоренето за чувствата, особено когато разговорът се доближава до събитията от миналото.
Когато се изгради подкрепяща и неосъждаща атмосфера, детето започва да се изразява по-свободно и споделянето му става по-естествено.

# 100
САМО НА 17, ЕПИЗОД 13

/ПРЕВОД И СУБТИТРИ: NERON ANGELOV/

https://videa.hu/videok/film-animacio/dahabg13-film-animation-ZZ4zNBNNOoXgzE_V8

# 101
Според наличната информация, от 8-и епизод на „Daha17“ сценарият се пише от втория сценарист Гьокхан Коркусуз. В рамките на настоящото споразумение той е поел първите 10 епизода, докато основният сценарист Редифе Зеренер е написал следващите 10.

Сега, след периода на Гьокхан Коркусуз като втори сценарист, Редифе Зеренер се подготвя отново да поеме историята изцяло. Очаква се тя да застане начело на сценария от 15-и епизод.

За 15-и епизод засега има само една информация: епизодът ще бъде с подчертана емоционална насоченост.

Заглавието трябва да ме разсмее на мен ми се плаче.

https://x.com/rabionlion/status/2091854306328625355?s=20

Странната реакция на куче което е обичано за първи път.

# 102
По възможност да пише онзи, който е писал първите 4-5 еп! И никой друг да не се меси 🫩

# 103
По възможност да пише онзи, който е писал първите 4-5 еп! И никой друг да не се меси 🫩
По възможност да ме пратят мен да им пиша че всички да са щастливи

# 104
Ти ще забравиш за Арлей и ще пишеш само Арас-Тео и ТеоДен, стой си вкъщи 🤣

Четох спойлър, както и мислехме, че Дениз ще се окаже щерка на Абито-мафиота

Общи условия

Активация на акаунт