Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои трикове и лечения за облекчаване на болки в кръста и гърба по време на бременност?
Защо бебето ми е слязло толкова ниско в корема?
Какви са преживяванията на други майки с бебета, родени в 32-ра седмица от бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои трикове и лечения за облекчаване на болки в кръста и гърба по време на бременност?
За облекчаване на болките в кръста и гърба по време на бременност някои трикове включват използване на възглавници за опора, увиване с шал около кръста, избягване на продължително стоене или седене и използване на специални колани за бременни за намаляване на напрежението. Важно е да се консултирате с лекар, преди да използвате какъвто и да е метод за облекчаване на болката.
-
Защо бебето ми е слязло толкова ниско в корема?
Спускането на бебето ниско в корема при 7-месечна бременност не означава непременно ранно раждане. Много бебета се обръщат и по-късно. Лекарите често предпочитат да предупредят за възможни проблеми, за да осигурят предпазливост. Важно е да следвате инструкциите на лекаря и да си почивате достатъчно.
-
Какви са преживяванията на други майки с бебета, родени в 32-ра седмица от бременността?
-
Какви са препоръките за почивка и спокойствие по време на 7-месечна бременност?
-
Какви са преживяванията на други майки с коремни кила и бременност?
малее...... дано всичко си е наред! Франито и аз като видях за първи път стрии си поревах дори...
и на коремчето като видях още по зле ми стана и вече ми е се тая
и да се тръшкам и ядосвам файда никаква
сега ще ходя да ми вземат мярка 

От тогава съм на мас..да чукна на дърво по корема нямам, дано не се появят
Макар да знам, че към края е бума..
нищо и нищо. Маста може да приготчиш така: Да е домашна и най-важно безсолна
Слагаш я в съдче и я загравяш,след това слагаш някаолко резена ябълка и една филия хляб да се запържи.Слаед като изстине под студена вода се бърка и мие самата мас,ще стане бяла,пухкава и не миризлива
Аз и слагам после и малко крем за тяло и става чудна
Добре е да се мажем поне,че ако не се мажем ще ставаме и по зле и щяхме до сега да сме по зле!Забравих да кажа,ябълката и филията след като се запържат малко се изхвърлят!
Пихме кафенце след лекцията на която аз не можах да ида, че съм зарината от учене, но за кафенце винаги съм готова!!! Та Ивчето е прекрасна бъдеща мама с прекрасно остричко-момчешко коремче 
Дано само не стане обратното, да вали в твоя квартал, а в моя не...
, поне като се родят бебоците се надявам заедно да ги разхождаме...