Все още на 17/Daha 17, Kanal D

• 7 987
  • 467
  •   8
Отговори
# 450
📌 Арас не се е влюбил в Лейла само защото тя е била до Теоман. Още от самото начало той е обичал Лейла, а когато е видял, че тя също защитава брат си, благодарността му към нея се е увеличила и любовта му към Лейла е станала още по-силна.

📌 След като Дениз разбере, че Теоман е Демир, сближаването между ТеоДен ще бъде много по-различно и по-силно от преди.

📌 Всеки път, когато Съла направи нещо срещу Дениз, Теоман ще започва да я защитава още повече. Това ще увеличава и близостта между Теоман и Дениз.

📌 След случка, която ще се случи с Арас, Лейла за първи път ще покаже чувствата си по-открито и ще реагира с нещо от рода на: „Страх ме е да не те загубя отново.“

📌 Теоман ще попадне в ситуация, в която за първи път ще бъде принуден ясно да покаже чувствата си към Дениз.

📌 Ще има ретроспективна сцена (flashback) с Лейла, когато е била на 3–5 години.

📌 Дениз от време на време ще се опитва да накара Теоман да си спомни за Арас.

📌 Заради прострелването на Арас, Теоман ще започне да си спомня някои неща.

📌 Ще излезе нова подробност за нощта, в която е починал Серхат, и още по-ясно ще стане, че Теоман не е отговорен за случилото се онази нощ.

📌 След раняването на Арас връзката между братята ще стане още по-силна, а Теоман постепенно ще започне да бъде този, който защитава Арас.

📌 След прострелването на Арас заплахата срещу семейство Аккая ще се увеличи и този път ще последва ход, насочен директно срещу семейството.

📌 Ревността на Шебнем ще избухне, тъй като Дениз постепенно ще започне да заема все по-голямо място в живота на Теоман.

📌 Заради състоянието на Арас в болницата между него и Лейла ще започне емоционално сближаване, а Лейла ще остане до Арас през този период.

📌 С прострелването на Арас персонажът „Аби“ („батко/по-големият брат“) отново ще се появи на сцената.

📌 Раните на Арас няма да поставят началото само на физическо възстановяване/изпитание; те ще отведат отношенията между Лейла и Арас към нов, неописуем етап.

📌 Дениз ще разбере, че това, което Арас крие, не е свързано само с брат му. Тя ще започне поотделно да поставя под въпрос отговорите, които получава от Хакан и Шебнем.

📌 Докато вижда жертвите, които Арас прави заради Теоман, Теоман ще започне да се съмнява в миналото, разказано му от Хакан.

📌 След като Дениз научи най-голямата тайна в живота на Теоман, вместо да се дистанцира от него, тя ще се сближи още повече с него. ❤️

📌 Най-важната следа, която ще помогне да се запълнят празнините в миналото на Теоман, няма да дойде от разследването на Арас, а от спомен на Лейла, свързан с нейното детство.

📌 Това, от което Хакан всъщност се страхува, няма да бъде Арас да открие Теоман, а Арас да разбере всичко, което се е случило в миналото.

📌 След като Теоман се сближи с Арас, Дениз ще осъзнае, че има нещо за миналото му, което не ѝ е било разказано. Този път тя директно ще поиска отговор от самия Теоман.

# 451
Диди, тези спойлери буквално ни разказват сценария на сериала.
На мене ми харесва това развитие на действието, но дали ще бъде така - времето ще покаже и предстоящите епизоди.

Тъй като напоследък Дениз често ще посещава семейство Аккая, мисля, че ще забележи странното и силно напрегнато поведение на Хакан и Шебнем и ще започне да се съмнява; тя дори ще стане свидетел на разговор между Шебнем и Хакан и ще разбере, че именно семейство Аккая е съсипало семейството на Арас.
#daha17

# 452
Теоман ще занесе на гръб Арас до болницата.

Във видеото което си пуснала ясно се вижда отзад гърба на Ата който е кървясала ризата му.
Освен това момичетата са забелязали ,че с колан притиска блузата си към тялото му и викат че наистина май ще го правим лекар. ;д

От Канал Д.

