Рита АВГУСТИНЧЕ из тумбака, летни плодове да хапне чака.

• 15 788
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Здравейте.В миналата темичка не успях да се разпиша,за което много ме е яд,но и тази е супер както винаги.

Преди малко се върнах от ЖК.Миналата седмица бях,но имам контракции и отидох да ме прегледат за бързо.Пак си продължавам с магнерота,док каза,че не вредял на бебето,а аз постоянно си втълпявам,че като го спра,ще родя по-рано.

Ирра искам  да те успокоя и да ти кажа,че аз като бях в 5-я месец на преглед при един частен лекар и той така ме наплаши,че главичката

на бебето е много ниско.Бях се побъркала и след една седмица отидох при моя доктор (без да му казвам,че съм била при друг)
и той каза,че всичко е наред и дори ми даде снимка на бебо

за да ме успокои.Сега пък е седалищно,кой знае другия път какво ще е.Но лекарите понякога много преувеличават.
Приятен ден на всички.Гита много си хубава,малката също.
Отивам да нахраня бебо с пилешка супа.

# 91

Отивам да нахраня бебо с пилешка супа.
Е браво някой да се храни здравословно, а аз моя бебо го нахраних с половин кутия Frutti di mare \Къде си Сонита да преведеш, макар че и аз горе-долу схващам\ + 100 гр.бадеми и 3 големи 0,200 л. чаши вода.  Joy

# 92
  • София
Здравйте Hug.
Поздравления Гита за нова тема.Много е красива и сочна.
Ира,и аз ще ти кажа да се успокоиш.Всичко ще бъде наред  Peace.Моята сестра е родена също в началото на 7-я преди 38 години.Сега медицината е толкова напреднала,че дори бебето да се роди по-рано има невероятно големи шансове.
Днес съм на консултация и ми е малко такова никакво Rolling Eyes.Притеснявам се,че с тия контракци дето имам може някое разкритие да съм си докарарала ooooh!.
Стискайте ми палци,че ще имам нужда.
Хайде приятен ден от мен.
Утре ще кажа как е минал прегледа,освен ако не съм родила дотогава Mr. Green.

# 93
  • Ланкър, планините Овнерог
....
,освен ако не съм родила дотогава Mr. Green.

Я, без такива приказки.

# 94
  • София
loni_0902 - ние с теб освен , че сме с еднакъв термин, ще раждаме и в една болница. Grinning Да не сме и при една лекарка?! Аз съм при Лазарова.  Ти при  кого си ?

# 95
  • UK
 Здравейте мами от на  Hug

Гледам само хубави неща покрай вас  Hug Аз не съм писала 'щото само простотии покрай мен... спалнята дойде ама не тази която исках и големи панаири голямо нещо... а вече бяхме разглобили старата и я бяхме хвърлили и нямаше каде да спим Cry обадихме се до фирмата и там бяха толкова нахални да ни кажат, че грешката не била тяхна и не можели нищо да направят... а аз си държах на другата спалня  Naughty... започнаха много грубо да се държат и мъжа ми говори с тях и им каза, че съм бременна в 7-мия месец и ще ме оставят да спа на земята заради тяхното недоглеждане а те казали, че неможели нищо да направят... После взех аз да говоря и се помолих ( явно трябва да се унижавам за 400лв спалня която съм платила ) да направят нещо и те взеха, че решиха въпроса... да ама не оказа се, че спалнята не е с размерите които ни казаха  #Crazy бяхме купили матрак от другаде защото при тях нямаше такъв и се оказа, че не отговаря с 2см. и поне си бяхме запазели стария матрак, че да го сложим за да можем да спим на нещо  ooooh! сега се чудим какво да правим... ходехме в магазина от който купихме матрака и понеже го разопаковахме хората казаха, че требва да го направим както си е бил за да ни го приемат и да вземем друг матрак който да се надяваме да ни свърши работа вече  Tired...
 За мамите от Бургас списъка за болницата:
 За родилката:
 2 чаршафа
 2 нощници ( тип рокля )
 2 пакета лигнин
 2 хавлии
 3 подложки
 2 калъфки за възглавница
 четка за зъби, паста за зъби, четка за коса, сапун
 чехли, ластик за коса
 1 бр самобръсначка

За бебето:
 2 комплекта пелени
 1 пакет памперси
 мокри кърпички
 камизолки
 ританки
 2 хавлийки
 бебешко олио
 ракавички
 чорапки

Ако може Гита да сложи списъка на първа страниза за да може ако на някой му потрябва да му е под ръка... това е списък за МБАЛ- Бургас

