Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 35

• 8 577
  • 174
  •   4
Отговори
# 150
Благодаря, направо бях забравила!

# 151
Напомняш ми че още от предния лайф не мога да си вляза в профила в приложението им, значи не били само няколко дни...
От браузър си влизам иначе в акаунта, значи в приложението е проблемът.

# 152
Аз съм с андроид, не съм имала проблеми с приложението. Постоянно си сменям и профила, ползвам и този на мъжа ми, ползвам и немски акаунт. Преинсталирайте на ново, ако няма някакъв ъпдейт.

# 153
Напишете в Гугъл "CU909 грешка" и ще ви излезе информация за възможни причини и начини за отстраняване на проблема.

# 154
Аз каквото намерих в Гугъл за тая грешка вече го пробвах преди да пиша тук и да питам има ли и друг такъв проблем. Така де, което беше релевантно изобщо.

# 155
Подарявам талоните от лайфа!

# 156
Подарявам талоните от лайфа!

Може ли за мен този за Мейбълин?
Пуснах лайка на детската площадка и съм пропуснала информацията за талони..

# 157
Какви са талоните (нямам приложение)? На Мейбълин важи ли за спиралите?

# 158
Важи. Ще ти го дам, ако ти трябва.

# 159
Този омекотител го взех за проба, че ми се видя доста евтин - супер попадение. Изглежда рядък в сравнение с другите, но пък ароматът се запазва. Дискретен е, не е нещо набиващо се в носа, но все пак дрехите миришат свежо. Обикновено ползвам Коколино или Семана.
Скрит текст:

Дезинфектантът им за пране също ми допадна, има хубав аромат, дано и наистина да има дезинфекциращ ефект - взех го за изпиране на дрехи след болничен престой.

Взех и препаратът за почистване на баня с оцет, който е едно от най-препоръчваните неща - за някой, който обожава да се трови с препарати с белина, от които на нормалните хора им падат веждите, и опитвал всякакви "безопасни" препарати от рода на Циф и Фрош - този, за разлика от горните, наистина учудващо добре почиства, подобно на моите отрови, обаче пък как мирише... Леле, каква смрад! То просто миризмата на оцет се набива и в петите, заболя ме главата, с белината нямам такива казуси.
Та дали има подобен препарат на дм марката, но просто ароматизиран на нещо друго?

# 160
А, то това колко рядък или гъст е на консистенция не е от концентрацията, но много потребители се подвеждат и им изглежда "разреден" даден препарат.
За котлен камък съм доволна от Medix Razor, не е на ДМ марка но не го сменям за нищо. Че е и биоциден освен това, ако имаш наченки на плесен и лигави налепи ще ги умори и тях, казвам го като човек алергичен към плесени и съответно в банята не чистя колкото да е измито. Ароматизиран си е, но според мен се измирисва, не е нещо фрапиращо да не се търпи. И не е и гадна миризма, просто за някои хора идва малко в повече.

# 161
Имаше един черен медикс, май пак рейзър, който се водеше антибактериален пак, и го ползвах по време на ковид, обаче миришеше потресаващо. И не чистеше много добре.
На мен фаворитът ми е медикс синият(за фаянс го водят май, и за котлен камък), нищо друго не изчиства така добре фугите и захабяванията(освен доместос, но вече не мога да чистя с него), та в сравнение с него много малко неща чистят добре по мое мнение.
Но определено препаратът с оцет е едно от тях, стига да не беше миризмата.

# 162
Лилав е, не съм виждала черен точно Рейзър. Рейзър серията е само в лилави опаковки - за баня, за кухня, за под и май това беше. От този за под няма какво да се впечатлявам толкова, взех 1-2 пъти и все тая, но за баня наистина не го сменям с нищо. Иначе Медикс имат и аз не знам колко най-различни, аз като си намерих този още като излезе и другите не ги отразявам.

# 163
Също подарявам талоните от лайфа!
Скрит текст:

# 164
Новите талони са ми безинтересни. Няма да пуснат талон за Балеа, ами за два продукта само...

Общи условия

Активация на акаунт