Все още на 17/Daha 17, Kanal D

• 8 282
  • 486
  •   1
Отговори
# 480
Ата е споделил снимка с фен който е бил преди изгонен позорно от сета от бодигардите понеже не се снимал с него фенът е благодарил и на Ата за него той е голям човек и не е отказал да се снима с него. Той се извинява публично на Ата по този начин...

От фенът

И от Ата.

# 481
Докато всички останали се тревожеха, заплашителният поглед на Хакан остана непроменен, вперен непоколебимо в Теоман.
#daha17ㅤ

# 482
Долапа го зове скоро този омразата си няма да я сдържи дълго.
Омразата на Хакан към него е по голяма от любовта му към Шебнем

Последна редакция: пт, 25 сеп 2026, 23:38 от x BlackRose x the guardian team :)

# 483
# 484
И малко ТеоДен или ДенМир как да им викаме ,че и двете ми харесват?
Целият гард му пада само пред нея думите да внимава с него показват колко много и вярва като разбере ,че е знаела всичко ,че и затова е искала и да се сближат ще има двойна драма.

# 485
Целият гард му пада само пред нея думите да внимава с него показват колко много и вярва като разбере ,че е знаела всичко ,че и затова е искала и да се сближат ще има двойна драма.

Това ще е най-малката драма за Теоман. Та той още не може да осмисли чувствата, които изпитва към Дениз.

# 486

Това ще е най-малката драма за Теоман. Та той още не може да осмисли чувствата, които изпитва към Дениз.

То толкова информация ще научи ,че не му блазя ни на него ни Арас щото всичките му пукници пак ще ги обере.

Общи условия

Активация на акаунт