Все още на 17/Daha 17, Kanal D

• 2 283
  • 174
  •   2
Отговори
# 165
Според мен има нещо общо с не реалноста те са облечени с Поло забога къде ще си го позволят? Има нещо гнило в тези сцена викаха и че Теоман някакъв пожар пак щял да направи..

Аби е на лице този актьор го знам от Всичко за брака...

Ердал Кючюккьомюрджю в „Още на 17“

Утре вечер по „Канал Д“ ще бъде излъчен 14-ият епизод на младежкия сериал „Още на 17“, продуциран от „Пастел Филм“.

Режисьори на сериала са Емре Кабакюшак и Мурат Аксу.

Към актьорския състав на продукцията се присъедини и още един утвърден актьор — Ердал Кючюккьомюрджю.
Ердал Кючюккьомюрджю се присъединява към „Още на 17“

Младежкият сериал на „Канал Д“ „Още на 17“, продуциран от „Пастел Филм“ и превърнал се в едно от водещите заглавия в неделните вечери, утре вечер ще излъчи своя 14-и епизод.

Режисьори на сериала са Емре Кабакюшак и Мурат Аксу.

Към актьорския състав на продукцията се присъединява и още един ценен и утвърден актьор — Ердал Кючюккьомюрджю.

ЩЕ ВЛЕЗЕ В РОЛЯТА НА АБИ

Ердал Кючюккьомюрджю се присъедини към сериала „Още на 17“. Опитният актьор ще изиграе героя АбИ.

Преди това в историята беше въведен персонажът Ферди, изигран от Озан Даггез. Кючюккьомюрджю ще се присъедини към популярния сериал в 15-ия епизод.

Аби е мистериозна фигура от подземния свят и ще се превърне в заплаха за Хакан, в ролята на Армаган Оуз.

# 166
На мен пък ми е странно травмиран човек от огън постоянно да пали огън.... но нейсе

Този е много дърт за Нурай 🤯

# 167
На мен пък ми е странно травмиран човек от огън постоянно да пали огън.... но нейсе

Този е много дърт за Нурай 🤯
Освен ако не иска да запали себе си?
Според мен е дядото на момчетата.

# 168
Няма да има логика 🙂 Богат човек да не е разследвал как са убили децата и какво е станало с внуците му... а и защо да не гледа Арас тогава, а да го прати у сиропиталище!

# 169
Арас бутал Теоман в училището. Вчера бяха така човек имаше и снимки в болницата продължавам да си мисля че дори сънува самият Тео Арас и Дениз като двойка а себе си като жалкия Арас който беше до скоро в неговите очи...
Тоест сънува себе си на мястото на брат си за да стигне до Демир?
Но ако е така всичко което става с него е от мозъка му...
Забога снимали са сцена в мола как Арас гали косите на Дениз...
Колко може да е реално това???

Последна редакция: сб, 29 авг 2026, 18:07 от x BlackRose x the guardian team :)

# 170

Нещо не реално. Блян, сън, бълнуване...?

# 171
Ех, то за да откачи, чак да му събира дрехите, беше ясно, че ще ни будалкат с нещо подобно

# 172
Ок вече е ясно ,че е сън и това сега остава Теоман да падне да сънува и да убие Теоман за да стане Демир чрез Арас. Ооо много добра математика се вкара ако съм права.

Демир: Моят брат дойде да ме вземе.

Шебнем: Какви глупости говориш? Какъв брат? Не можеш да отидеш абсолютно никъде. Аз съм твоята майка!

Демир: Но ти не си била моята майка...

Шебнем: Аз съм твоята майка! Не можеш да отидеш никъде!

Демир: Остави ме!

Шебнем: Не мога да те оставя, сине. Веднъж те загубих. Няма да те загубя отново.

Арас: Остави брат ми!

Шебнем: Махни си ръцете от сина ми! Махни ги!

Демир: Ти не си моята майка!

Шебнем: Майка съм ти... Майка съм ти...

Ами чочита сааа... Heart

# 173

Със сигурност Шебнем сънува

# 174

Не се стърпях.

Жив и здрав да е на патерица и Баръшко.

https://x.com/hamsitavays/status/2093758379499851906?s=20

Общи условия

Активация на акаунт