# 96
Мегита, много кофти ситуация.  Confused дано вече всичко да е наред   bouquet
благодаря за списъка   bouquet

# 97
Оххх не мога да ви смогна цял ден ви чета и едва сега смогнах да ви напиша нещо. Ама темичката ни е супер Гита за протокола това ми е първо бебче на 24г. съм и мисля да раждам в Тина Киркова.
На всички коремчетата са много сладки малки, големи за това е интересно, а ако всичките бяхме еднакви щеше да е скучно. За всички, които се притесняват , че може да родят по рано ще ви кажа, че най-важно е да не се притеснявате, защото аз винаги като се притесня за нещо и започва да ме боли корема ниско долу, пък и всяко притеснение и нерви се отразяват на бебчо, почивайте си повече е всичко ще е наред.
Готино ще е да си направим среща, аз не работя и ще дойда независимо кога и къде,но в южния парк е най-добре.
Аз вчера си купих страхотен сутиен за кърмачки 95% памук много е удобен и мнооого голям. А къде намирате тези череши аз видях едни за 15лв.кг и ми се отядоха. Сега ще отида да забъркам някоя манджичка и по късно пак ще намина.

# 98
За срещата аз също съм за след 02 юни!

# 99
  • София
Persia, аз съм при Герганова. Ами както сме с теб в един термин нищо чудно да се засечем там. Simple Smile

# 100
  • ГОре на черешата...
Аууууууу, Мегита, какви идиоти, и то в голям град като Бургас #Cussing out...аз си мислех, че в нашите малки градове са некоректни, а то какво се оказа - суперпрофесионалисти Peace! Още в понеделник следобед се изсипахме тримата да им благодарим и жената ме гледа ей така  Shocked - каза, че за първи път й се случва. А аз казах, че просто заслужават.
Много е гадно, но гледай да не се ядосваш, доколкото можеш Hug.

# 101
Здравейте пак мами Heart Eyes
Аз бях на вън, после спах и чак сега за малко сядам, да ви прочета.

Много ми е топло, направо не се издържа.

Ирра, стискам палци всичко да е наред. Praynig
Мен днес се опитва да ме боли корема, ниско долъ, точно кадето матката се разграничава от триъгълника, но не е постоянно, а като на спазъ.Сигурно бебка се е обърнала надолу с глават и натиска. newsm78

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109856&photo=67
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109856&photo=68
Ето и моята тумба Heart Eyes

# 102
  • Пазарджик
Мегита, тия да си гледат работата. По закон, ако не ти хареса стоката, която си купила, можеш да я върнеш до 3 дни. Това е по новите европейски норми. Тъй че тази спалня може да си я върнете, още повече, че не отговаря на изискванията, които сте имали. Важното е да не се ядосваш  Hug , то ще им се върне коректността някой ден  Naughty
Мариетка, той климатикът няма да е при мен директно - отделена съм със стъклена стена от него, тъй че няма да духа при мен, но общата температура в помещението ще е поносима  ooooh! Много ти благодаря за загрижеността. Аз да ви кажа супер много се пазя - до преди 5 дена ходих с боди под блузите  Shocked заради бъбреците и кръста - много ги пазя тази година и да чукна на дърво никакви проблеми  Peace

А да ви разправям - чух се сега с майка (на мъжа) и тя ми разправя, че баба Еми (майка и) сънувала тази нощ сън - на вратата и дошла една жена и и казала - "Аааа, вие чакате на Тошко момиченце, ама няма да е момиченце" и си тръгнала  Crazy Та сега в родата надеждите за мъжко все още не угасват  hahaha То ние така или иначе не се настройваме нито за момиче, нито за момче - то като излезне ще си покаже. Иначе 100% предварително просто няма. За нас е важно да е здравичко, пък ще раждаме до различни  Joy Още повече, че аз така или иначе смятам да пазарувам в неутрални цветове - зелено, жълто, оранжево, беличко, синьо също, червенко, лилавко - то май не са само неутрални, но пък аз не робувам на предрасъдъци - синьо за момче и розово за момиче. Например на мъж ми розово му стои просто приказка - има една светло розова ризка и е мноого готин с нея, голям свежар за лятото.

Аз смятам да се изнизвам, отивам на пазар, че днес ще вечеряме с моите родители - ние живеем врата срещу врата в един вход и мнооого често ядем у тях, което е добре дошло за мен, защото ме примързява да говя след работа  Twisted Evil Та решихме днес ние да направим нещо, че то срамота вече  Blush Приятна вечер от нас   bouquet

# 103
  • ГОре на черешата...
МимсатHug!

# 104

За мамите от Бургас списъка за болницата:
 За родилката:
  3 подложки

Megita какво значи това подложки, някой има ли представа.

Общи условия

Активация на акаунт