Емоционалната сцена на Чаан Ефе Ак в „Daha 17“ разтърси зрителите

В последния епизод на хитовия сериал на Kanal D „Daha 17“ героят на Чаан Ефе Ак — Арас — трогна зрителите с една от най-емоционалните си сцени досега. След като открива брат си Демир, Арас споделя с покойния си баща болката и безсилието, които изпитва. Сцената, в която героят не успява да сдържи сълзите си, бързо се превърна в тема за обсъждане в социалните мрежи.

„Мислех, че всичко ще приключи, когато го намеря“

Една от най-силните сцени в епизода показва Арас, който разказва как брат му Демир е бил тормозен и нараняван в продължение на години, докато накрая се е превърнал в съвсем различен човек.

Арас е вярвал, че откриването на брат му ще сложи край на най-тежкия период в живота му. Вместо това срещата с Демир го изправя пред нов страх — че може отново да го загуби.

Заплахата на Хакан оставя Арас без избор

Демир е заплашен от Хакан и животът му е в опасност. Арас едновременно изпитва щастието от това, че отново е намерил брат си, и страха, че може да не успее да го спаси.

Това противоречие превръща сцената в един от най-тежките емоционални моменти за героя.

Песен на Ахмет Кая допълни сцената

Сред най-запомнящите се моменти е този, в който Арас се обръща към покойния си баща с думата „Татко“ и се разплаква.

На фона звучи песента „Öyle Bir Yerdeyim ki“ на Ахмет Кая, което допълнително засилва емоцията на сцената. Съчетанието между изпълнението на Чаан Ефе Ак и музиката превърна момента в един от най-коментираните от последния епизод.

# 453
# 454

Разпределят ги за мача ама как не го пусна през цялото видео. Голяма обич имат един към друг вчера и видеото като дойде от болницата ,че беше изцапан Чаан му отвори шишето много искам да са така и след сериала.

https://www.youtube.com/shorts/HHkgB8Fnors?feature=share

И другите сладурани.

„Daha 17“ с емоционален 18-и епизод

18-ият епизод на „Daha 17“ ще бъде изпълнен с емоции.

Героите ще преминат през силни моменти, които ще трогнат зрителите и ще ги държат пред екрана.

Очаква ни един от най-емоционалните епизоди на сериала досега.

Пригответе кърпичките.

# 455

И другите сладурани.

„Daha 17“ с емоционален 18-и епизод

18-ият епизод на „Daha 17“ ще бъде изпълнен с емоции.

Героите ще преминат през силни моменти, които ще трогнат зрителите и ще ги държат пред екрана.

Очаква ни един от най-емоционалните епизоди на сериала досега.

Пригответе кърпичките.
Че то не ни останаха кърпички вече... Cry
Стига сме страдали.
Нека си поемем дъх и с малко романтика. Heart Eyes

Bi'Dizi Mesele
Класацията на най-популярните двойки от сериали за седмицата е тук! ⭐
📅 15 – 22 септември 2026 г.

# 456
Еми нямам проблем да поревем още ама накрая искам да се смеем щото иначе ще затворя Редифето в ония долап.

# 457
# 458

– Предполагам, че за гадже бих избрала Лейла.

– Здравейте, Spotlight!
– Здравейте. Здравей, Spotlight. Аз съм Ата Яшат.
– Аз съм Хелин Елверен.
– Аз съм Берра Услу.
– Аз съм Езги Далгъч.

– Като екипа на „Daha 17“ в момента превзехме Spotlight и ще си задаваме въпроси един на друг.

– Готова съм за въпросите ви.
– Тогава да започваме.

Бихте ли ни описали героят си с три думи?

### Как бихте описали Арас?

Чаан– Амбициозен, умен, стратегически мислещ.
Джерен– Давай, продължавай.
Чаан– Справедлив, елегантен, изпълнен с любов… справедлив, силен и нетърпящ несправедливост.
Джерен– Тоест справедлив.
Чаан– Да.
Чаан– Чакай малко. Нека измисля друга дума.
Чаан– Харизматичен.
Джерен– Харизматичен.

