Все още на 17/Daha 17, Kanal D

• 10 259
  • 590
  •   1
Отговори
# 570
Още снимки от новия епизод:

# 571
# 572
От време на време обръщат глави назад.
Не вярват, че зад тях има ангел.
#daha17

# 573
И аз продължавам с гифките.

# 574
Липсваха ми гифките, Диди!
Давай още ако си направила.

# 575

Малко ТеоДен/ ДенМир.

# 576
# 577

Тя беше единствената която го попита как е...

# 578

Тя беше единствената която го попита как е...
Много харесвам и двете двойки - Арас/Лейля и Теоман/Дениз.
Адмирации за сценариста, който плавно и последователно разкрива взаимоотношенията им и надгражда образите.

# 579

Ата докато е давал пробни за Теоман.

https://x.com/_maraldeniz/status/2106319379344371830?s=20

Спойлери:

✍️ Ще бъде започнато разследване на случая със Серхат.

✍️ Къщите на семейство Аккая ще бъдат запечатани.

✍️ Арас, Шебнем и Теоман ще бъдат отведени в полицейското управление.

✍️ Шебнем ще се срещне с адвокат.

✍️ Ще има сцена, в която Нурай разговаря с полицайка, свързана с определен случай.

✍️ Ще има нова сцена в общежитието.

# 580
Аз понеже вече загубих сили да се оплаквам тук от този сериал, смятам да престана да ви чета, така че като се запълни темата, който желае може да си направи продължение 🙋‍♀️

Хубав следобед! 🍀

# 581
Ти си знаеш Тени ще поемем да си направим двор.

Теоман не се влюбва в Дениз изведнъж. Чувствата му се появяват тихо, почти незабележимо, и постепенно започват да заемат все повече място в него.

В началото между тях има привличане и любопитство. Теоман я търси, иска да бъде близо до нея и се интересува от реакциите ѝ. Но с времето Дениз започва да означава нещо много повече. Той започва да забелязва малките неща в нея, да се тревожи за нея и да усеща липсата ѝ.

Около 8–10 епизод чувствата му вече стават по-дълбоки. Ревността му, желанието да я пази и начинът, по който реагира, когато тя е наранена или се отдалечава от него, показват, че Дениз вече има специално място в сърцето му.

Към 17–18 епизод Теоман сякаш вече не може да скрие колко важна е тя за него. Дениз успява да достигне до онази негова нежна и уязвима страна, която той почти не показва на никого. До нея той може просто да бъде себе си — без маски, без гордост и без нужда постоянно да се преструва, че всичко е наред.

И може би точно това е най-красивото в чувствата му. Теоман не просто иска Дениз до себе си. Той постепенно започва да намира спокойствие в нейното присъствие. Тя се превръща в човек, към когото сърцето му се връща, дори когато самият той не разбира напълно защо.

Затова , че около 9-и епизод започва истинското му влюбване. Не с една голяма сцена, а с много малки моменти — един поглед, една тревога, една ревност, едно желание да я защити.

Понякога любовта не започва с „обичам те“. Понякога започва с „защо толкова много ме интересува какво ще стане с теб?“.

И точно така сякаш започва любовта на Теоман към Дениз. ❤️

# 582
Не искам да кажа нищо лошо, чета ви , гледам сериала. Но страниците на темата като цяло се запълват 90% процента с картинки и гифтчета , което според мен е ненужно. Става малко банално. Искаш да прочетеш някое мнение, спойлер или нещо друго, но прехвърляш страници с картинки.

# 583
# 584
На мен пък ми харесват "картинките" зад кулисите. Това ми дава възможност да усетя настроението сред актьорите, отношението им към героите, които изграждат, атмосферата на снимачната площадка и взаимоотношенията между екипа.
След тежките сцени, които гледам в сериала, постовете на младежите и тяхната енергия, ме зареждат позитивно.
С интерес чакам и новите снимки от всеки епизод, а гифките от Диди доставят естетическа наслада.
Това е личното ми мнение и не ангажирам никого с него.
Мога спокойно да се оттегля от темата, но сериалът ме интригува, с любопитство следя всеки епизод и без притеснение ще споделям това, което мисля.

Общи условия

Активация на акаунт