Все още на 17/Daha 17, Kanal D

• 8 585
  • 502
  •   4
Отговори
# 495
Хакан или Шебнем ще заплашат Дениз и ще се опитат да ѝ навредят.

На партито вниманието ще бъде насочено към Лейла, а от страна на АрЛей ни очаква една много красива сцена, мили мои!

И накрая, относно ТеоДен — за сцените на ревност, за които ви споменах, обмислят да включат Еврен.

Това отново ли са спойлери, Диди, или ти си мислиш, че така ще се случи?!

Администраторе, какво те накара да споделиш това? Или просто пускаш фини спойлери? Убеди ме. Предстои ли нещо в този епизод - затова ли публикува това? #daha17ㅤ
@daha17dizi

# 496
Спойлери Еми аз ако съм ашк няма да пиша още.

# 497

Hakan Meriçliler напусна "Daha 17"

Сериалът на Kanal D „Daha 17“, продуциран от Pastel Film, продължава да доминира в неделните вечери през новия сезон на излъчване. В сериала, режисиран от Емре Кабакушак и Мурат Аксу, ще има едно отклонение.

Бирсен Алтунташ
Събота, 26 септември 2026 г. - 23:03 ч.
„Daha 17“, сериал на Kanal D , продуциран от Pastel Film , който започна като летен проект, продължава да доминира в неделните вечери през новия излъчвателен сезон. Един член на актьорския състав напусна сериала, режисиран от Емре Кабакушак и Мурат Аксу .

ТОЙ СЕ СБОГУВА, ЗАЩОТО ИСТОРИЯТА МУ БЕШЕ СВЪРШЕНА.

Хакан Меричлилер напусна сериала, написан от Редифе Зеренер и Гьокхан Коркусуз . Меричлилер, който изигра ролята на директора на училището Ремзи в сериала, заснет в Бодрум , се сбогува с проекта, защото сюжетната му линия е приключила.

# 498

Хакан Меричлилер така и не го развиха а актьора е толкова добър че е истина. Много ме е яд дано има успех в друг проект.

# 499

Хакан Меричлилер така и не го развиха а актьора е толкова добър че е истина. Много ме е яд дано има успех в друг проект.
Аз не виждам какво развитие може да получи героят като директор на училището.

# 500
Можеше преспокойно да продължи да атакува Арас за случките му (да пишат обединение между него и Аккая), а и Теоман заради публичния побой, но те пак заметоха толкова важна тема под килима! Нямам думи за описване на аматьорството им, след Чаадаш и Хакан да видим още кого ще загубят 🙄

Накрая ще си направя, как беше, "тема култ" в нейна чест ❤️

# 501
Аз не мисля, че са замели публичния побой. Беше му отделено достатъчно внимание и Теоман получи съответното наказание и от училищното ръководство, и от семейството си.
Образът на Хакан също добре градира.
Доволна съм, че най-после сценарият си дойде на място и акцентира върху главните герои - Арас и Теоман.
Те са двигателят на тази история и действието трябва да се върти около тях. Момичетата привнасят свежест и романтични нотки, но не са в основата, а останалите герои просто са фонът, който обогатява представите ни за братята и помага за доизясняване на събития и факти, както и за тълкуване на емоционалните състояния на героите.
Но това е личното ми мнение, с което не ангажирам никого.

Брат, слизай вече, докарваш ни с Арас инфаркт, по дяволите!
Идиот такъв, махай се от тая тераса 😭
#daha17

# 502

Общи условия

Активация на акаунт