Бера– Детински, щур и разумен.
Езги– За Съла бих казала, че е малко невежа и неопитна. И според мен има и малко поведение тип „драма куийн“.
Езги– Понякога преувеличава ситуациите.
Берра– Да.

Батухан– Смел, платоничен, наивен.
Дениз Али:Да кажем просто забавен.

Любимо място за снимки?

Несрин– В Бодрум ли? Трудно е да работиш при 100 градуса, но любимото ми място е вилата „Аккая“. Там е най-прохладно.

Хелин – Домът на Нурай Обожавам Нурай.
Ата– Сладка и симпатична.
Хелин– Сладък, искрен и топъл.

Бера– Вилата „Аккая“ е много хубава.
Езги– Да.
Берра– И там се усеща прохладата. Например не си спомням да ми е било много горещо там. Макар че е малко далеч като локация, мисля, че бих избрала „Аккая“.
Езги– А и по пътя можем да си вземем кафе. Това е хубаво.
Берра– Да.
Езги -Училището е много близо до нас, затова обикновено идваме, без да успеем да си вземем нещо.
Берра – Тук също можем да си поръчаме, но тук например може да ти стане много горещо. В „Аккая“ не си спомням нито един ден, в който да съм се потила. Винаги ми е било прохладно.
Езги – А и там винаги сме с ежедневни дрехи, защото не сме с училищните си униформи. Затова можем да си правим повече снимки и сме още по-щастливи.

Кое решение не бихте взели на мястото на персонажът който изпълнявате в реалният си живот?

Чаан– Това, че понякога се държи много грубо с Лейла. Съгласни сме за това. Няма какво да направим, ситуацията го изисква, но въпреки това мисля, че не беше необходимо да бъде чак толкова груб.
Джерен– И аз не бих тичала толкова след Арас.
Чаан - Както и да е.

Езги– Бих казала решението ѝ да остане с Теоман. Защо? Съла е насочила цялата си енергия в живота си към Теоман.
 Ако аз бях на нейно място, със сигурност бих се разделила и бих продължила живота си. Щях постоянно да пътувам и просто щях да забравя Теоман.

Дениз– Аз пък вероятно никога не бих се влюбила платонично в някого.

Батухан– Е, разбира се. но засега…
Дениз Али:Не трябва да говорим предварително, ще видим. Все още не е ясно, но според развитието на историята той е платонично влюбен и страда много заради това.
 Аз също не бих взел това решение. Ако бях на нейно място, бих казала какво чувствам. Но това съм аз.

Имате ли ритуал преди сцени?

Несрин – Всяка сутрин започвам с медитация. Ако не медитирам, много лесно губя концентрация. Така че не бих казала непременно преди сцена, но всяка сутрин започвам с водена медитация.

Джерен – Понякога и подскачам.

Чаан – Изведнъж започва да подскача насред сцената.

Джерен – Понякога го правя, за да си набавя енергия.

Чаан – Преди много емоционални сцени имам и един малък ритуал в караваната, но понеже е нещо лично, не искам да го разкривам. Но имам такъв.

Ако те имате възможност да ровите 5 минути в нечий телефон на площадката на кого ще е той?

Несрин – Теоман. „Моят син е пълен с лъжи. Постоянно ми казва разни неща, за да ме заблуди.“ Разбира се, и аз му лъжа, когато съм в ролята на Шебнем, но мисля, че най-интересният телефонен живот е на Теоман.

Чаан – Аз бих разгледал телефона на Дениз Али.

Джерен – Аз не бих ровила в телефона на никого.

Чаан – И аз не бих, но ако трябва да избера, бих казала телефона на Дениз Али.
Не, просто така казах.

Ата – Аз бих избрал Дениз Али.
Хелин - Така ли?
Ата - Много ми е любопитно какво има в телефона на този хитрец. Наистина ми е много интересно.
Хелин - Добре.

Дениз Али– И аз вероятно бих избрал теб.
Батухан - Сериозно.
Дениз Али - Много ми е любопитно.
Батухан– И на мен ми е много интересно какъв ти е Instagram-ът.
Дениз Али– Instagram-ът ми ли? Защо ти е любопитно?
Батухан– Не знам, приятел, но имам чувството, че твоят Instagram е много интересен. Любопитно ми е какво имаш в „Открий“ и какво ти излиза. Например при мен „Daha 17“ е навсякъде.
Дениз Али– При мен в „Открий“ има предимно неща за хобита. Всичко, което харесвам. Доста са. Двете са смесени.

