Все още на 17/Daha 17, Kanal D

• 4 486
  • 336
  •   1
Отговори
# 315
Абе Лейля парола няма ли на тоз таблет на мен всичко ми е с парола иначе охооо... всичко ще ми излезне на бял чаршаф. ;д

# 316
Аз съм сразена как от раз намери новината от преди 10години в нета 😃 Арас координати на катастрофата ли е давал, какво е правил Simple Smile

# 317
Направо примира от любов. ;д
Арас завалията и пред кабинета да беше спал кел файда.

# 318
Умирам, Шебо и вика нещо не може да диша, тя "като ми свърши смяната ще мина", не, ела директно на гроба му 🤣🤣

# 319
Не мога да повярвам ,че видях кафе в сериала. Очите ми се навлажниха... ;д

# 320
Не мога да повярвам ,че видях кафе в сериала. Очите ми се навлажниха... ;д
Беше си платена реклама бейби 🤣

# 321
Тео за какво ти е това писмо бе? Верно не са спря!

# 322
Не още 15, а още 30 епизода ще протакат минимум.

# 323
Пак почна този Джафер, не е истина просто

# 324
Майкоо милааа!

# 325
И сега какво... Ще чакаме търпеливо до следващата неделя, за да видим следващия ход на Аккая.
Дали Арас няма да се жертва заради брат си и да поеме вината за убийството върху себе си.

# 326
Епизодът беше богат емоционално, но до там!!! Сцената със скубането на косата на Дениз и усмивката на Теоман-да те е срам да кажеш, че е писана от жена! За един епизод унищожиха всички улики за 15еп. Арас така неприятно и каза истината на Лейля, че по-добре да не беше... прегърна я хубаво, после изведнъж сцената замина в канала, а в колата бяха на метър, абе вземете се прегърнете! Арас към края на епизода си беше забравил мозъка явно и не се сети, че Серхат не може да пише 😃, а точно преди 2еп му размяташе лист. И още куп глупости за 2ч и половина! Да благодарят за рейтинга си тази вечер на Чаан и хубавата му игра!

# 327
И сега какво? Теоман ли уби Серхат? И как ще замажат сега това?

# 328
Това пък беше фиаско от всякъде... представете си къща пазена като диамант с мъже и камери, една вечер мъжете са в почивка, камерите не работят и убиват най-важният ти гост там, полицията очакваме да си е забравила мозъка ли, и то не говоря за подкупна полиция, защото Абито им каза, че няма да ги прикрива

# 329
Теоман не е убиеца нещо стана изглежда ония вече може и да е свършил работата детето се върна към травмата си и Арас го позна по песента и аз мисля ,че ще поеме вината защото на него отгоре му остава вината иначе.

Фрагман иде чакаме...

Всички са почивка миличка няма никой само на Кути родителите в момента.

Общи условия

Активация на акаунт