Рита АВГУСТИНЧЕ из тумбака, летни плодове да хапне чака.

• 15 788
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мариета той бебо си знае колко да расте но ако върви по малък това означава,че и термина се променя newsm78 малее...... дано всичко си е наред! Франито и аз като видях за първи път стрии си поревах дори... Cry и на коремчето като видях още по зле ми стана и вече ми е се тая Crossing Arms и да се тръшкам и ядосвам файда никаква Crossing Arms

# 151
Vasq78, много гадна случка.
Мегита, за разходките нямаш грижи. само да си купя пола, че в тия жеги направо не ми се показва навън  ooooh! сега ще ходя да ми вземат мярка  Grinning
ей, ама много нахални тия от мебелните фирми, направо като чета се ядосвам. нашите мебели май и тази седмица няма да ги донесат  Confused
днес бяхме на профилактични прегледи от работа. кардиолога като ми видя кардиограмата поиска да ми чуе сърцето със стетоскопа. и после ме пита дали имам анемия  newsm78 малко странно ми се видя, от една кардиограма, да реши, че анемия може имам  Thinking
Ивченце, хубава ли беше лекцията днес?

# 152
сега се огледах цялата и отсрани на корема имам и на корема и на дупето и ужас
ще си купя тая МУСТЕЛА  днес поне да не стават големи а да са малки линийки #Cussing out

# 153
  • София
Франи..моят съвет е да не даваш пари за мустела..мисля, че маста ще те оправи най-добре. Аз мустела ползвах първите месеци и изпуснах гърдите си  Sad От тогава съм на мас..да чукна на дърво по корема нямам, дано не се появят  Praynig Макар да знам, че към края е бума..

# 154
  • София
Аз ползвам и Мустела,ползвам Мама Дона на Чико,Кокона майка,Дева и ефект нулев! Crossing Arms Взимам си постоянно какво ли не и пак си ми излизат! Кожата ни е предразположена и за това и с каквото и да се мажем ..... Tired нищо и нищо. Маста може да приготчиш така: Да е домашна и най-важно безсолна Naughty Слагаш я в съдче и я загравяш,след това слагаш някаолко резена ябълка и една филия хляб да се запържи.Слаед като изстине под студена вода се бърка и мие самата мас,ще стане бяла,пухкава и не миризлива Peace Аз и слагам после и малко крем за тяло и става чудна Party Добре е да се мажем поне,че ако не се мажем ще ставаме и по зле и щяхме до сега да сме по зле!Забравих да кажа,ябълката и филията след като се запържат малко се изхвърлят!

# 155
  • София
Здравейте момичета и от нас днес.
При нас нищо ново - добре сме си, ритка си госпожицата и се върти като пумпалче.
За ставането сутрин и аз се събуждам одървена все едно съм спала на нивата, а не в леглото - толкова ме боли гърба сутрин, направо ужас.
Добре, че нашият офис е заобиколен от едни дъбови дръвчета, та поне вътре не се усеща жегата, а иначе вкъщи има климатик и се живее.
Успех на всички, които ще ходят на лекар днес и весела среща с бебчовците и да разказвате утре.
Поли Моли, изчисти си наистина малко съобщенията, че не мога да ти пиша на лични.
Хайде, тумбачки - аз отивам да нахраня беболинка за обяд. До после. Simple Smile

# 156
Здравейте мамчета!

Не се ядосвайте за стриите, за съжаление нищо не можа да се направи. Всичко зависи от типа кожа, от нищо друго.о Например моята майка, по време на бремеността с брат ми е наддала 30 кг, не се е мазала с нищо и няма нито, една ама нито една стрия. Така че Божа работа!

# 157
Мами, нека ви се похваля, днес се запознах с Ивчето  Hug Пихме кафенце след лекцията на която аз не можах да ида, че съм зарината от учене, но за кафенце винаги съм готова!!! Та Ивчето е прекрасна бъдеща мама с прекрасно остричко-момчешко коремче  Heart Eyes
Гита, наиситна се надявам дъжда да ме "огрее", защото след снощното леекичко преваляване днес се чувствам къде къде по-добре, а ако завали повечко ще съм екстра!

# 158
Здравейте!!!!
 Много сте изписали бе мами!!!!Аз вчера след обяд нямах нет в офиса а вечерта много ме мързеше да влизам и сега наваксах с четенето.
 Гита, Персия изтрих си личните...
 Вася, много лошо си паднала, внимавай и бързай бавно нали знаеш!!!! И на мен онзи ден ми се скъсаха чехлите на връщане от работа но не успях да падна и едва се добрах до нас...добре че се наврях в един ТСМ и поисках телбод, та закрепих положението:І)))
 Инаааа, много кофти за билетите...търси пак!!!!!
 Аз също съм много разсеяна ама много и постоянно забравям:-)А и не е от вчера:-)))
 Ментина, не си сама...аз също припадам от игли...и мъжи ме води на кръв:-)))Дори за сватбата давах кръв от пръста...голям смях и срам:-))
 Ще поработя малко
 Целувки!!!!!

# 159
  • Ланкър, планините Овнерог
Беличка, дано да вали във вашия квартал само днес. Така хем вълка сит, хем агнето цяло.  Grinning Че хич не ми се препуска в дъжда с малката. Вярно, снощи се дишаше след дъжда, ама след него е екстра, а не по време. Офффф, ама няма угодия за мен.

# 160

Беличка, дано да вали във вашия квартал само днес. Така хем вълка сит, хем агнето цяло.  Grinning Че хич не ми се препуска в дъжда с малката. Вярно, снощи се дишаше след дъжда, ама след него е екстра, а не по време. Офффф, ама няма угодия за мен.
Да това е най-"справедливият" вариянт  Joy Дано само не стане обратното, да вали в твоя квартал, а в моя не...

# 161
ех беличка, изпреварила си ме, докато изчета и ти си написала вече Joy
та да кажа и аз, запознахме се с беличка, ГОЛЯМ СЛАДУР Hug  имам чуството че ако не бяхме притиснати от учене и работа, щяхме до утре да си дърдорим в това заведенийце Blush, поне като се родят бебоците се надявам заедно да ги разхождаме...
лекцията си беше хубава, е, днес повечко ни говориха неща които си ги знаем..., но накрая имаше презенатация на cryo-save, мисля че така се казваха - тези за стволовите клетки....
еми супер, ама откъде да намеря 1500 ЕВРО smile3512 newsm12

# 162
Мдааа Ивче и аз смятам, че ако не бяхме заети щяхме да си разкажем всеки ден от 7-те месеца бременност  Grinning

# 163
 Да ви питам нещо, вчера си харесах една количка на Кангару в Хиполенд, чували ли сте отзиви за тази марка? Аз бях решила да си вземем на Маг Ингланд ама вече се чудя...
 От няколко дни ме боли много слабо долу в дясно/ и за първи път не съм шашната/...вероятно ми се разтяга матката

# 164
  • Pb
Здравейте мамчета!
Значи дъжд е валял в Софето, ех, блазе ви! Аз се чудя къде да се дяна от жега - дори снощи се преместих в другата стая, разчекнах вратата към терасата и така заспах, иначе нямам шанс. А и татито вече ми прече, като сме на 1 легло  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт