Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 35

• 26 104
  • 444
  •   3
Отговори
# 435
Да, навсякъде има от серума у по много. Въпросът е какви са отзивите?Има ли довилни?

# 436
Отзивите са, че е на 50% 😂😂😂
Понякога купуваме неща, само защото са на промоция. Имам други серуми, иначе и аз щях да си взема 😀

# 437
И аз имам много и ще се въздържа.

# 438
Понякога купуваме неща, само защото са на промоция. Имам други серуми, иначе и аз щях да си взема 😀
И при мен я има тази лудост. То колко неща накупих намалени от ДМ, само за серума ударих спирачка

# 439
Аз им бях върнала серума със серамиди още в началото, когато се появи продукта. Самият серум не беше лош, но шишенцето стъклено, консистенцията - гъста и кремообразна, голяма борба падаше, докато успея да извадя нещо.
После се усетих, че трябва да стисна пипетката и да я отпусна, чак когато я вкарам във шишенцето, но ми беше неудобен за ползване и го върнах.

Но може нещо да са променили във формулата и вече да не е така гъст.

# 440
И при мен я има тази лудост. То колко неща накупих намалени от ДМ, само за серума ударих спирачка

Аз съм така не само от ДМ. Поне е само за козметика и грим. Като видя промоция и мозъка ми работи по друг начин. Все едно е последната промоция и повече няма да мога да си купя.

# 441
Имам тези двата серума:

Много беше опоскано при нас на Скинциклопедия, исках със сквалан, но имаше само една бройка от този и няколко бройки от серума с ниацинамид. Преди това пък бях взела този на ДМ, намален на 50%. Като цяло, не забелязвам особена разлика, освен че на Скинциклопедия е малко по-лигав и хлъзгав. Иначе на мен ми харесва усещането от серум преди крема. Самият крем след това попива равномерно. Не се получава събиране на крема на по-хлътналите места или лъсване на носа. Не съм се подмладила обаче.

# 442
В DM Младост 3 има много серуми с пептиди на 50%. Имаше и тампони за дегримиране от широките, както и течен сапун с помпа Алое също с 50% намаление. Имаше и някакъв балсам за ръце и вазелин.
Бяха заредили и корейския крем, взех го за проба, 5.10 евро е.
За кой корейски крем става въпрос?
Ето този:

# 443
За пръв път виждам такъв крем? Thinking Пробва ли го вече?

# 444
Дори го няма в онлайн магазина този крем.

Общи условия

Активация на акаунт