Как оценявате любовния живот на героите?

Несрин – Любовният им живот върви доста зле. С Армаган много се шегуваме с това. Казваме си: „Нима никоя двойка не може да има една спокойна вечеря?“ Разбираме, че постоянно има напрежение и спорове, но защо тези хора никога не могат просто да си прекарат нормално времето?
 Наистина ми се иска да им дам 1,2 от 10.

Чаан – За съжаление, в момента е нула.
 Нула е, но не съвсем. Засега бих казал едно.

Джерен– Засега, да.
Чаан- Но трябва да продължим без спойлери. Затова мисля, че оценката ще се повиши.
Джерен– Аз давам 2.
И аз бих казала, че е 2. Малко е история за невъзможна любов. Иначе бих дала по-висока оценка.

Ата– Аз бих дал нула.
Теоман има доста странен любовен живот.

Кого бихте избрали за гадже, приятел и кого бихте игнорирали?

Джерен - Мисля, че Лейла би била добро гадже. Езги би била добър приятел. Но не искам да казвам Арас, защото има прекалено много проблеми, макар че и той би бил добър приятел. Тук се затрудних.
За ghostване бих избрала Доукан.
Чаан - За приятел със сигурност бих избрала Метин. Той наистина е приятел.
За ghostване може би Дениз.
Не точно заради това, че бих я игнорирал, а по-скоро защото ситуацията би ме принудила. А за гадже… предполагам, че Лейла.

Хелин – Аз бих избрала Теоман за гадже. А за ghostване бих избрала Баръш.

Ако вашия персонаж имаше активна социална медия как щеше да я използва?

Несрин – Определено като Виктория Бекъм.
Преди началото на сериала именно от нея се вдъхнових. Представях си я малко така. Малко Мелания Тръмп, малко Виктория Бекъм.
Мисля, че е от онези хора, които обичат да правят впечатление, да бъдат забелязвани и да са лидери във всяка среда. Има малко такова излъчване на първа дама.

Джерен – Около 10 000 последователи, много естетични публикации, сякаш са излезли от Pinterest.
Сторита за пазаруване и снимки с красиви рокли на зелени поляни.

Чаан – Арас вероятно би имал около 15 последователи в профила си.
Максимум.
Вероятно би споделял само публикации, свързани с братята му и подобни неща.

Ще ни разкажете ли някаква своя тайна зад камера?

Несрин– Не бих казала, че ги уча лесно. По-скоро ги запомням много бързо. Дори се шегуваме с това помежду си.
„Днес Несрин взе ли си креатина?“
 Защото прочитам текста един-два пъти и много бързо го запомням. А когато свикна с героя, процесът става още по-бърз.

Берра– Мога да кажа и още нещо. Нали на всеки поотделно му взимат близък човек за снимките?

Езги – Да.

Берра – Докато например снимат твоя близък, ние останалите можем да правим каквото си поискаме. Разбира се, не би трябвало, но понякога, докато снимаме видеа, се случват такива неща.

Езги – Да.

Берра – Това мога да кажа.

Чаан– Днес бяхме гости на Spotlight.
Благодарим ви много, че ни гледахте. Пазете се!

Джерен - Благодарим много.

[/center]

Последна редакция: ср, 23 сеп 2026, 22:34 от x BlackRose x the guardian team :)

# 459
Диди, Kissing Heart благодаря за превода.
Страхотни са младежите!

Арас и Лейла в друга вселена 🫠

# 460
Може би накрая на сериала Еми. ;д

Най-сетне се сетиха ,че Тео обича Мернуш та им написаха сцена.

# 461
Днес дали ще пуснат нов фраг?

# 462
Трябва Еми ,че утре е ден за озет и снимки.

17 /1еп. / АрТео/Дем

# 463
Сладури!

# 464

Продължавам с братята.

Общи условия

Активация на акаунт