Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 35

• 10 657
  • 214
  •   8
Отговори
# 195
Аз да се похваля имам такъв талон за собствени марки - 15%, но той ниво. Правя списък да не пропусна нещо.

# 196
На Agiva всичко ми харесва, душ гелове, гел за лице, шампоани, сапуни с листенца от роза вътре. Не знаех, че имат и пили за нокти.

# 197
Виждала съм такава пила в Кауфланд.

# 198
И аз чакам талон за собствени марки или поне на дм био. Имах от нивата, но ги изхарчих. Следващият талон ми е за 500€, но докато го вземаааа…. Голяма разлика са при по-високите нива. Скоро не са пускали собствени марки и се надявам да пуснат. Купувам по 1/2 неща и чакам, за да направя по-голямо зареждане.

# 199
  • Сливен
DM нямаха ли октомври рожден ден и тогава пускаха отстъпка за техните марки

# 200
  • оттам, откъдето започва България
Виждала съм такава пила в Кауфланд.
Купувала съм от там, но последния път като търсих - нямаше. Имам 2 стари и търся по тях място, което е останало неизползвано.Blush

От ДМ веднъж взех хартиена, но беше много груба за моите нокти (меки и лесно чупещи са).

# 201
Септември месец е рожденният ден на онлайн магазина. Две години подред пускаха отстъпка 15% онлайн, миналата година този рожден ден мина тихомълком. Но имаше купон за 15% на собствени марки в приложението.

Иначе рожденният ден на ДМ е през януари.

# 202
Айде дано да пуснат следващият път талон на дм био… поне.

Аз ползвам стъклена пила за нокти на Titania и сума ти години още пили. Само да не я изтървете, де.

# 203
От праха за бяло пране на тяхната марка доволни ли сте? Похвалиха ми за цветно и мисля да го пробвам. Пералнята ми е с препарат за пране на марката, но е скъпичък и мисля да опитам с други.

# 204
От праха за бяло пране на тяхната марка доволни ли сте? Похвалиха ми за цветно и мисля да го пробвам. Пералнята ми е с препарат за пране на марката, но е скъпичък и мисля да опитам с други.

Много го хвалят точно праха за бяло.

# 205
  • София
Аз намирам разлика в техният прах за цветно големи и малки опаковки. Праха в малката ми харесва, а голямата - не. Не съм гледала дали на различни места го опаковат, или просто съм попаднала на лоша партида, но ... пробвайте малките опаковки.

# 206
Има разлика в състава на различните опаковки на този за цветно пране.

# 207
Аз също съм доволна от пилите на Агива. Имам 5 различни видове, но най-често ползвам тази. 

Тя стана любима на майка ми и дори ходохме до ДМ да си купи същата, не открихме и си взе такава черна, леко огъната
Имам и по-фини, но тях почти не съм ползвала.

# 208
На Агива продукти има и в магазини Лекси, за който е от Пловдив. Аз също много ги харесвам!😊

# 209
Утре всички тези магазини ще работят ли?

Общи условия

Активация на акаунт